Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar özet geçin neler oldu öncekilere bakamiyorum cep çok yavaş .bu arada burcu aynen Bendeede biseyy yok ped aldım bugün. elif canım akınti olması çok iyi .belki yerleşiyodr bebis.burcu sendede varmış Kuzumm akıntı olabilir ben kuruyum ondan hiç ümit yok bende ..berfin üzülme bende haziran a gelirim 4 güne

Bndede akıntı var kuru değilm amaaa bence belirti kişiden kişiye değişiyoo blmyrm hissetmyrm , belki sürpriz olur bana ptesi saabah ilk idrarla ypcm :) hayırlısı artk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakkımixa hayırlisi tatlim iyi çalıştin sen ama gerisi Allahima kalmış ol derse olur

Tatlim napim evle çocukla uğraşip duruyorum.daha önce hastanede Bilgisayrciydim hamileyken 8.ayda ayrıldim.zor hem ev hem çocuk bide iş kaldiramazdim.sen çalışyosun dimi bebis olunca napicaksn

Cnm bankcym doğum izni bi 6 ayda ücretsz kullanır 1 yaşına gelincee devamm

Cnm bankcym doğum izni bi 6 ayda ücretsz kullanır 1 yaşına gelincee devamm

Zor bi meslek canım ya Allah kolaylik versin insallah.tez zamandada bebis :).neyse bebis ben kaçar yarın duluk babaya gidicez biliyosun dimi :)).bizimkinin arkadaşlariyla kahvaltya.öptüm seni Allah rahatlık versin

Zor bi meslek canım ya Allah kolaylik versin insallah.tez zamandada bebis :).neyse bebis ben kaçar yarın duluk babaya gidicez biliyosun dimi :)).bizimkinin arkadaşlariyla kahvaltya.öptüm seni Allah rahatlık versin

Yaaa süper evet ama pazarları çok kalabalık olyyo bolca eğln öptmmm seniii :) sanada cnm

ayyy mısafırlerden gıremedım.. okudum yenı hamısler varrr hayırlı olsunn cok sevındım yaaaa bat 20 mayıss korkuyorum pazartesı test yapıcamm tek cızgıyı gorursem belırtımde yokk bel agrısından sırt agrısından baska belkıde yorgunluktan agrıyorrr:S:S allahım bızlerede nasıp et ıns bu guzel duyguyuu

Amin cnm bnde ptesi ypcmmm birlkte yprz

Benim.adetim 3 gun gecikti.ilacta almistim.duphaston daha neden olmadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin cnm bnde ptesi ypcmmm birlkte yprz

evettt bızım aynı gun. cok korkuyorumm bır belırtıde yok. hakkımızda hayırlısı olsun ıns hamısızdır bızde guzel haberler verırız. netıcede korksamda bır sekılde ogrenıcem ıstesemde ıstemesemdeyarınıda atlatırsak pazartesıye bızsey kalmayacak. eczanelerden erken gebelık testı bulamadım bulsaydım bugun yapacaktım. kısmet pazartesı artık

Aynen tatlm ya bulunmuyor eczanelerdee ,hayırlısı gönlünü ferah tutt, şükret

Kizlar ben de varim beni de alin araniza :)
Benim bu ay 3. denemem bat 24 mayis, aslinda ümidim yok ama olsun. Gerci bugün sag kasigimda baya agri vardi. Ama az degil baya agridi. Böyle bir belirti var mi?
Bi de akintidan bahsedilmis, akinti da belirti mi? Ne zaman oluyor genelde?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ya canım benim bat 24 ünde ama karnım inanılmaz şiş ya ve ara ara kasıklarımda ağrı var.inş bebişim vardır :)

inş vardır kuzum benimde zaten gebelik testinde çıktı bakalım kan tahlili ne diycek ama benimde karnım inanılmaz şiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…