Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Maşallah bebeğim iyi ol sn ama fazla yorma garibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet kuzum yeni mi sandin 8 ay oldu yaklaşık ışte :) bugün de doktora gittik 9 gün sonra kontrolumz var bizim de :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy evet yeni daha sandim 3 ay felan neyse nasil gecti kuzum tahliller felan hersey yolunda dimi tatlimm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Niye ona bagladinki simdi sen cabucak iyless ve ilac alma kirmizilar gelene kadar umutsuzluk yok ama benimde umudum biraz gidiyo gibi yafff cok mutsuzum bugun feci korku kapladi icimiii

Canım iste insan korkuyor benim ne bileyim vücudumda da değişiklik yok.ama sen de umutsuzluga kapılma canım.ne zamandı bat senin?

suan da yeni ama sıkıntı yok ışte 9 gün sonra belli olacak...

Iyi canm sukur aman iyi bak keyfine dusunme sakin acaba acaba die sakinan goze cop batar misali akisina birak stres yapma

Canım iste insan korkuyor benim ne bileyim vücudumda da değişiklik yok.ama sen de umutsuzluga kapılma canım.ne zamandı bat senin?

Hesaplara gore 27 cnm beklemek zor ama ust uste hamis olmayan haberi alinca biraz tirsiyorum gogsum agiriyo belim ve kasigimda ara ara agri oluyo aksamlari daha cok ama gogsumdeki agri suan koltuk altimdan veri biri agri var bakalimm:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…