- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
FARKETTİM HAYATIM HEMEN DÜZELTTİM
BU ARADA KADRİYE33 NE OLDU ACEP :44:
ben hala olmadım cumaya kadar bekleyip olmzsam kan testi yaptırcam.Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar hızınıza yetişemiyrm öğle arası eve gelir gelmz hemenaçtım bilgisayarı
slm arkadaşlar bende mayısta güzel haberi almak isteyenlerdenimbeni de listeye eklerseniz sevinirim bat 18 yaşım 27...
hadi hayırlısı olsun canım senin için...
sonuç ne olursa olsun sonunda üzülmek yok önümüzdeki aylara bakalım..
ben hala olmadım cumaya kadar bekleyip olmzsam kan testi yaptırcam.Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar hızınıza yetişemiyrm öğle arası eve gelir gelmz hemenaçtım bilgisayarı
çok heycanlıyım nolur hamile ol kadriye ilk hamişimizi yazalım :18:
canım adetin kaç gün sürüyor ona göre başla...boşuna test heba etme bence. ateş ölçmede de adetin ilk gününden başla her sabah yataktan çıkmadan ölç. yumurtlamadan hemen önceki gün çok az bi düşme oluyormuş ...mesela hep 36 ,36 giderken bi gün 35,70 çıktı diyelim ki .hemen o gece ilişkiye girersen şansın yüksek.
hayırlısı olsun canım ...
normalde geçikirmi hiç..:26:
berrişşş nerelerdesin kıs sen sabahtan beri
hayır hiç gecikmezdi.Bazen karnım olacakmışım gibi ağrıyr
burlardayım tatlışımda fırsatım olmadı yazmaya...
yoğun biraz...:
kız bak sende kendini dinleme heee aslında güzel bak psikoljik olarak hissetmiyosun belirtiler..
benim arkadaşım hiç belirtsiiz hamile kaldı ve çalışmlarda çok düzensiz olmuştu ...
herkezin aynı olmuyor işte..:97:
çokkk hoşbuldumm canmmm
berrem tek tesellim o zaten herkesinki bir olmuyo:26: gerçi daha çok var adete yaw. ama ben ısarnan memelerimin acımasını belime ağrı saplanması istiyom acı çekmek istiyom yaaasaten karnımda acıktı ben gidiom yemeğe
canım inşallah hamişsindir.
berrem tek tesellim o zaten herkesinki bir olmuyo:26: gerçi daha çok var adete yaw. ama ben ısarnan memelerimin acımasını belime ağrı saplanması istiyom acı çekmek istiyom yaaasaten karnımda acıktı ben gidiom yemeğe
hayır hiç gecikmezdi.Bazen karnım olacakmışım gibi ağrıyr
rabişim hoş geldin...
canım sen test yaptınmı ?
Sayfalar yetişemiyorum.Ne okuyorsam cevap yazayım diyene kadar bakıyorum sayfalar atlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?