- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
amin canım inşallah benımledir. Aslında kan testi için çok erken ama bu kadar değişiklik yaşaınca dayanamadım işte.daha 1 hafta oldu sanırım :)
bebişim senlen benim bat aynı ama bende belirti namına bişi yok
kızlar merhaba
sabah kan testi yaptırdım. deger 2.61 çıktı. kadın 3 gun sonra yenıden baktırın dedi. çok erken gebelik olabilirmiş.
hiç bişi anlamadım.
ama belirtiler aynen devam .nasıl gecer bu 3 gun ya
tamam anladi benStres yok sıkıntı yok kafaya takmak yok Relaksım ben relaks Sıkıntıdan millete bol bol ödeme yaptım coştum hahaha
kızlar hemen ümitsizliğe kapılmayın. kii aslında benım de hemn ümitlenmemem lazım. gecen gebeliğimde de böle olmuştu evet ama dış gebelikle sonlanmıştı. ellerinde bi şırınga bebeğimi benden koparmışlardı. ne sancılar cektım. ne acılar yasadım.kendı sağlığımdan olacaktım. o yuzden her seyden önemlisi sağlıklı olsun bizimle olsun.
ben de cok heveslenmek ıstemiyorum.insan daha bi temkinli yaklaşıo ister istemez.o keseyi görünceye kalp atışlarını duyuncaya kadar da emin olamayacağım.
6 doktorun alttan muayene olurken karsıma gecıp ekranda bebek aradığı zamanlarımı bilirim.
dua edelım sağlıklı hayırşı evlatlar nasip eylesın allahım hepimize..
Tatlışım kusura bakma...
hoşgeldin canım..
tşk ederim canım,beni de listeye ekler misiniz?yaşım 25 son adet tarihini soruyorsanız 7 nisan,mayısta aşılama yaptıracağım,fazla ümitli değilim ama
kızlar hemen ümitsizliğe kapılmayın. Kii aslında benım de hemn ümitlenmemem lazım. Gecen gebeliğimde de böle olmuştu evet ama dış gebelikle sonlanmıştı. Ellerinde bi şırınga bebeğimi benden koparmışlardı. Ne sancılar cektım. Ne acılar yasadım.kendı sağlığımdan olacaktım. O yuzden her seyden önemlisi sağlıklı olsun bizimle olsun.
Ben de cok heveslenmek ıstemiyorum.insan daha bi temkinli yaklaşıo ister istemez.o keseyi görünceye kalp atışlarını duyuncaya kadar da emin olamayacağım.
6 doktorun alttan muayene olurken karsıma gecıp ekranda bebek aradığı zamanlarımı bilirim.
Dua edelım sağlıklı hayırşı evlatlar nasip eylesın allahım hepimize..
aynen tatlım sıkma kendini...
Dağıt elindeki bütün paraları dağıt..:119::119:
Ohhhh:119::119:
tşk ederim canım,beni de listeye ekler misiniz?yaşım 25 son adet tarihini soruyorsanız 7 nisan,mayısta aşılama yaptıracağım,fazla ümitli değilim ama
papatyacığım öncelikle aramıza hoşgeldinMayıstaki adet tarihini yazarmısın hayatım bana ekliyim listeye
kızlar meslaklarınız nelerdi.çalışanlarınız tabii.
ben mimarım.koca koca hastaneler çiziyorum.
temmuzda da 2 yıllık evlı olacagız.
böle işteee
merhabalarr...:
kızlar meslaklarınız nelerdi.çalışanlarınız tabii.
ben mimarım.koca koca hastaneler çiziyorum.
temmuzda da 2 yıllık evlı olacagız.
böle işteee
tsk ederim,ben pkolu olduğum için net bi tarih veremiyorum ama sen 7 mayıs yaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?