- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.061
kızlar resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum akıntım fazla kasığım ağrıyor sık sık tuvalate çıkıyorum uykum var halsizlik var amaaaaannnnn yaaa
uyucam şimdi canım ondan kafa kalkmıyor valla uyku bastırdıkça aklıma geliyor :) diyorum ya psikolojikYaaa bebğm rahatla biraz nie böle yapıosn sen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyucam şimdi canım ondan kafa kalkmıyor valla uyku bastırdıkça aklıma geliyor :) diyorum ya psikolojik
son 45 dakika :) eve gidip duş alıp hemen yatıcam bugün kocaya da yemek yok atıştırsın bişilerHadi uyu bebğim iyi olursn biraz :)
son 45 dakika :) eve gidip duş alıp hemen yatıcam bugün kocaya da yemek yok atıştırsın bişiler
Ayy garibim :)
dedim zaten akşama hastaneye götüreyim seni iyi değilsen diyor,yok dedim sen kendine yiyecek bişiler ayarla yeterbu koca benden bıkacak artık sürekli sorun çıkarıyorum garibimin sesi de çıkmıyor maşallah
yok canım sağolsun anlayışlı davranıyor yarın artık güzel güzel yemek yaparım :)Maşallah bebeğim iyi ol sn ama fazla yorma garibi :)
evet kuzum yeni mi sandin 8 ay oldu yaklaşık ışte :) bugün de doktora gittik 9 gün sonra kontrolumz var bizim de :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım sağolsun anlayışlı davranıyor yarın artık güzel güzel yemek yaparım :)
kesinlikle öle allah razı olsun eşlerimizden hep diyorum iyi ki benim eşimsin diye şanslı hissediyorum kendimiAynen tatlmmm :) gönlünü alrsn önce eş sonra bebek :) o olmazsa napıym bebeki
Niye ona bagladinki simdi sen cabucak iyless ve ilac alma kirmizilar gelene kadar umutsuzluk yok ama benimde umudum biraz gidiyo gibi yafff cok mutsuzum bugunfeci korku kapladi icimiii
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kesinlikle öle allah razı olsun eşlerimizden hep diyorum iyi ki benim eşimsin diye şanslı hissediyorum kendimi
maşallah bize o zamanAynen bnde öyle çok svyrmm:)
Ayy evet yeni daha sandim 3 ay felan neyse nasil gecti kuzum tahliller felan hersey yolunda dimi tatlimm
suan da yeni ama sıkıntı yok ışte 9 gün sonra belli olacak...
Canım iste insan korkuyor benim ne bileyim vücudumda da değişiklik yok.ama sen de umutsuzluga kapılma canım.ne zamandı bat senin?
Nasılsın ikizlerin annisi
Yaaa ben iyi degilim sanirim cok korkuorum cokk
Neden korkuyosun kuzum stres yapma hersey yolundayken yapma bu eziyeti kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?