- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
kan testi yaptırcam zaten demekki çıkar o zmn.nolur dua edin bana diş ağrısı çekmeye razıyım pozitif çıksın ALLAH ım ltfennnnnnnnnnnn
kan testi yaptırcam zaten demekki çıkar o zmn.nolur dua edin bana diş ağrısı çekmeye razıyım pozitif çıksın ALLAH ım ltfennnnnnnnnnnn
ne mutlu bize:)) hoşgeldin...seni de anımak isteria birazcık...çok özel olmazsa:))
10 aylık evliyim kayseri de yaşıyorum çalışmalara 3 ay önce başladık ama tık yok bu ay ovulasyon testinden biraz yardım almayı düşünüyorum ilk kez deniycem bakalım:44::44:
hiç panik yapma daha çok erken...ilk bi sene normal ilişkiye rağmen gebelik olmazsa doktorlar müdahele edilmesi yönünde ...sen emimin Allah izin verirse 2-3 ay içinde güzel haberi verirsin bize:)) adetlerin düzensizse ovulasyon testleri iyi fikir ama...
inşallah cnmm rabbim herkesin gönlünün muradını versin... aslında çok acelede etmiyoruz ama normalde adetlerim düzenliydi bu üç aydır her seferinde 2 3 gün gecikiyorum bu da önce beni ümitlendiriyo sonra da kaygılandırıyo neden böyle oluyo diye yumurtlama günlerimi kaçırdığımı düşünmeye başladım onun için kullanmaya karar verdim testleri inşallah faydasını görürüm
selam kızlar ben bugün cok uyumusum yaa cok kaynatmışsınız her sayfayı dikkatlice okudum bişiy kacırmıyımahh ahha bizde bi pozitişf sonucu görsekkk keske rabbim herseyin hayırlısını ver :97::97:
anladım canım...2-3 günlük gecikmeler olabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde...ama bebiş isteği bi kere insanın içine girince iflahı yok di mi:)) keşke seneye bu zamanlar bebişlerimizle yaşadıklarımızı anlatsak forumda:))test ben de aldım 7 tane. adetimin 3. günü bugün...bitince ben de bu ay kullanıcam. bir de ateş öölçücem..bakalım.
selam kızlar ben bugün cok uyumusum yaa cok kaynatmışsınız her sayfayı dikkatlice okudum bişiy kacırmıyımahh ahha bizde bi pozitişf sonucu görsekkk keske rabbim herseyin hayırlısını ver :97::97:
cucuuuuuuuummm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder kuzucuklarımızıo zaman da bebişlerimizi konuşuruz burdan inşallaahh.... benim 8. günüm başlamayı düşünüyorum erken mi olur bilmiyorum ama ilk testimi yapıcam bugün ateş ölçmeyi hiç denemedim hatta ilk kez duydum onuda denesem mi acaba bilemedim:44::44:
hosbulduk koleram benimmm ya sen cok ömürsün yaaa sana acayipp gülüyorummmm cok samimisin sekerim paremmm:90:
heheheh canparemmmm yirim seni. abla sen çocuuunu nie yutuuuunderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?