- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.081
bişey değil canım benim :):):))::)
dikkat et kendine ben gidim birass daha uyuyayımm sende dinlen yorma kendini güzel anneee
günaydın kızlar,keyifler iyidir inş.benim için beklenen gün geldi birazdan gidiyorum dr. a ,benim için dua edin
inş.güzel haberler alır gelirsinnn.bizi haberdar ettt.
merhaba bende geldim. Ve daha adet olmadım birazda hastaneye gidicem kan testi için.
ayyy çok heycanlı yaaaaa inşallah gebesindir yaw inşallahhhhhhhhh
inşallah. 2 gün geçti üzerinden aslında idrar testindede çıkar ama kesin olması için kan testi yaptırmak istiyorum ben.
merhaba arkadaşlar...bizde haziran ayına umutları kalan komşu topiğiniziz hamile bayanlar hamile kalmak için özel bişeyler denedinizmi yöntem vs bizede bilgi verin yahuuu
Dur hamile oldugum kesinleşsin size deneyimlerimi aktaracağım ama benimde daha kesin değil tatlım.
hoşgeldin canımTopiğiniz hayırlı olsun tekrar
Yumurtlama döneminde gün aşırı. Ve popoma yastık koyup yattım sabaha kadar. öle oldu
teşekkür ederim canım...bende burda bi topikte görmüştüm sağa sola dönerek yatıyorum...yumurtalıklar sağda ve solda oluyormuş daha kolay tutuyormuş göreceğiz bakalım...allah bebişini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla topiğimizde emeğin çok senin teşekkürlerrrr
Sen paylaş canım inş. hamişsindir...Benim bu hafta yumurtlama günüm...Neler yapalım yaaa ekstradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?