Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var HAMILEYIMMMMMMMMMMM

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canmmm o kadar cok sevindim ki anlatamam tatli annis :) hayirli olsun canm benim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bnde bu ay 12.gün gidecğim yumurtama baktırcam, snin bi doktorun varmı ben Yılmaz gencoya gdyrm hatem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyorum canım gitmistim o dr a bi kere çok iyi bi adam.ben primer ıbrahim büyükbesede çok yoğun ya degistrebilrm sıra çok oluyor bunaltıyor

Biliyorum canım gitmistim o dr a bi kere çok iyi bi adam.ben primer ıbrahim büyükbesede çok yoğun ya degistrebilrm sıra çok oluyor bunaltıyor

Bnmkide öyle yoğun ama banka özel sigorta oldğu için hep öne alıyorlar bizi gidip randevusuz beklsen bile yarm saat bekliosn bakıyım helee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben az önce doktora gittim cünkü asiri halsizlik ve galiba atesim var. Belim cok agriyo. Sabahtan beri halsizlik vardi ama artti.
Bilmiyorum 7 gün var dedim ama doktor test alin dedi simdi test almaya gidiyoruz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Insallah gusel haberler alirsin cnm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bugün adet oldum ve eşim gelecek ay yumurtlama zamanında şehir dışında olcak ben çok istedikçe olmuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…