- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.561
kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var HAMILEYIMMMMMMMMMMM
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen burcucum bu arada Benm adım betül naber nasıl gidiyor pazar canım.elifff buralardamisin Kuzumm
2 Gün kala negatif daha fazla umutlanmaya gerk yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
( hakkına hayırlısi ama canım dahada belli olmayabilir .lütfen üzülme olurmu
Yok cnm belli olurdu nasip değilmiş, üzülme sen umarm senin vardır bebişinnn üzülme
Tatlim bennde sen gibi hiçbir belirtim Yokk hissimde yok hayırlisi dr a gidicem adet olursam
Ewet kuzum buradayim azcik uyudum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Iyi yapmışsin canm
Bnde bu ay 12.gün gidecğim yumurtama baktırcam, snin bi doktorun varmı ben Yılmaz gencoya gdyrm hatem
Biliyorum canım gitmistim o dr a bi kere çok iyi bi adam.ben primer ıbrahim büyükbesede çok yoğun ya degistrebilrm sıra çok oluyor bunaltıyor
Cunku cok sikildim ewde otur otur karpuz olucam :) canim burgerking istiyo cok pis hemde yaaaa ruyamda yiyodum
Cunku cok sikildim ewde otur otur karpuz olucam :) canim burgerking istiyo cok pis hemde yaaaa ruyamda yiyodum
Oyyy kuzum yaaa yokmu ordaaa
Ben az önce doktora gittim cünkü asiri halsizlik ve galiba atesim var. Belim cok agriyo. Sabahtan beri halsizlik vardi ama artti.
Bilmiyorum 7 gün var dedim ama doktor test alin dedi simdi test almaya gidiyoruz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kuzumm götürsun senin adam soylede
Bugün adet oldum ve eşim gelecek ay yumurtlama zamanında şehir dışında olcak ben çok istedikçe olmuyor galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah gusel haberler alirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?