- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.701
evet canım toplanılsın tekrar konuşulsunnn sohbetler edilsin güzel güzel haberler alınsınn güzel güzel haberler verilsin topiğimizde inş
evet canım doğru söylüyorsun.eeeeeeeeeeeee görüşmeyeli neler oldu anlat bakalım yaz nasıp geçti....geçmişi çok okuyamadım canım
mayıs geçti, haziran geçti, temmuz geçti, ağustos geçti, eylül geçtiiiiiii , ekimde geçmesin yaaaaaa
Bebüşümmm zeytinimmmm hoşgeldinn tekrardan toplanmaya başladık bugünnn
canım naber? nasılsın? görüşemedik bayadır. herşey yolunda mı ?
Doktora gitmeye karar verdim şu adetim bir bitsin gidicem hatta randevu aldım bakalım hayırlısı en son gittiğimde gayet sağlıklısın her an hamile kalabilirsin demişti ama kaç ay oldu tık yok hep karavana hep karavana :44:
özledim seni bi bakayım dedim. veeee işte burdasııınnnn
EVET TATLIM BUGÜN ÖLE Bİ BAKİM DEDİM NE ZAMANDIR GİRMEDİM SONRA Bİ BAKTIM KOLERAM BURDA SONRA Bİ KAÇ ARKADAŞ DAHA DERKEN OHHH KALABALIK OLDUK SENDE GELDİN ŞİMDİİ OHHH SÜPER OLDU İŞTE SEN NAPTIN NASIL GEÇTİ TATİL DİKKAT ETTİNMİ BAKİM KENDİNE HERŞEY YOLUNDAMI
:
bilgemadamcım inş.en kısa sürede hamişler kervanına katılırsın.evet göbüşü büyüttüm ben 5 aylık oldu.mide bulantım benim 1 ay sürdü oda yeni hamile kalıverdiğim zamanlarda sağolsun canım annem koştu yardımıma.yemekleri o yaptı yemek yapamıyordum çünkü yemek kokusu mahfediyordu beni.mide bulantım oldu ama allahıma çok şükür hiç istifra etmedim.yapılan herseyi yedim.suanda bebeğim sağlıklı bakalım haftaya randevum var oğlum büyümüşmü merak ediyorum.allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bambaşka tarifi çok zor bir duygu.
kızlar oğluşuma burda isim bulalımmı?bana yardımcı olurmusunuz.bizim aklımızda olan göktürk ve ege var başka fikri olan varmı
dikkat ettim canım sadece denize girdim ama çok az çıkınca hemen mayomu değiştirdim sonrada hep uyudum. uyuya uyuya tatil yaptım. gelince kontrole gittim zaten. sorun yok herşey yolunda şimdilik. birdahaki kontrol 23 ünde.
bilgemadamcım inş.en kısa sürede hamişler kervanına katılırsın.evet göbüşü büyüttüm ben 5 aylık oldu.mide bulantım benim 1 ay sürdü oda yeni hamile kalıverdiğim zamanlarda sağolsun canım annem koştu yardımıma.yemekleri o yaptı yemek yapamıyordum çünkü yemek kokusu mahfediyordu beni.mide bulantım oldu ama allahıma çok şükür hiç istifra etmedim.yapılan herseyi yedim.suanda bebeğim sağlıklı bakalım haftaya randevum var oğlum büyümüşmü merak ediyorum.allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bambaşka tarifi çok zor bir duygu.
kızlar oğluşuma burda isim bulalımmı?bana yardımcı olurmusunuz.bizim aklımızda olan göktürk ve ege var başka fikri olan varmı
cnm merhaba. bulantıların kaçıncı haftada bitti? ben şimdi 9. haftamdayım daha doğrusu 8+2 4. haftada başladı benm bulantılar. hala şiddetle devam ediyor. çıkarmıyorum diye seviniyodum 2 gündür çıkarmayada başladım. yemek felan yapamıyorum bende. ne olacak böyle bilmiyorum.
benm eymen , emir , doruk isimleri çok hoşuma gidiyor. emir yiğenime koyduk. benmki erkek olursa doruk koymayı düşünüyorum
heyyy zeytinimmm eymen zevkimiz aynıymış tontişşş :))) bakalım senin neyin olacak yaaaa
aferim kuzucuğuma kaç haftalık oldun şimdi kkalbini duydunus mu bakim bebişimizin bol bol uyu zaten en güzel şey bende heyecan dorukta bekliyorum bu ay bakalım neler olacakk
"""
cnm merhaba. bulantıların kaçıncı haftada bitti? ben şimdi 9. haftamdayım daha doğrusu 8+2 4. haftada başladı benm bulantılar. hala şiddetle devam ediyor. çıkarmıyorum diye seviniyodum 2 gündür çıkarmayada başladım. yemek felan yapamıyorum bende. ne olacak böyle bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?