- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.281
berre mama yemeğe gidiyo...
bak utandım şimdi..
iyi oldu iyi ben yağ yakmasınıda yakılmasınıda severim...:82:
bu daha güzel nikitam...
bana benziyo sanki ...
ayyyy valla bu isim bize güsel oturdu cucummmm ankaraya geleyimm bak nasıl cam güseli olunur daha ii görceklerrben gittim geldim madamım halennnn yokkk ne kutlamaymışşş kardeşimmm yiterrr bizde catladık burda meraktan meraklı cam güzelleriii
berre mama yemeğe gidiyo...
13:30 da bende gitcem kocişkom erken cıkıcak bugünn gidelimde market alışverişi yapalımm evde hiç bişiy kalmadııı fare girse dolaba aclıktan ölürrsonrammm yemek yerizzz asıcık kocişkomla vakit geciriyim dısardaa
ayyyy valla bu isim bize güsel oturdu cucummmm ankaraya geleyimm bak nasıl cam güseli olunur daha ii görceklerr
afiyet olsuunn berremmmmmmm eve kaçıyosunn yaaa hadii bakalımmm cuma olmasaaa düşüncem ama neysee hadii git:82:
benimde koçişş akşam gelicekkk ne yaneeeee bende vakit geçircemmm cucummm
benimde koçişş akşam gelicekkk ne yaneeeee bende vakit geçircemmm cucummm
valla sen bi gell ankaraya cam güzelii nasıll olunur görcekkk millet bi oturcazz bi daha kaldırabilene aşk olsunn bi de hamişş olursak zatenn hiç kalkmayıss bebüşümmmmm
Gözünaydın bebeğimm
oyyy yiyim ben seninnnn bebüşümmm diyenn ağzınııı çilek reçelimmmm cucummmmmmmmmm benimmmmmmmmmm
oyy yirim seniii bebüşümmm cok güselll vakit gecirin canımın içi ben ancak sevinirim sizin içinnnnnnnnnn
oyyyy canım benim ye kısss afiyet olsun kocişimede bırak ucundann
canımmm benimmmmm, iyiyim, birasdan yemek yicem de nası yicem onu düşünüyorumHATİCEMMMMM tebrik ederim canım, hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruuz...
NERİSONAAMMM gelmiişşş, canım nasılsın, nası gidiyor?
biliyorummm cucummm bilmemmmii sen bak bakalımm saat 23:30 sularında izmirden ankaraya o parıltı gelicekmiii??????
hayatim,senin askinmi geliyormus bugun??
vaaaayyyy...senden iyisi yok heee....hade iyisinnn, gozungonlun aydin olsun canikommm..
bugun artik dinlenir...yarin deprem var
kizim ,iyice edebsizlestirdiniz beni heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?