Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

13:30 da bende gitcem kocişkom erken cıkıcak bugünn gidelimde market alışverişi yapalımm evde hiç bişiy kalmadııı fare girse dolaba aclıktan ölürrsonrammm yemek yerizzz asıcık kocişkomla vakit geciriyim dısardaa

bak utandım şimdi..
iyi oldu iyi ben yağ yakmasınıda yakılmasınıda severim...:82:
bu daha güzel nikitam...
bana benziyo sanki ...

sakaci seniiiii sen daha tatlisin canimmmmmasallah. zaten bir seni gordum , digerlerini hic bilmiyorum, kimse senin gibi yapmadi..
hani bir seferligine resim koyup hemen silseler iyi olurdu dimi?

ben gittim geldim madamım halennnn yokkk ne kutlamaymışşş kardeşimmm yiterrr bizde catladık burda meraktan meraklı cam güzelleriii
ayyyy valla bu isim bize güsel oturdu cucummmm ankaraya geleyimm bak nasıl cam güseli olunur daha ii görceklerr
berre mama yemeğe gidiyo...

afiyet olsuunn berremmmmmmm eve kaçıyosunn yaaa hadii bakalımmm cuma olmasaaa düşüncem ama neysee hadii git:82:

benimde koçişş akşam gelicekkk ne yaneeeee bende vakit geçircemmm cucummm

valla sen bi gell ankaraya cam güzelii nasıll olunur görcekkk millet bi oturcazz bi daha kaldırabilene aşk olsunn bi de hamişş olursak zatenn hiç kalkmayıss bebüşümmmmm

hayatim,senin askinmi geliyormus bugun??
vaaaayyyy...senden iyisi yok heee....hade iyisinnn, gozungonlun aydin olsun canikommm..
bugun artik dinlenir...yarin deprem var
kizim ,iyice edebsizlestirdiniz beni heeee

bebişimmm hoşgeldinnn n'apiyosunn annemmm sen? beyas kaplanına bittimm o nasıl bişey öyleeee yumoşşş yumoşşş maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…