- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.541
kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var HAMILEYIMMMMMMMMMMM
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var HAMILEYIMMMMMMMMMMM
kızlar bata 4 gün var ve beta hcg 48.6 3 haftalık bebisim var hamıleyımmmmmmmmmmm
Mervee nasil belirtilerin vardi canmm
kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah rabbim hakkımızda hayrlisini verir inşallah isteyen herkese nasip eder ama benim kasık ağrım gogus sisligi belirtilerim vardı inşallah hepinizde olur bu belirtiler bu ayı hep birlikte çıkarırız hepimiz hamiş oluruz
Böyle hamile haberleri alınca nasıl mutlu oluyorum .ına biizdede vardır.ümit yok ama
Aynı hisleri paylaşıyorum cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen burcucum bu arada Benm adım betül naber nasıl gidiyor pazar canım.elifff buralardamisin Kuzumm
İyi cnm dondurmacıya gidyrz bidr gebelik testi alcaz :) tanştğma memnun oldm kuzum tekrardan :)
i
ohh afiyet olsun .ay al da yap merak ettim şimdi .bende kayinvalide sizin oralarda otryo akşama ordayim .merak da ederim şimdi seni netde yok orda
Bbğm telini at özelden bn msj atarm :)
Ok canım caldr sende kaydeym
kesinlikle berfincim hiiiiçç üzülme zamanı gelince kucağımıza alcaz bak belkide benimde kan tahilinde yok diycek ama hiiiççte üzülmiycem sağlıklıysa olsun hayırlıysa olsun inşşş olmasada durmak yok devammm :)))
Msj gelmddi :)
Geldi canm mesajın hayırli haberini alırım insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?