Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlarimooo kanamam başladı lilililllliii hamişliğim 2 gün sürdü ahahahaaa :))))
hep hayırlısı dedim yinede hayırlısı diyorum sizlerden güzel haber almak ümidiyle durmak yoğğğ yola deammmm

Kızlarimooo kanamam başladı lilililllliii hamişliğim 2 gün sürdü ahahahaaa :))))
hep hayırlısı dedim yinede hayırlısı diyorum sizlerden güzel haber almak ümidiyle durmak yoğğğ yola deammmm

( nasl yaaa bnmde negatif en azndn seninle blrktymmm kimyasalmı oluyo şmdi o doktra gtcnmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

( nasl yaaa bnmde negatif en azndn seninle blrktymmm kimyasalmı oluyo şmdi o doktra gtcnmi

kızzz dur anlatam sana kızı alıp kocişle sahilde bişeyler yemeğe gittik kız parkta oyun oynyordu sonre çişim geldi dedi :))) tuvalete götürdüm bende girdim tabisi bide ne görey,m torpağ başıma kan revan içindeyim sonra tabi ben bembeyaz olunca ahahahaaa kocişim ne oldu dedi bende ne olcek adet oldum dedim köpek gelene kadar güldü biliyormusun :))))) canım kimyasal vs değildir hatırlıyormusun sendeki lekelenmelerin sonucu adet olmuştun ahada işte bendede öle oldu dr a da çarşamba gidicem artıkın burdakine gerek kalmadı merkezdeki dr uma gidicem amannn herşeyin hayırlısı :)))

Nasıl canım ya senin testte silik çizgi çıkmamışmıydı.bu testlere de güven olmuyo demekki iyi ce kafam karıştı valla

Nasıl canım ya senin testte silik çizgi çıkmamışmıydı.bu testlere de güven olmuyo demekki iyi ce kafam karıştı valla

çıkmaz mı kuzum hemde öle silikte değildi net görebiliyordum bir tanede farklı yaptım hatta ondada silik çıktı ama benim ara ara kahve lekelenmelerim oluyordu şimdide regl oldum belkide küçük bir düşüktü herşeyin hayırlısı bilemiyorum ki ne desem yalan olur dra da gitmedim çarşamba gidicem işte böle kuzum

Kızlar ben regl oldum artık umudum hazirana

sanırım senin değerin de düşmüştü al işte aynı şey benim başıma geldi bugün saha dışı edildim :))) bişey olmaz beeee kısmetimizde ne zamansa o zaman olcak stres olma :)

Ya benim ilk bebeğim olucak inş da ne zormuş bu işler ya bir teste bile güven olmuyo bebişin tutunmaya çalışıyodu galiba.bugün bir arkadaşı okudum 38. Haftada bebek hareketini hissetmiyorum diye hastaneye gitmiş acil ameliyata almışlar ama bebiş vefat etmiş.o yüzden çok üzüldüm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş

sanırım senin değerin de düşmüştü al işte aynı şey benim başıma geldi bugün saha dışı edildim :))) bişey olmaz beeee kısmetimizde ne zamansa o zaman olcak stres olma :)

Aynen canım öğrendiğimde de düşmüştü demekki daha baştan olamamış bu ay beklicem inşallah erken öğrenip değer artacak mı diye beklemek çok daha zor. Kısmet tabi canım sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…