- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.201
yaa doktor ıkı hafta sonra gel dedı kac haftalık dedım yaklaşık 4 haftalık dedı anlayacan sabırsızlanıyorum ınsan demezmı ıkı gun sonra tekrar yapalım falan dıyeee :26:
Olsun kuzum saglikli olur insallah zamani geldiginde meleginde gelir gobisine :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Whatsapp varmı :) numaranı bana da at
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olur mu canım 1500 de kese görünüyor benim bile dün yaptırdım 80 çıktı 5 hafta olunca 1500 bulur keseye bakarız dedi doktorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız sen hele yeni evlisin bu özlemlerde maşallahları var valla bu aşkın iksiri varmı özlemmmmmmmmmmmmmmmmm duy beni
Aaa kizlarrrr benim kociccc bugunn bana gul fidani aldi bi daha ona cicek almiyomus demiycekmisim kopardikca onu hatirliycakmisim evliligin 7.ayinda okuzlukte sinira ciktiiii :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
merve kimi 1500 de görünüyor kimisi ise 2000 2500 demişti benim dr umda değişiyor kuzum
o zamnn benımm doktorumm ıymısss :)
benim dr umda normalde 1500 de görünür demişti canım ama göremzsek 2000 2500 de olabilir demişti :) dr un iyise devam et canım çok önemli dr konusu
aynen devam etcem zaten ama 2 ayrı doktorum olacak eşim takintilida o yüzden yani :)
heleeee o gül fidanı kurban olsun sana yavrummm terbiyesiz adam zaten evde güller açan bir eşin var ne diye gül fidanı alırsın :))))) kızma kıııı afferin senin kocişine pek tasaruflu adammış
Hayirli sabahlar arkadaslae az önce test yaptim ve maalesef negatif. Ama hala hastalanmadim ara ara sanci var tik yok. Tam dikkatli baktigimda teste silik olarak ikinciyi goruyorum. Idrardan dolayi 2. Cizgi belirgin mi oluyor yoksa yinede umudum var mi ? 2 test vardi birinu hic kullanmadim onabaktim aceba cizgilerin yerleri bellimidir diyerek ama hic belirti yoktu. Yaptigim teste silik olarak gorebiliyordum biraz daha mi beklesem ki
ikinciyide yap benim de golge gibi çıkmıştı
günaydın canım evet yaptım hem ovulasyon hem hamilelik yaptım.yumurtlama zamanımmış ovulasyon çift çizgiyi gösterdi :) :) sen naptın canımtest yaptın mı şeker ????
Kızlar kırmızılari gördümonce bunalima gireyim. Sonra calisayim. Bekleme doneminde gelirim artik :'(
amin canım Allah başınızı bozmasın maşallahhhhhaşkın iksiriiiii iksir benim kızımmmmm ta kendisiyim benim gibi bir hatun bulmuş öpsün başına koysun :))))) ne kadar iyi yürekliyim dimi ama bazen birbirimizi boğsakta iyiz beeeee allahım ayırmasın inş maşallah hepimize betülüm rabbim hepimizi kocişlerimizle musmutlu etsin inş :)))
Kızlar kırmızılari gördümonce bunalima gireyim. Sonra calisayim. Bekleme doneminde gelirim artik :'(
Bi ctesi buluşalımmm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım evet yaptım hem ovulasyon hem hamilelik yaptım.yumurtlama zamanımmış ovulasyon çift çizgiyi gösterdi :) :) sen naptın canım
canım ben düşük yaptım ya bat ne zaman tam kestiremiyorum çünkü sürekli lekelenmelerim vardıcanım batın geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?