- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.061
valla göğüs ağrısı olur olmaz bilemem ama o damarlar normalde çıkmasss canımmm bence sen test yaptırrrrrrrrrrrrrrrrolabilirisnnnn
berre madamla sise diyorum, birbirinizi nası goruyosunuss??
slm canım günaydın nasılsınselam kk nın güzelliklerinasılsınız bakalım ilk ben geldim galiba
günaydın canım benim uykum kaçtı tavşanımla oyunlar oynuyoruz bide bakim dedim kızlarım ne yapıyor sen napıyorsungünaydın kızanlar napiyonuzz
günaydın canım benim uykum kaçtı tavşanımla oyunlar oynuyoruz bide bakim dedim kızlarım ne yapıyor sen napıyorsun
benimde uykum kaçtı kahvaltı yapıorm.adetim 2 gun geçti ondan heralde heycan yapıyorum uyuyamıyorum
hımmmm hadi bakalım inşallah hayırlı müjdeli haberleri de verirsin bizlere hiç test yapmadınmı daha
selam kızlar
Allah bebiş bekleyen herkese muradını versin, bebekler sağlıkla gelsin
bende yeni evliyim, seneye düşünüyorum. Allahım inşallah nasip eder
yaptımda çok silik gölge gibi çıkıooo.tam belli değil yani.pazartesi kan testi yaptırcam o zaman kesn bişe var veya yok diyebilirim pufiiiiii beklemek zorrrrr.
ooooooooooooooooooooooooooooo hadi bakalım sen silikte olsa bişi gördüysen yihuuuuuuderim ben bence kesin hamişsin annem sen yoksa öle silik milik çıkmıyor genelde
bugün de yap bakalım bi test neler olacak ayyy çok heyecanlandım bak şimdi ben yaa ne güzel inşalllah hamilesindir
yok heycan yapıommm pazartesi bekliyorum.ama göğüslerim nefes alırken bile acıyoo hiç bu kadar acımamaıştı.belim desen ortadan ayrılmış sankiii.sende var mı bişilerrr
1.5 seneyi geçti cnm evleneli o gunden beri istiyoruz ama olmuyor çok doktora gittm ama hiç bi sorun çıkmıyor en sonda sebebsiz infertilite adı kondu.eşimdede bendede sorun yok dediler.bende geçen ay belime yakı yaptırdım kuzenm öyle hamile kaldı bende bi denim şansımı dedim.bakalım günüm geçti pazartesi kesin sonuç belli olcak cnm:)tamam tamam Allahtan bişi olmazsa bence hamilesin sen belirtilere bak ben bunları yaşasam dünyayı havaya kaldırırım herhaldebenimde adet günüme 10 gün var daha belirtim filan yok sadece çok fazla wc ihtiyacım oluyor gecede 5 kere filan kalkabiliyorum o kadar bide belimi çekiştiriyorlar dediğin gibi ama normaldede bazen ağrır bide ben normal zamanda da şu adet dönemlerimde filan hiiiç bi belirtim olmaz ne sızlar bi tarafım ne ağrı çekerim ne göğüslerim acır kısaca hiç bi belirtim olmaz yani diyorumki hamile kalsam ben bişi anlamam herhalde sen ne kadar zamandır bekliyorsun bebişini kaç yıllık evlisin
1.5 seneyi geçti cnm evleneli o gunden beri istiyoruz ama olmuyor çok doktora gittm ama hiç bi sorun çıkmıyor en sonda sebebsiz infertilite adı kondu.eşimdede bendede sorun yok dediler.bende geçen ay belime yakı yaptırdım kuzenm öyle hamile kaldı bende bi denim şansımı dedim.bakalım günüm geçti pazartesi kesin sonuç belli olcak cnm:)
aa nasıl bişimiş o ben ilgilenenlere duyurcam bunu bizede söylermisin şu yakıyı rabbim sana eminim verecek bu güzel haberii
adet bitiminde 1 gun sonra yaptı kadın.önce belime bardak çekti masaj yaptı sırtıma belime sonrada 3 yumurta akı yarım kalıp sabunu (önce rendeledi sabunu)çırpıp beze sürdü sonra belime yapıştırdı.acayip ateş yapıyo belinde 3-4 kere atletimi değiştirdim terden.beli topluyormuş.2-3 gun kalıyor belinde hiç kıpırdamadan yatıyorsun o kendiliğinden düşüyor belinden 3 gun sonra.kendiniz çıkarmaya çalışmayın ben denedim bütün tüylerim ağda yapar gibi çıktı vala.bildiğin ağda gibi yapışıyor sırta.böyle işte artık hamile kaldıysam ben bu yakı işin ebağlarım kesinlikle.çünki kuzenmde 3 ay önce bununla hamile kaldı.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee
aaa ben bu olayı biliyorum yaa annem bardak vururdu komşularına beli ağrıyanlara filan yumurta da kırıyorlardı burkulan ağrıyan yerlere ama yumurtanın hepsiniydi bizimkisi ve o kadar ilginç bişeydiki bu yumurtanın sarısını burkulan yada ağrıyan yerde gezdiriyorsun o tam hasta bölgeyi bulunca patlıyordu vede dediğin gibi iyileşene kadar kendin çıkarmak mümkün değil hımmm du bakalım bende yaptirim bare iyi gelir zaten belimde ağrıyor onada şifa olsunçok teşekkür ederim canım enginnnn bilgilerinden ötürü beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?