- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.241
Slm kızlar nasılsınız? hepinizi çok özledim ama işlerim yoğundu ancak gelebildim napıyosunuz bakiyim :)
Canım tebrik ederimRabbim saplıkla kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah çıldır tabi hakkındır
hergünnn hamişş haberleri alalımmm inşallahhhhhhhhhhhhhh
cıldıralım tabiiiihadi cıldıralımm zuyalllll
hergünnn hamişş haberleri alalımmm inşallahhhhhhhhhhhhhh
hadi cıldıralımm zuyalllll
çıldıralım kızlar hakkım ama demi
:))))))))))))))))[/
hakkın tabiii canımmm cıldırık olalımmm
canım benim ya çok teşekkür edrim.evet kendimi şımartacagım çünkü ben bunu hak ettimkiz ,senin takip edecegim diye bu topige abone oldum, aha bak ne güzel haberini aldikkkk...
güzelim, gözünaydin olsun....tebrikler .....cokkkk sevindim
simart kendini ok?
haticem çok sevindim canım...
kıss nasıl farkedemediniz yaaa....
canım benim ya çok teşekkür edrim.evet kendimi şımartacagım çünkü ben bunu hak ettim
bu hamileliği ne kadar çok istiyordum.
ya bende birde adet düzensizliği vardı.şok oldum
nurumm benim de ilk gittiğim doktor keseyi yukarıdan göremeyince alttan baktı, mırın kırın ettim bana avrupada ilk 3 ay hep böyle bakılır, gelişim daha iyi takip edilir dedi, bi de cinsel ilişki sakıncalı mı ki bu sakıncalı olsun dedi. ben de istemiyorum ama zararı olduğunu da pek düşünmüyorum
şımartıyorum kız.eşim bile dikkat et zıplama birşey canın istiyormu diye sormaya başladı bile.ben şımarmasam bile eşim şımartıyorkiz ,senin takip edecegim diye bu topige abone oldum, aha bak ne güzel haberini aldikkkk...
güzelim, gözünaydin olsun....tebrikler .....cokkkk sevindim
simart kendini ok?
:) evet ya sıra isimde demi hep berabar bebğimin ismini buluruz canımkismet tatlim...
eveet, simdi isim dusunme vakti
bilmiyorum canım annem bebeğe zararı olur düşüncesinde tam tutunmadan olmaz der hep hatta bi arkadaşının kızı hamiş kalmıştı ona biras sevmeyin birbirinisi demişti kızda anlamadı tabeee
sonra bebeğin ilk dönemlerinde sakıncalı olduğu görüşündeler rahmetli annanemde öyle derdi sıkın dişinizi biras sabredinn derdi ne kaaa doğru bilemem büyükler işteee vardır bi bildikleri heralde
evet canım haklısın zaten insan aman ii baksınlar düşüncesiyle hiç ses çıkarmıyor anlıyorum seni ama benim kuzen sadece doğum yapıcağı gün alttan muayne oldu çatı olayı için nurumcummm
yok canım benim farkedemedik çünkü zaten adetim düzensizdi.
teşekkür edrerim nurummm.amin hayırlısı ile sağsalim kucagıma almayı nasip eder yüce rabbimHaticemmm tebrik ederim cnm. Allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah.
çok güzel olduya süpriz yaptı bebiş....
evet hemne nasıl bir süpriz.eşimle akşam birbirimize bakakalmışız öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?