Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

valla kuzum inş hamişsindir her zaman umut güzeldir unutma :) bakalım yarın kan vercem belkide yoktur bilemiyorum ama ben her zaman şunu diyorum eğer benim için hayırlıysa olsun değilse de olmasın hiiiiççte üzülmem yeminle rabbim yeter ki sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin sonu güzel olsun :)))

Canm ya çok güzel hayırli olsun .testte çıktığına göre 2 haftalık var

betüşüm hiç bilmiyorum ki benim batımda yok biliyorsun ayrıca hep son zamanlarda çoook açık kahve akıntım lekelenmelerim oluyordu arada yarın belli olcak hayırlıysa olsun kuzum inş sendende güzel haberler alırız :)

Sevincim derkennnn ? Kız sendemi gebesin :))) nasl oluyo kanaman yokmmuydu senin Rabbim ne büyüksnn :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız burcu nerelerdesin bebekim :) kanamam parçayı attıktan sonra kesildi bebeğim lakin ara ara açıııkk kahve lekelenmelerim oluyordu hatta yazıyordum sizlere bitmedi diye valla burcu iki ayrı testtede yaptım biri rahatlıkla görünüyor diğer testtede silik yani bilemiyorum belirtilerim çok fazla belkide kanda çıkmaz hiiiçç bilemiyorum allahım herşeyin hayırlısını versin

öle yapcazzz bakalmmmm kısmet degılmıs demekkı bu ayyy rabbım en guzelını bılıyodurrr

kesinlikle berfincim hiiiiçç üzülme zamanı gelince kucağımıza alcaz bak belkide benimde kan tahilinde yok diycek ama hiiiççte üzülmiycem sağlıklıysa olsun hayırlıysa olsun inşşş olmasada durmak yok devammm :)))

Amin insallah bitanem yarini bende senin icin sabirsizlikla bekliyorum insallah oylesin yaa o cizgi nie bizde cikmiyo hahaha :) umuttan baska caremiz yokki aynen olursa sevinirim ama olmazsa kendimi yipratcak kadar uzmem diye dusunuyorum kirmiizilari gorene kadr umudum var :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

inş vardır kuzum benimde zaten gebelik testinde çıktı bakalım kan tahlili ne diycek ama benimde karnım inanılmaz şiş :)

Valla canım geçen ay da karnım şişti ama adet olmuştum.bu ay da inanılmaz şiş ve çok gazım var ve içinde bir sıkıntı var gibi arada ağlamak geliyo içimden.bir de geceleri bir kere tuvalete giderdim şu 3gündür her gece 7 kere gidiyorum.inş bunlar belirtidir.sana da çok sevindim tatlım ya inş sağlıkla alırsın kucağına :)

kız elifff zaten çizgi çıkmasa bendeki belirtilere bakmazdım asla batım vs hiç bir şey yok kııı dr a ne diyecem öfff bana kızacak çünkü haziran demişlerdi ((

canım bata kaç gün var ??? ben zaten belirtilerimi hiiç takmadım canım testler ikinci çizgiyi gösterince belkide yoktur bilemiyorumm

canım bata kaç gün var ??? ben zaten belirtilerimi hiiç takmadım canım testler ikinci çizgiyi gösterince belkide yoktur bilemiyorumm

24 mayıs canım daha çok var aslında.belirtileri bende önemsememiştim aslında ama karnım çok şiş ya.eğer adet olursam doktora gidip söylücem.iki aydır adete 1 hafta kala inanılmaz şişiyo karnım

kız elifff zaten çizgi çıkmasa bendeki belirtilere bakmazdım asla batım vs hiç bir şey yok kııı dr a ne diyecem öfff bana kızacak çünkü haziran demişlerdi ((

Ayyy baslatma o dr saglikli kadinsin ne zarari olurda abartmasinlar herseyinde duzgun yolundaydi bisey demez tirsma ki sennn verirsin agzinin payini h:)

anladım canım inş bebiş şişliğidir diyelim regl olmayana kadar umutsuz olma bence kız dr a sölesen ne olcek normaldir diycek sana diyeyim ama genel kontrol amaçlı git tabi ki

Ayyy baslatma o dr saglikli kadinsin ne zarari olurda abartmasinlar herseyinde duzgun yolundaydi bisey demez tirsma ki sennn verirsin agzinin payini h:)

dimi kızzz bişey derse sanane uleynnnnnn çocuk benim çocuğumdur derim içimden tabisiiii :))))

anladım canım inş bebiş şişliğidir diyelim regl olmayana kadar umutsuz olma bence kız dr a sölesen ne olcek normaldir diycek sana diyeyim ama genel kontrol amaçlı git tabi ki

Zaten 4 aydır sürekli gidiyorum kontrole hormon takibi yapıyoruz.o zaman sorarım daha önce şişkinliğim olmazdı iki aydır var.ondan kafam karıştı canım.bu korunmadan ikinci ayım zaten sağlıklı olsun sa Rabbim uygun zamanı bilir

kızlar sizce bu ne adete 4 gün var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400405164004.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…