- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.301
bebişimmm hoşgeldinnn n'apiyosunn annemmm sen? beyas kaplanına bittimm o nasıl bişey öyleeee yumoşşş yumoşşş maşallahhh
bebişimmm hoşgeldinnn n'apiyosunn annemmm sen? beyas kaplanına bittimm o nasıl bişey öyleeee yumoşşş yumoşşş maşallahhh
Subebek dinlenmez bence
canımmmm gell sevvv onu, keşke azcık yakında olsaydık yaaaa
senin hiç yolun buralara düşmez mi?:26:
sizi cok seviyommm. bebüşümmm seninle haftasonu görüşemeyiss kesinnnn kendine ii bak kocişini bol bol sev ..... kızlarrr beni ösleyinnn cünkü ben sizi cok öslicemmmmmmmm
hayatim,senin askinmi geliyormus bugun??
vaaaayyyy...senden iyisi yok heee....hade iyisinnn, gozungonlun aydin olsun canikommm..
bugun artik dinlenir...yarin deprem var
kizim ,iyice edebsizlestirdiniz beni heeee
cucummmm dikkat et o saatlerdee bak benim içinnn gökyüzüneee çok acayip parlıcak bu seferrrkesinnn gelirrr canımın içi gözüm gökyüzünde olucakkkkkk
Subebek dinlenmez bence
canımmmm gell sevvv onu, keşke azcık yakında olsaydık yaaaa
senin hiç yolun buralara düşmez mi?:26:
sağol nikimm evet geliyoooo bugün koçişşş yok ben onu dinlendiririmmmm sen merak etmeeee
burda biss biseyizzz şekerimm rahat ol relaxxxxxxxxxx
hem senin içinde var mış biraz dokunmak yetti
adana ancak iş nedeniyle gelebilirzz ama %3,4 ihtimalleee ben pek sevmem amaaaa ama çok yumoşşş o yaaaa bu başkaaa
hahahahaaaa beni bilen biliyoooo evet axxxnn bebeğimmmm
Sabahtan beridir eğitimdeyim yeni geldim geçmişe bakıp hemen geliom çoooooooook özledim silzeri akşamki havadislerimi anlatçam
güselll diyonnn güselllllllllllll
diosun??
subebek, kocan hakkindir, senin olacak!!
koocan hakkindir, senin olacak!!
suusma, sustukca o dinlenecek!!
ayyy, neler diorum yarebbim
evet canımcımmm ben koçiş varken girmiyorum netee bende seni özlücemm cucummmm ama pazartesi burdayımmm sen merak etme kendine iyi bakkk çalışşş çalışş çalışşş birbirinisi çok sevinnsizi cok seviyommm. bebüşümmm seninle haftasonu görüşemeyiss kesinnnn kendine ii bak kocişini bol bol sev ..... kızlarrr beni ösleyinnn cünkü ben sizi cok öslicemmmmmmmm
Sabahtan beridir eğitimdeyim yeni geldim geçmişe bakıp hemen geliom çoooooooook özledim silzeri akşamki havadislerimi anlatçam
kıslarrr benim uyku saatim geldiii, bayılazağımmmmm
madamım döenr dönmesss okucamm yasdıklarını heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?