Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hoşçakalın kızlar ben gidiyorum...
yarın gelemem bu akaşam istanbula gidicem çok öpüyorum Allah'a emanet olun...:79:

kızlar bugün ilginç bişi oldu,okulda arkadaşım bana "sen hamile misin?" dedi,"bildiği kadarıyla hayır" dedim,hamile kalınca insanın bakışları değişir,anne gibi bakıyosun dedi,sanki hamilesin gibi geliyo bana dedi,gebelik planımı falan da bilmiyo yani,ben BAT ı nasıl beklicem şimdi yaaa:26: o kadar kasmıyayım dedikçe bişi oluyo var ya,ne güzel sakin sakin,bu ay büyük ihtimalle olmaz nasılsa psikolojisiyle bekliyodum BAT ı,kafama takıldı iyi mi?

biliyo musun migi ben böyle şeylere inanırım, bana da benzer şeyler söylüyorlar, hatta alakasız insanlar bile yüzümde bi değişiklik olduğunu söyledi, nur gelirmiş ya onun gibi sanırım, ve işin işin ilginç tarafı bana da yüzüm değişik geliyor.
demek istediğim, bu söz yüksek ihtimalle boşa söylenmemiştir. hayırlısı olsun canım, bat ne zaman?

2 haziran canım,ben gerçi yine 4-5 gün daha bekli,cem eğer regl olmazsam,öyle test yapıcam,2-3 günlük gecikmeler olur bende çünkü.daha öncesinde de konusu geçmişti,bazı insanlar hamile bayanları gözünden anlıyorlar,nasıl oluyo ki vs diye konuşmuştuk,"hatta dün burası kalabalıktı söyleyemedim,şimdi sorayım dedi" ,hani gebelik planımın üstüne gelmesi ilginç bir tesadüf oldu.Ben :26:umutlanmıyorum pek ,çok düzenli çAlışmadık çünkü,ovulasyon tabikini de tam yaptım mı emin değilim,gün aşırı falan denemedik,o nedenle ben zaten beklemiyorum bu ay da,bana çok enteresan geldi bu olay.Bakalım...

hiç belli olmaz canım, benim bi arkadasım eşi askerdeyken sadece 1 kez ziyarete gitmiş ve hamiş kaldı
hayırlısı olsun tatlım

Kızlar bişeyi merak ettim şimdi benim regl önce bi kaç damla pembe akıntı olmuştu 2 gün bişey gelmedi sonra baya regl oldum. Şimdi ben saymaya pembe akıntının başladığı günden mi sayayım yoksa tam regl olduğum günden mi başlayayım kafam karıştı:26::26:

selam cnm bence tam regl olduğun günden başla geri sayıma

kıslaaarrr benim bat bugündü kolay kolay da gecikmez hala olmadım sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım sabah yapsam çıkar mııı negatif görmek istemiyorum artık yaa

kıslaaarrr benim bat bugündü kolay kolay da gecikmez hala olmadım sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım sabah yapsam çıkar mııı negatif görmek istemiyorum artık yaa

bugünse hemen çıkmayabilir bence zor olsa da 3-4 gün bekle daha emin olursun ama istersen yarında yaparsın gelmezse yine bekleyip yapabilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…