Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

rabbim tüm isteyenlere içinde bizlere de nasip etsin bu duyguları yaşamayı tekrar gözünüzaydın diyeyim canım rabbim onu size bağışlasın çok şanslı bi bebiş olacak onu herşeyden çok sevecek koruyup kollayacak bi aileye sahip olacak

madamım canm benm ne güzel. senn adına çok sevindim. gözlerim yaşlı yaşlı okudum valla. allah bize de nasip etsin. benmde bu hamileliğimde güzel planlarım var. geçen sefer söylediğimde bi tuaf olmuştu. çünkü ben de inanmıyordum hamile olduğuma hatta kocam kızmıtı bu böyle mi söylenir die. tadını çıkar doya doya. dikkat et ama kendine aman haaaa

çoook teşekkür ederimm subebekim kızma yaaa valla bak geçmişi okudum hem benim gibi istikrarlı kimse okumaz böle geçmiş filan yaa hiç sorma bende dellendim koca gelmeyince geç kalınca ehh dedm tam sırası zate zaman geçmiyorr hee bu arada ben kayınvalidemi ayarlamıştım o bizim evin yakınında bir evde çocuk bakıyor işten çıkınca arada uğrar bana napıyorum diye dün akşam uğramasın diye önce ben ona uğradım annem akşam sana çaya gelicez dedim o da işten çıkınca aradı ben eve gidiom hade akşam gelirsiniz görüşürüz dedi ayyy hiç kıyamam kız ben ona melek o melekk

zuyalim birgün sende yaşıycan bu telaşeleri sıkı tut kendini emiii çok sağol bebem sizleri beklettiği içinde ayrıca mazur görün beniii

Son düzenleme:
bernardom canımmm benimm onlar öyle sevinirken valla hep sizlere dua ettim aşkam terasta otururp eşimi bekledim o gelene kadar hep dua ettim rabbim onlarada bu sevinci paylaşma heyecanı ver dedim çok güzelmiş gerçekten ama bugün daha iyiyim dün berbattım ansıl olcak nasıl söylicem derken çıldırdım bugün ohhhhhhh eski madam gibiyim aynı valla bende evde çeyizime aldığım bebek patikleri vardı onları aradım masaya tabak filan koyacaktım bi aklıma geldi benim patikler bazanın içinde bazada maşallah çok ağır dedim boşver şimdi yazdım mektubu attım kapının altına çokta güzel olduu amaa

madamımmm ne demek ben takılıyorummm başta dedimm bunlarr kutlama yapıyolarrr kendilerine gelemediler herhalde baktım saatlerr iiyice ilerlemeye başladı telaşlandımm kokrktum tatlımmm napıyımmm.sen akıllı kadınsın canım ayar çekmişsinde olur apt. dedin bizim apt.çok kalabalık giren çıkan eksik olmaz ondan başka biriside olabilirdi iyi denk gelmemiş kimseciklerr bozulsaydı üsülürdüm vallaaa insan ne hayaller kuruyoo dimi ama bebeimm bugünden itibarenn çok azimliyim çok daha fazla çalışıcam koçişş geliyooo bugünn

inşallah canımmmm çok beklettin ama değdi ilk heyecanın meleğiimmm doya doya yaşa ve böyle bi aileye sahip olduğun için şükretmeyi de unutma (eminim zaten ediyorsundur da)

bugün bizim günümüz bebekimmmmm çok çalışmak lazım çooookkkkk

evet yaa kocişin geliyooo bool bool kutlama yapınn çok güveniom sizlere benn ona göre bugün normalime döndüm ve senin için çıldırabilirmmmm hee bu arada biz son kattayız tatlım evimiz yani eşim güvenli olsun diye çelikkapının önüne şöyle bir iki metre filan bi boşluk bıraktı oraya demir kapı yaptırdı yani kimse göremes iki kapı arasındaydı yane kapıda kilitli zate anahtarıda kocişte zate böyle bişi yapıcasen bizim evi kullanabilirsin bebemmm

madamım çoook sevindim ben yaa..
ne güzel yazmışsın ölee duygulandırdın bizi....
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah...

