Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yaa doktor ıkı hafta sonra gel dedı kac haftalık dedım yaklaşık 4 haftalık dedı anlayacan sabırsızlanıyorum ınsan demezmı ıkı gun sonra tekrar yapalım falan dıyeee :26:

olur mu canım 1500 de kese görünüyor benim bile dün yaptırdım 80 çıktı 5 hafta olunca 1500 bulur keseye bakarız dedi doktorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olur mu canım 1500 de kese görünüyor benim bile dün yaptırdım 80 çıktı 5 hafta olunca 1500 bulur keseye bakarız dedi doktorum

merve kimi 1500 de görünüyor kimisi ise 2000 2500 demişti benim dr umda değişiyor kuzum

kız sen hele yeni evlisin bu özlemlerde maşallahları var valla bu aşkın iksiri varmı özlemmmmmmmmmmmmmmmmm duy beni

aşkın iksiriiiii iksir benim kızımmmmm ta kendisiyim benim gibi bir hatun bulmuş öpsün başına koysun :))))) ne kadar iyi yürekliyim dimi ama bazen birbirimizi boğsakta iyiz beeeee allahım ayırmasın inş maşallah hepimize betülüm rabbim hepimizi kocişlerimizle musmutlu etsin inş :)))

Aaa kizlarrrr benim kociccc bugunn bana gul fidani aldi bi daha ona cicek almiyomus demiycekmisim kopardikca onu hatirliycakmisim evliligin 7.ayinda okuzlukte sinira ciktiiii :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

heleeee o gül fidanı kurban olsun sana yavrummm terbiyesiz adam zaten evde güller açan bir eşin var ne diye gül fidanı alırsın :))))) kızma kıııı afferin senin kocişine pek tasaruflu adammış

heleeee o gül fidanı kurban olsun sana yavrummm terbiyesiz adam zaten evde güller açan bir eşin var ne diye gül fidanı alırsın :))))) kızma kıııı afferin senin kocişine pek tasaruflu adammış

Dimi amaaa tasarruf makinesi hicc darbogaza dusmeyiz bizzz :) ayyy nerde onda o ince hesap ahhh ahhhh bide mutlu olacagimi dusunmezmiiii oldugum an o andi mutlu olmadinmi diyo bana hala diyo halaaaa :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hayirli sabahlar arkadaslae az önce test yaptim ve maalesef negatif. Ama hala hastalanmadim ara ara sanci var tik yok. Tam dikkatli baktigimda teste silik olarak ikinciyi goruyorum. Idrardan dolayi 2. Cizgi belirgin mi oluyor yoksa yinede umudum var mi ? 2 test vardi birinu hic kullanmadim onabaktim aceba cizgilerin yerleri bellimidir diyerek ama hic belirti yoktu. Yaptigim teste silik olarak gorebiliyordum biraz daha mi beklesem ki

ikinciyide yap benim de golge gibi çıkmıştı

Kızlar kırmızılari gördüm once bunalima gireyim. Sonra calisayim. Bekleme doneminde gelirim artik :'(

amin canım Allah başınızı bozmasın maşallahhhhh

Kızlar kırmızılari gördüm once bunalima gireyim. Sonra calisayim. Bekleme doneminde gelirim artik :'(

benimkide eli kulagındadır üzülme canım yalnız degilsin
Bi ctesi buluşalımmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım ayarlıyalımmm

canım batın geçtimi
canım ben düşük yaptım ya bat ne zaman tam kestiremiyorum çünkü sürekli lekelenmelerim vardı lekelenme 1 hafta bitmişti 2 kere ilişki oldu sonrası yine lekelenme başladı...bende acaba hamilemiyim dedim ama değil sanırım halende akıntım var hemde iç çamaşırımı ıslattı az önce düşün ped koydum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…