Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ah iyi çok sevindim annenle konuştuğuna. anne kimseye benzemez kimse de yerini dolduramaz.en kısa zamanda tüm kırgınlıklar geçer inşallah.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koleraaaaaaaaaaaaaaaa canımmm hastaymışsın :2: umarım hastalık değil hamişliktir. bana da sinir geldi dün. yok uzan yok belinin altına yastık koy aman 1 saat kalkma. bir geldiler bana eeee yeter dedim bu ne ya. sanki bebek yapmayı becerenlerin hepsi bööle şeyler mi yapıyo. yastığı attım sonra da kalktım vallaha. kafaya takmayalım diyoruz ama yok beslenmene dikkat et yok folik assid al yok gün aşırı hah zamanı geldi. yani kızlar insan takmamaya kalksada yaşamın bir parçası bu. hem doktorlar sayfa sayfa demeç veriyor aman hamilelikten 3 ay öncesinde kontrol olun, beslenme alışkanlığınızı değiştirin folik asid alın bu bebeği gerçekten isteyip istemediğinizi düşünün. öte yandan aynı doktorların başka bir yerde başka demeçleri: yok kafaya takmayın hayatı bunun üstüne yaşamayın rahat olun vs. vs. kafamı buluyorlar bizimle yahu. eeeh yeter yani. kızlar ben saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım ve yumurtlamanın da ortasındayım. Bundan sonra kesinlikle takmayacağım olursa olur ve Allahım ne zaman olacağını da bilir. Biz elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül. Oh rahatladım vallaha :82: sizler de rahat olun. Çevrenize bakın kimi hiç bir şey yapmadan hamile kalıyor hatta bazıları hamile kaldığını öğrenince kahroluyor. kimside ne yaparsa yapsın işe yaramazken umutların tükendiği anda hamile kalıyor. O yüzden take it easy rahat olun. Ben de olucam kendinizi dinlemeyin. Ay sabahın köründe içimi boşalttım valla pek rahatladım. Sizleri de pek özlemişim öpüyorum şekerler hepinizi. Öğleden sonra gelirim.

canımmm çok sevindimmm sabah sabah ne güzel haber aldım valla Bide hamiş olursan değme keyfine. Anneciğin o kadar konuştuysa devamı gelir sen ara sık sık

benim hamilelikte mayıs ayına kaldı 2 gündür adetliyim:97:
Ama taaaa mayıs sonunda belli olacak çok zaman var daha çooook:97:

tatlım hadi hayırlısı olsun bat tarihini yaz ekleyelim

selam kızlar bende mayıs ayında gebe olmak istiyorum benide eklermisiniz...... Batı 20 mayıs yas 27

canımm aramıza hoşgeldin ekliyorum listeye hayırlısı olsun inş.

bebeğimmmm günaydınnn ben çok iyiyim sabahtan rahatsızdım dün. Ama şimdi iyiyim şükür. Bende dün attım yastığı falan sıkıldım. Dönem ödevine döndü iş amannnn beyaaa

günaydın kızlar nasılsınız bakim.Kolera haklısın canım ay oldumu ay kaçtımı derken kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor.Herşeyin hayırlısı rabbim diledikten sonra istediği zaman olur.Sıkmayın canlarınızı biz yumurtlama günleri diyoruz çevremdeki insanlar adetin bitiminden sonra yada adet olacağına yakın hamile kalıyorlar.Sıkmayalım tatlı canlarımızı

Kızlar günaydınnnn
nabersiniz.Ben bugun kötüyüm.çOK fena belim ağrıyor kopucak gibi:44:.İlaç kullanıyorum 4 gündür acaba ondanmıdır...

canım hiç üzülme bak aranız düzelecek. benim abim yengemi kacırdığı zaman annesi yengemle konuşmuyordu. ama bebeği olduğu zaman öyle koşarak geldiler ki sizinde aranız düzelecek inş bak azda olsa konuşmuş senle annen buda bişeydir .kendine cok iyi bak ....

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar nasılsınız bugun ben öyle sık giremiyorum benim 4yaşında bir kızım var nete girince kızıyor benle oynamıyorsun diye .bende fırsat bulunca giriyorum bugun ankarada hava cook güzel kızımı biraz dışarı cıkartacam işlerimi yapınca.

aynen yaa hesaplamıcam artık ben yumurtlama filan tavukmuyum ben yaa öff
zaten belirti melirtide yok canım sıkıldı beklemekten

aynen yaa hesaplamıcam artık ben yumurtlama filan tavukmuyum ben yaa öff
zaten belirti melirtide yok canım sıkıldı beklemekten

kızlar en iyisi başka konular açmak mesela herkes nerde ne iş yapıyor? bir kaç kez bu konu açılmıştı fakat çok etkili olmadı gerçi arada kolera akraba buldu ama kızlar ben istanbuldayım avrupa yakasında öğretmenim 31 yaşımın sonlarındayım. çocuğum yok ama artık istiyorum. özel sağlık sigortamız var önce onun dolmasını bekledik. ardından da doğumdan sonraki izin süresini maksimumda kullanabilelim diye bu tarihleri bekledik. İyi mi yaptık bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabi.. eeee sizler neler yapıyorsunuz?

canım bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum 27 yaşındayım.Bir tekstil firmasında finansman sorumlusu olarak çalışıyorum.Bizdorçlardan ancak bebeğe sıra geldi.Gerçi borç olmasada 14 ay vajinismusla uğraştığım için dolayısıyla zaten bebek hemen yapamazdım.

selam..ben de ıspartadayım 34 yaşındayım ve öğretmenim.2007de evlendim .eşim bi ameliyat geçirdi sonra askerlik girdi araya sonra bi kürtaj yaşamak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyoruz..bakaalım:))

bende bursadan :) (yaaaş : 26 ) lodoslu bi günde dünyaya gözlerimi açmışım farkında olmadan
Ilkokul ortaokul derken istemeyerekte olsa tic.lisesine gittim orda okuduktan sonra kütahya dumlupınar üniv. De muhasebe bitirdim. Derken iş hayatı evlilik falan derken kariyeri yaptık bide çocuk yapalım dedik. Hayırlısı allahtan. 30 temmuzda evlendik. düğün borçlarımızı bitirdiiiiik :))) Hedef: çocuk ardından eşimle beraber iş kurmak. Vesaire vesairee

Son düzenleme:

Bende istanbul anadolu yakasından.31 yaşında tipik yengeç burcuyumçizgi filme bile ağlarım
4 aylık evliyim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…