en büyük şükürlerim hep aileme olmuştu işte anneme babama kuzenlerim yengelerim amcalarım teyzelerim daha biriyle biiri ne kavga etmiştir ne küsmüştür rabbim o kadar büykki eşimin aileside aynı çıktı zaten derlerdi aile eşinden daha önemli diye doğruymuş şükürler olsun Allahıma hiç ayırmasın bizleri
inşallah canımmmm çok beklettin ama değdi ilk heyecanın meleğiimmm doya doya yaşa ve böyle bi aileye sahip olduğun için şükretmeyi de unutma (eminim zaten ediyorsundur da)

bugün bizim günümüz bebekimmmmm çok çalışmak lazım çooookkkkk
zuyalimmm evet tatlımmm bata kadar ççok çalışşşkiii madamın peşi sıra bisde güsell haberlerle süprüüüüzzzzlerle gelelimm dimi tatlımm?????

madamımm benimde hayalimde bişicik var ama nasıl uygulayabilcemmi bilmiyorum genelde kimse tam olarak düşündüğünü planlıyamıyor baksana sende bazadaymış patikler yapamamışsınn bakalım biz planları yapabilcekmiyiss eğer mektubu kapıya bırakma planını uygalayacak olursam sizin eve geliris yoksa bizim evde koçişten önce herkes duyarrr apt da

heee bide eşim sürekli çak heyy dostum başardık diyip diyip sevindik paso çakıştı ellerimiz gönüllerimis :13::13::13::13::13:bizimki umutsuz vakaydı ya diyom hani olmazdı bizim yaa aşkım öle deme diyo şimdii

canımmm benimmmmm, iyiyim, birasdan yemek yicem de nası yicem onu düşünüyorum
sen napıyosun kucum?

Ay canım valla havalardan mıdır nedir hep bi yatma pozisyonundayım kalkasım yok tatlımm, hadi seni bebiş uyutuyor da bana noluiii bilmiorummm. Ye canım ye zorla biraz az yesen de olur ben inanmıorum ööle çok yemek yemeye hamişken sağlıklı yedikten sonra yeterli dio doc.lar 20 kilo falan almaya gerek yok bence.

bebişimmm hoşgeldinnn n'apiyosunn annemmm sen? beyas kaplanına bittimm o nasıl bişey öyleeee yumoşşş yumoşşş maşallahhh

Ya siz nası görüyorsunuz ya ben nerden görecem sizi siz nası göreceksiniz beni, face demeyin ona eşim izin vermedi de burdan nası olucak bu iş merak ediorum herkesiiii amaaaa

haydi söyle söyle nedir planın bebeiimmmm

madamımmmmm çok şükürrr aminnn ayırmasınnn tabeee bu annişle babişinn bi tanede bebeişleri olucak sonrada daha 3 tane
hiçbişeyde umutsuzluk yokkkk dimi madamımm yasakkk onlarrr yasakkkkkkkkkkkkkkk

yasak tabe tatlım herşey yasak benim yasaklar dün akşam kondu bilem ben bazen kocişimle keyif cigarası içerdim akşam yemeğenden sonra o yasakmışş bana artık hee bide kolayı yasakladı annesine diyorki anne bol bol ceviz kıralım paso yemeli dii ben ne yiyip iççem o yasak bu yasak
madamımmmmm çok şükürrr aminnn ayırmasınnn tabeee bu annişle babişinn bi tanede bebeişleri olucak sonrada daha 3 tane
hiçbişeyde umutsuzluk yokkkk dimi madamımm yasakkk onlarrr yasakkkkkkkkkkkkkkk

haydi söyle söyle nedir planın bebeiimmmm

anlatmıştım yaa madamımmm ben
hani nike pembee patikk
hamiş olduğumu öğrenince o patikleri alıcammmm paket yaptırıp içine de not yazıcam babacım ben geliyorum hazırmısın??? diyeee öyle klasik benimki ama takıntı halinde bu bilmem yapabilecekmiyim?
benim eşimmden saklamak zor ama bakalım o almadan inşallah ben alırım ona o patikleriii
çünkü ogün test için giderken oda benim için aynı şeyleri düşünmüş test sonucunu aldığımızda tabeee pozitif çıkmış olsaydı bana o patikleri alıp gelecekmiş odaaa koçişimm benimmm canımm koçişimmm çok ösleddimmm ben seniiii

fotolarımızı gönderelim sende gönder mail adreslerimize özelden yaz adresini mailini ben sana atim fotomu snekim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…