- Konu Sahibi firstNimbus
-
merhaba kızlar malesef bende mayıs ayında negatif sonuç alanlardanım yani sizlerdenimbuyrunnnnnnnnn 2 mayısta negatif sonuç aldım bu üçüncü denememdi.çok ümitliydim kesin olucak busefer diyodum ama olmadı ilk denemem dış gebelik olmuştu ikinci denememde de bebeğin kalbi atmadı.ama pes etmiyorum 4.denemeye hazırlanıyom bu cuma günü istanbula gidicez bide orda deneyelim bakalım inşallah benim bebeğim ordadır ordan nasip olur minik kuzucuklarım. allah hepimize en kısa zamanda miniklerimizi nasip etsin.yaa bide ben halen adet olmadım bugün 8 gün geciktibenneyaptımki
merhaba kızlar malesef bende mayıs ayında negatif sonuç alanlardanım yani sizlerdenimbuyrunnnnnnnnn 2 mayısta negatif sonuç aldım bu üçüncü denememdi.çok ümitliydim kesin olucak busefer diyodum ama olmadı ilk denemem dış gebelik olmuştu ikinci denememde de bebeğin kalbi atmadı.ama pes etmiyorum 4.denemeye hazırlanıyom bu cuma günü istanbula gidicez bide orda deneyelim bakalım inşallah benim bebeğim ordadır ordan nasip olur minik kuzucuklarım. allah hepimize en kısa zamanda miniklerimizi nasip etsin.yaa bide ben halen adet olmadım bugün 8 gün geciktibenneyaptımki
merhaba kizlar nasilsiniz
memorial hakkinda bilgisi olan varmi
iyidir be gülüm.griple boğuşuyorum bende.iyi şeyler duyuyorum burdan o merkez hakkında ama tam olarak bilemiyorum.inşallah en doğrusunda karar kılacaksın sonunda....
insallah canim
bizi anlayan bir merkeze karar kilarim
bu belirsizlik hic iyi degil yani
lansor canim
benim transferden sonra yedinci gun veya sekizinci gun toprak renginde akinti gelmisti
sizde boyle seyler olmusmuydu
neden merak ettigimi sorarsaniz
tam bu gunlere kadar progestan takviyesi yapilmisti
daha sonra kesilmisti ilac
offfff deliricem dusunmekten
hoşbulduk canım ya nekadar iyisin iyi dileklerin için tşkr ederim inşallah hepimiz bu denemelerimizde kucağımıza alırız yavrularımızı.:CüvCüv:ben geçtiğimiz cumartesi kan testi yaptırdım ama bişey çıkmadı hiç böyle gecikmezdi normalde 28 günde bir adet olurum çok düzenlidir ama şimdi neden böle oldu anlamadım bidaha yaptırsammı ki testmirmirmirmir geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
neden kesildiki ilaç bir açıklama yaptılar mı?burada tüm bekleme süresince hatta hamilelik oluşmuşsa ilk üç ay sürekli kullanmaya devam ediyorsun??????
canim ben primer amonereyim
dogal hic adet goremiyorum
benim gibi olanlarin hormonlari dusuk oldugu icin progestan takviyesi sartmis
buradaki arkadaslardan ogrendim
birinci tedavide bilmiyordum onlarda vermedi zaten
neyse ikincide ogrendim
yalvar yakar istedim iki igne verdiler
her biri 4 gun koruyormus 1500ML dibir tanesi
canim burda ucuncu tup bebek tedavisinde veriyorlar
saglik bakanligi izin vermiyormus bu tur ilaclara
cok yorgunum ben arkadaslar insallah turkiyede bizi anlayan doktorlarla tanisirim
inşallah canım benimmmm.inşallah bu sefer olacakkkkk:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kimse yokmu.....
ayy inanmıyorm aynı anda yazmışızzz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?