Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ne kadar oldu evleneli bunun ilkle sonla alakası yok korunduğun vakit regli olmak için çabalıyosun korunmayı bırakdığında regl olmamak için çabalıyoz kadınların işi böyle zor işte:18:

21 ay oldu canım 1,5 yıl diyorum ama anaam şimdi hesaplayınca 2 yıl demek daha doğru olacak sanırım :) vallahi öyle ama çok heves edip boyna test yapmam. Insan ilk başta bişey de bilmiyor hemen başladım test yapmaya :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tesadüfen ovülasyondan 1 hün önce ve 1 gün sonra ilişki olmuştu. Doktorda tam günlerinde olmuş deyince bidaha hiç yapmadık. Korktum sanki etkiler gibi geldi. Kısmet işte hemen tutmuş ama nasip olmadı

Öyle görünüyo cnm hemşire merve gebe :) onu uğurladk :)

offf benımde hıc belırtım yok yaaaaa umıdımde yok artık test falanda yapasım yokkk morelımde bozuldu bata son 2 gun yarın test yapıcam ama galıba hasta olucam ve hazıran topıgıne gecıcem bende bu gıdısle:

merhaba kızlar bende bu ay umutluyum adetımın 8.gununden ıtıbaren gun aşırı başladık adet tarihine kadar.ılk kez bu kadar cok yapıcaz genelde ovulasyon tarıhlerınde ugrasıyorduk.umarım hayırlı olur:)

Cnmm sabah test yap öle bn test yaparken bile yine hycanlandm belkiii mucize olur diyee

Arkadaslar 2 gündur ovulasyon testlerimde garip garip sekiller cikiyor sizce ne olabilir testler mi bozuk accaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dunde ayni boyle oldu :what:

Eklentiler

• $1400442983656.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlarimooo kanamam başladı lilililllliii hamişliğim 2 gün sürdü ahahahaaa :))))
hep hayırlısı dedim yinede hayırlısı diyorum sizlerden güzel haber almak ümidiyle durmak yoğğğ yola deammmm

canım acaba önceki hamileliğin etkisiylemi çıktı desem test bu kadar olmaz . hayırlısı bebegim yaaa gelecek ay inşş

Bozuk bebbeğim test benmde bikere öle oldu bi de sarsmadan yere koy ilk etapta,

Ben bu ay ne zaman yumurtladim anlayamadim incir kaynatip ictin bi kac gun duzenim karisti erken yumurtladim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…