- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
ya kıssslar yardımmmmm.gögüsümün alt kısımlarıma dogru cok agrım var yoksa belirtimidirrrr.............
valla öle bi belirtii bilmiyom oluyomuu hamilelik belirtisi olarakk ama cok agrıyosa bence doktora görünn ii geceler canımm
kızlar annemle konuştum çok az doğum gününü kutladım çok kısa konuştuk zaten sonra konuşalım dedi babam var diye söyledi büyük ihtimal nese buda bişey :) bide hamilelik belirtisimi bilmem bişeyler oluyo bana kasıklarım belim falan ağrıyo ama hiç iştahım yok düşük olan gebeliğimi öğrenmeden öncede bunları yaşadım hadi bakalım inşallah hayırlısı eşim zaten çift çubuksun deyip duruyo :)
kızlar annemle konuştum çok az doğum gününü kutladım çok kısa konuştuk zaten sonra konuşalım dedi babam var diye söyledi büyük ihtimal nese buda bişey :) bide hamilelik belirtisimi bilmem bişeyler oluyo bana kasıklarım belim falan ağrıyo ama hiç iştahım yok düşük olan gebeliğimi öğrenmeden öncede bunları yaşadım hadi bakalım inşallah hayırlısı eşim zaten çift çubuksun deyip duruyo :)
benim hamilelikte mayıs ayına kaldı 2 gündür adetliyim:97:
Ama taaaa mayıs sonunda belli olacak çok zaman var daha çooook:97:
selam kızlar bende mayıs ayında gebe olmak istiyorum benide eklermisiniz...... Batı 20 mayıs yas 27
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koleraaaaaaaaaaaaaaaa canımmm hastaymışsın :2: Umarım hastalık değil hamişliktir. Bana da sinir geldi dün. Yok uzan yok belinin altına yastık koy aman 1 saat kalkma. Bir geldiler bana eeee yeter dedim bu ne ya. Sanki bebek yapmayı becerenlerin hepsi bööle şeyler mi yapıyo. Yastığı attım sonra da kalktım vallaha. Kafaya takmayalım diyoruz ama yok beslenmene dikkat et yok folik assid al yok gün aşırı hah zamanı geldi. Yani kızlar insan takmamaya kalksada yaşamın bir parçası bu. Hem doktorlar sayfa sayfa demeç veriyor aman hamilelikten 3 ay öncesinde kontrol olun, beslenme alışkanlığınızı değiştirin folik asid alın bu bebeği gerçekten isteyip istemediğinizi düşünün. öte yandan aynı doktorların başka bir yerde başka demeçleri: Yok kafaya takmayın hayatı bunun üstüne yaşamayın rahat olun vs. Vs. Kafamı buluyorlar bizimle yahu. Eeeh yeter yani. Kızlar ben saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım ve yumurtlamanın da ortasındayım. Bundan sonra kesinlikle takmayacağım olursa olur ve allahım ne zaman olacağını da bilir. Biz elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül. Oh rahatladım vallaha :82: Sizler de rahat olun. çevrenize bakın kimi hiç bir şey yapmadan hamile kalıyor hatta bazıları hamile kaldığını öğrenince kahroluyor. Kimside ne yaparsa yapsın işe yaramazken umutların tükendiği anda hamile kalıyor. O yüzden take it easy rahat olun. Ben de olucam kendinizi dinlemeyin. Ay sabahın köründe içimi boşalttım valla pek rahatladım. Sizleri de pek özlemişim öpüyorum şekerler hepinizi. öğleden sonra gelirim.
İsim Yaş Bat Sonuç
lunalaady 34 24 Nisan mayısa inş.
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 23 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
ebru26 27 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
günaydın kızlar nasılsınız bakim.Kolera haklısın canım ay oldumu ay kaçtımı derken kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor.Herşeyin hayırlısı rabbim diledikten sonra istediği zaman olur.Sıkmayın canlarınızı biz yumurtlama günleri diyoruz çevremdeki insanlar adetin bitiminden sonra yada adet olacağına yakın hamile kalıyorlar.Sıkmayalım tatlı canlarımızı
aynen yaa hesaplamıcam artık ben yumurtlama filan tavukmuyum ben yaa öff
zaten belirti melirtide yok canım sıkıldı beklemekten
kızlar en iyisi başka konular açmak mesela herkes nerde ne iş yapıyor? bir kaç kez bu konu açılmıştı fakat çok etkili olmadı gerçi arada kolera akraba buldu amakızlar ben istanbuldayım avrupa yakasında öğretmenim 31 yaşımın sonlarındayım. çocuğum yok ama artık istiyorum. özel sağlık sigortamız var önce onun dolmasını bekledik. ardından da doğumdan sonraki izin süresini maksimumda kullanabilelim diye bu tarihleri bekledik. İyi mi yaptık bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabi.. eeee sizler neler yapıyorsunuz?
canım bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum 27 yaşındayım.Bir tekstil firmasında finansman sorumlusu olarak çalışıyorum.Bizdorçlardan ancak bebeğe sıra geldi.Gerçi borç olmasada 14 ay vajinismusla uğraştığım için dolayısıyla zaten bebek hemen yapamazdım.
kızlar en iyisi başka konular açmak mesela herkes nerde ne iş yapıyor? Bir kaç kez bu konu açılmıştı fakat çok etkili olmadı gerçi arada kolera akraba buldu amaKızlar ben istanbuldayım avrupa yakasında öğretmenim 31 yaşımın sonlarındayım. çocuğum yok ama artık istiyorum. özel sağlık sigortamız var önce onun dolmasını bekledik. Ardından da doğumdan sonraki izin süresini maksimumda kullanabilelim diye bu tarihleri bekledik. Iyi mi yaptık bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabi.. Eeee sizler neler yapıyorsunuz?
naber koleram...
bende bursadan :) (yaaaş : 26 ) lodoslu bi günde dünyaya gözlerimi açmışım farkında olmadan
Ilkokul ortaokul derken istemeyerekte olsa tic.lisesine gittim orda okuduktan sonra kütahya dumlupınar üniv. De muhasebe bitirdim. Derken iş hayatı evlilik falan derken kariyeri yaptık bide çocuk yapalım dedik. Hayırlısı allahtan. 30 temmuzda evlendik. düğün borçlarımızı bitirdiiiiik :))) Hedef: çocuk ardından eşimle beraber iş kurmak. Vesaire vesairee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?