Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Merhaba bende geldim. Ve daha adet olmadım birazda hastaneye gidicem kan testi için.

Merhaba arkadaşlar...Bizde haziran ayına umutları kalan komşu topiğiniziz Hamile bayanlar hamile kalmak için özel bişeyler denedinizmi yöntem vs bizede bilgi verin yahuuu

Dur hamile oldugum kesinleşsin size deneyimlerimi aktaracağım ama benimde daha kesin değil tatlım.

merhaba arkadaşlar...bizde haziran ayına umutları kalan komşu topiğiniziz hamile bayanlar hamile kalmak için özel bişeyler denedinizmi yöntem vs bizede bilgi verin yahuuu

hoşgeldin canım Topiğiniz hayırlı olsun tekrar
Yumurtlama döneminde gün aşırı. Ve popoma yastık koyup yattım sabaha kadar. öle oldu

hoşgeldin canım Topiğiniz hayırlı olsun tekrar
Yumurtlama döneminde gün aşırı. Ve popoma yastık koyup yattım sabaha kadar. öle oldu

Teşekkür ederim canım...Bende burda bi topikte görmüştüm sağa sola dönerek yatıyorum...Yumurtalıklar sağda ve solda oluyormuş daha kolay tutuyormuş göreceğiz bakalım...Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla topiğimizde emeğin çok senin teşekkürlerrrr

eveeet bende burda okumuştum öle yaptım nasip oldu çok şükür

Sen paylaş canım inş. hamişsindir...Benim bu hafta yumurtlama günüm...Neler yapalım yaaa ekstradan

Ben de kolera gibi yumurtlama dönemimi takib ettim. O günlerde gün aşırı. birde popomun altına yastık koydum ve kalkmadım sabah kadar ama oldumu bilmiyorum tabi benim ki kesin değil daha.
Kan verdim 1 saat sonra alıcam sonucu.

az önce kan ve idarar testi verdim ,doktor ultrasonla baktı ama kesen fln görmedi:26:.idrar yolu enfeksiyonuda olabilir sancılarımın ve bel ağrımın nedeni galiba kesenin görünmemesi normal mi kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…