Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

O kadar zaman koruduktan sonra uzun süre olmaz bebeğiniz diyenler var. 6-7 ay sonra belki diyolar. Moralim bozuluyor açıkçası. .inşallah önümüzdeki ay olur... teşekkür ederim, moralim biraz duzeldi

canım banada oyle dıyen cok oldu. ama doktor rahatlattı. kendımde rahatladım muayane oldum herseyıme baktırdım.ben esım ıcınde randevu alcaktım suan dursun once kendınız deneyın 6 ay 1 seene sonra esınle tekrar gelırsın ddı.rabbım buyuk ıns gerek kalmadan verır bu mucızeyı cumlemıze amınnn

Test yapmayi denesene kuzum kafan rahat olur en azindan

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

maaşallah maaşallah sana da bebislerine de canim:) inşaallah öyle olur agzin bal yesin:) benim adetlerim çok düzenlidir bekarligimdan beri hic sorun yasamadim çok şükür bu konuda.doktor da ultrasonla bakti bi problem yok dedi. inşaallah başka sorunlar yoktur. sadece o tanidigim senin değerin engel olmuyodur başka bisorun vardır diyince üzüldüm çünkü hem başka bi sorun olmasından korkuyorum Allah korusun. hem de ben prolaktinim yükselmiş demekki ondan olmuyormus düşünce olur inşaallah diye kendimi telkin edip umutlanmistim bu ay. benim değerim engel olacak kadar yuksek değil mi? öyle olsaydi doktor ilaç verir miydi canim

Yap tabikide ne duruyosun 2 gun gecmiss sabriniza hayran kaldim dogrusu oo ben simdiden acaba ne zaman test yapsam hesabi yapiyorum hahahh

Arkadaşlar hepimize merhaba.dün bıraktığım yerden baya ilerlemiş sayfa.inşallah hepiniz iyisinizdir.bugün okula gidemedm çünkü dün ani bur gaz sancisiyla mahvoldum ve sabahakadar sürdü. Sanırım fena üsuttum ben.öyle bi sancı ki önce idrar yolu enfeksiyonu sandim ama gaz sancisiydi ölüyorum sandım şükür simdi iyiyim.sizce bu neden olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim tesekkur ederiz Allah razi olsun darisi snin basina o tanidigini unut at aklindan tamam mi ne dedyse unut bak herkese kanma hemen doktor muyms o neyms seni uzmus bu kadar bak stres prolaktini tetikler daha yukselir sakin ol lutfen bnim degere bakinca snnki hic bisi doktor dusmesi gerektgi icin ilac vermis sana bu ay olmassa uzulme sakin onumuzdeki ay sansin daha yuksek zaten hayirlisini versin Rabbim insallah oyle dua et hep o konusanlada daha fazla muhattap olma

Cook gecmis olsun canim bnm dikkat et kendine usutmemeye calis tatlim

Sineemmm ozleele bak bitanem

Yap tabikide ne duruyosun 2 gun gecmiss sabriniza hayran kaldim dogrusu oo ben simdiden acaba ne zaman test yapsam hesabi yapiyorum hahahh

Canim ilk denememiz negatif gormekten korkuyorum :) o yuzden erteliyorum surekli

sağol canim Allah razı olsun.. zaten öyle yapicam Hayatımdan cikarmaya calisicam o insani. amin inşaallah Rabbim isteyen herkesi sevindirsin içlerinde beni de inşaallah amiiinnn...

Nasılsın ikizlerin annisi

Canim ilk denememiz negatif gormekten korkuyorum :) o yuzden erteliyorum surekli

Ilk denemen olmasina baglarsin eger negatifse kuzum uzulme ama gecikmiss bence yapmalisin erteleme artikkk :)

Saol canım benim.su dönemde hasta olmak daha da moral bozucu.bebek falan yoktur sanırım bu ay;(

Niye ona bagladinki simdi sen cabucak iyless ve ilac alma kirmizilar gelene kadar umutsuzluk yok ama benimde umudum biraz gidiyo gibi yafff cok mutsuzum bugun feci korku kapladi icimiii

Arkadaşlar hamilelik için en uygun pozisyon Misyoner diye biliyorum. Fakat ben genelde üstte olan pozisyonda rahat ettiğim için o pozisyonu yapıp sonra Penis içeride iken Misyoner pozisyonuna geçiyoruz. Sonra eşim çekiliyor ben belim de yastık ayaklarım yukarıda yarım saat bekliyorum. Yani böyle yaparak doğru mu yapıyoruz ? Biri yardimci olabilir mi?

kızlar resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum akıntım fazla kasığım ağrıyor sık sık tuvalate çıkıyorum uykum var halsizlik var amaaaaannnnn yaaa

Ilk denemen olmasina baglarsin eger negatifse kuzum uzulme ama gecikmiss bence yapmalisin erteleme artikkk :)

Aksam yapicam canim.. sabahimi beklesem fark edermiki beklemekte istemiyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…