Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sizi cok seviyommm. bebüşümmm seninle haftasonu görüşemeyiss kesinnnn kendine ii bak kocişini bol bol sev ..... kızlarrr beni ösleyinnn cünkü ben sizi cok öslicemmmmmmmm

hayatim,senin askinmi geliyormus bugun??
vaaaayyyy...senden iyisi yok heee....hade iyisinnn, gozungonlun aydin olsun canikommm..
bugun artik dinlenir...yarin deprem var
kizim ,iyice edebsizlestirdiniz beni heeee

sağol nikimm evet geliyoooo bugün koçişşş yok ben onu dinlendiririmmmm sen merak etmeeee
burda biss biseyizzz şekerimm rahat ol relaxxxxxxxxxx
hem senin içinde var mış biraz dokunmak yetti

sağol nikimm evet geliyoooo bugün koçişşş yok ben onu dinlendiririmmmm sen merak etmeeee
burda biss biseyizzz şekerimm rahat ol relaxxxxxxxxxx
hem senin içinde var mış biraz dokunmak yetti

nasil dokunmussaniz artik ,
size ayak uyduracagim diye her sekle giriyorum hayatim ....
samataya devammm demijim artik.... paydos

diosun??
subebek, kocan hakkindir, senin olacak!!
koocan hakkindir, senin olacak!!
suusma, sustukca o dinlenecek!!

ayyy, neler diorum yarebbim
güselll diyonnn güselllllllllllll

sizi cok seviyommm. bebüşümmm seninle haftasonu görüşemeyiss kesinnnn kendine ii bak kocişini bol bol sev ..... kızlarrr beni ösleyinnn cünkü ben sizi cok öslicemmmmmmmm
evet canımcımmm ben koçiş varken girmiyorum netee bende seni özlücemm cucummmm ama pazartesi burdayımmm sen merak etme kendine iyi bakkk çalışşş çalışş çalışşş birbirinisi çok sevinn anacımmmm byeeee
Sabahtan beridir eğitimdeyim yeni geldim geçmişe bakıp hemen geliom çoooooooook özledim silzeri akşamki havadislerimi anlatçam

kıssımmm ya meraktan çatlıcaktımmmmmmmmmm hadiii anlat bekliyosssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…