mayıs ayında negatif sonuç alanlar haydi burda dertleşelim

istanbulda hangi hastaneyi dusunuyorsun tatlim
insallah sana da banada istanbul ugurlu gelir
tabiki tum isteyenlere

hoşgeldin canıma.s. evet bencede 4. ye kesin olacak bak içime doğdu nedense.böyle tedavilerden sonra adet geçikmesi yaşanabiliyor malesef.ama biraz daha geçerse bir k.doğum uzmanına gidebilirsin hem için rahat eder.bende ilk seferinde dış gebelik yaşamıştım.sol tüpüm alındı malesef.

iyidir be gülüm.griple boğuşuyorum bende.iyi şeyler duyuyorum burdan o merkez hakkında ama tam olarak bilemiyorum.inşallah en doğrusunda karar kılacaksın sonunda....

insallah canim
bizi anlayan bir merkeze karar kilarim
bu belirsizlik hic iyi degil yani
lansor canim
benim transferden sonra yedinci gun veya sekizinci gun toprak renginde akinti gelmisti
sizde boyle seyler olmusmuydu
neden merak ettigimi sorarsaniz
tam bu gunlere kadar progestan takviyesi yapilmisti
daha sonra kesilmisti ilac
offfff deliricem dusunmekten

neden kesildiki ilaç bir açıklama yaptılar mı?burada tüm bekleme süresince hatta hamilelik oluşmuşsa ilk üç ay sürekli kullanmaya devam ediyorsun??????

inşallaahhh canım.yap tabiki bir test daha.aklında kalmasın.CADIARZUteşekkür ederim ayrıca çabuk atlatırım ben normalde gribi buda öyle olur inşallah.opuyorumnanaktan

angell08
canim kafam cok karisik su an
ama memorial i dusunuyorum simdilik
co cultur gibi degisik yontemler uyguluyorlarmis
spermi 6000 7000 daha buyutup oyle seciyorlarmis
bizim embriyolar guzel dolllenmiyor tatlim
doktor spermden dolayi dedi
ama yinede arstirma icersindeyim

neden kesildiki ilaç bir açıklama yaptılar mı?burada tüm bekleme süresince hatta hamilelik oluşmuşsa ilk üç ay sürekli kullanmaya devam ediyorsun??????

canim ben primer amonereyim
dogal hic adet goremiyorum
benim gibi olanlarin hormonlari dusuk oldugu icin progestan takviyesi sartmis
buradaki arkadaslardan ogrendim
birinci tedavide bilmiyordum onlarda vermedi zaten
neyse ikincide ogrendim
yalvar yakar istedim iki igne verdiler
her biri 4 gun koruyormus 1500ML dibir tanesi
canim burda ucuncu tup bebek tedavisinde veriyorlar
saglik bakanligi izin vermiyormus bu tur ilaclara
cok yorgunum ben arkadaslar insallah turkiyede bizi anlayan doktorlarla tanisirim

inşallah canım benimmmm.inşallah bu sefer olacakkkkk:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlarrrkaydirigubbakcemile3 ben geldim kimse yok mu:bbo: hasta hasta bile bırakamıyorum burayı ben:enbuyukkk:

gözün aydın canım... aglamamk ve sigara içmemek için tutuyorum kendimi... aman boşver şimdi sıkmayım senide bende dert asla bitmez birkaçı eksilse bari.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…