- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
kızlar son attıgım msjı yani buraya yazdıgım msjı nasıl bulcam bugün sürekli takip ediyorumda bulabiliyorum başka zaman bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım ekranın üstündeki kullanıcı panelini kullanıyormusun takip için gerçi orda seninde mesaj yazdığın konulardan en son yazılan mesaj görülüyor ama bütün forumda aramıyorsun yazdığın konuyu en azından.birkaç mesaj geriye gidip kendi mesajını da bulabilirsin
arkadaslar turkiye ye gitmeme iki hafta kaldi ama
ben daha hastaneye karar veremedim
simdi elimin altinda pc var orda boyle bir sansim olmayacak
bize laboratuar ortami iyi olan bir merkez lazim
su an cok kafam karisik
bizde embriyo guzel dollenemiyor
birinci tedaviye gore ikinci embriyolarin daha iyii oldugunu soylemislerdi
micro yu denemedik sanirim
kafam cok karisik kizlar lutfen fikirlerinizi bekliyorum
merhaba kızlar.. :)
aslında hep okuyorum bu forumu ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım..maşallah tedavi planları yapılmış çok mutlu oldum herkes yine tüm umuduyla yollarda bende öyleydim her negatiften sonra bir gün ağlar ertesi gün yeni tedaviye planımı yapmış olurdum ki tedavilerimin arası hep 3-4 aydır hiç ara vermedim gibi bişey yani..
ben kesemi gördüm allahın izniyle sıra kalp atışında ama moralim bozuk dün akşam çok küçücük bi kanamam oldu inşallah devamı gelmez şu an herşey yolunda görünüyor ama dün gece kabu gibiydi o gördüğüm an..
asla vazgeçmeyin 1 yumurta 1 siperm birde rahim olduğu sürece bütün malzemeler tam demektir umutlada besledikten sonra bir gün inşallah herkes sonuca ulaşacak biliyorum:)
hana canııımmm yan yatak arkadaşım benim sen ne plalıyosun şkercim umuttamısın yine yeni tedavinde.. tavsiyem sık sık dr değiştirmeyin ki dr lar tanısın .ama güvenmiyorsanız o ayrı tabi..
hepimiz için dualar ediyorum hepimiz diyorum :)
sevgiler
merhaba kızlar.. :)
aslında hep okuyorum bu forumu ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım..maşallah tedavi planları yapılmış çok mutlu oldum herkes yine tüm umuduyla yollarda bende öyleydim her negatiften sonra bir gün ağlar ertesi gün yeni tedaviye planımı yapmış olurdum ki tedavilerimin arası hep 3-4 aydır hiç ara vermedim gibi bişey yani..
ben kesemi gördüm allahın izniyle sıra kalp atışında ama moralim bozuk dün akşam çok küçücük bi kanamam oldu inşallah devamı gelmez şu an herşey yolunda görünüyor ama dün gece kabu gibiydi o gördüğüm an..
asla vazgeçmeyin 1 yumurta 1 siperm birde rahim olduğu sürece bütün malzemeler tam demektir umutlada besledikten sonra bir gün inşallah herkes sonuca ulaşacak biliyorum:)
hana canııımmm yan yatak arkadaşım benim sen ne plalıyosun şkercim umuttamısın yine yeni tedavinde.. tavsiyem sık sık dr değiştirmeyin ki dr lar tanısın .ama güvenmiyorsanız o ayrı tabi..
hepimiz için dualar ediyorum hepimiz diyorum :)
sevgiler
kimse yokmuu ben geldimmm lansorcum nasılsın canım geçmiş olsun bu havalar tam grip havası valla
dikkat ediyorumda benim işim gereği hergün hastanelerde olmam gerekiyor nasıl korunacağımı şaşırdım inanki
canım ilaç firmasında çalışıyorum ben ama istanbuldayım sen çanakkaledeydin dimi
slm kızlar bu gün katıldım size bende bu ay tüp bebk deniyecem sizin yazılarınızı okuyunca biraz korktum galiba yine de her şeyin hayırlısı
bu arada sonuçlar kötü olabilir ama ümidimizi yitirmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?