- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.521
kızlar sizce bu ne adete 4 gün var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napıonuz kıslar
bnde işe geldım bugun can sıkıntısı ewde adam varken ıs yapamıom hafta ıcı kullncm dedım ıznımı aynn ya bu hafta bnm cok kotu hepbı sümdükluk var ustumde kolum kalkmıo havalardan heraldeEvde pineklemece temizlik yapacak halim yok yorgunum uzaniyom ruhum daraliyo bide yafff
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kan verdim kızlar 1 saat sonra sonucu yazcam bu arada olcem inanılmaz birşey
bnde işe geldım bugun can sıkıntısı ewde adam varken ıs yapamıom hafta ıcı kullncm dedım ıznımı aynn ya bu hafta bnm cok kotu hepbı sümdükluk var ustumde kolum kalkmıo havalardan heralde
Herhalde ya ic sikintisindan patliycam artik offf offff sikintidan yemege saldiriyorum resmen yafff keske benimde gidecek bir yerim olsada kafa dagitsam
kan verdim kızlar 1 saat sonra sonucu yazcam bu arada olcem inanılmaz birşey
nıe cnm calısmıonmu yada cık dısarı bıras hava al
gez toz
Cikip gezilecek alisveris yapacak bi sehirde degilimki malesef icimden hicbisi gelmiyorgumushane malum iki dag arasi esim evde oda kum torbasi gibi uzaniyo ona mi bulassam diorum
:))) ya park falan yokmu avm falan hergun ewdemı otruon bn darlanırım esıne sarmaya basla vakıt gecmes
Evet belediye parki var ama gusel diil pekmalesef yok avm felan sinemasi bile yok ancak esimle yuruyus alisvers market yani ve arada yemege cikariz onun disinda hep evdeyim
kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var HAMILEYIMMMMMMMMMMM
kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var HAMILEYIMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?