Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inş pozitifleri de görelimMerhaba, bn de mayıs ayı içerisinde transfer olucam bi aksilik olmazsa inş![]()
Ama tatil olmasına rağmen transferin planlanmış değil miÇarşamba transferim var.heyecandan çok endişeliyim bayram tatiline denk geldi .var mı benim gibi transfere hazırlanan birlikte bekleyelim
Transferi bile beklerken sabırsızlanıyoruz. transferden sonra sonuç için nasıl sabredeceğiz bilmiyorummMerhabalaarrben de transfer hazırlık aşamasındayım bayramdan sonra günüm belli olacak bir aksilik çıkmazsa
Bol şans diliyorum kızlar hepimize
![]()
Gerçekten öyle şu an bile sürekli gün sayıyorum test için nasıl sabrederim hiç bilemiyorumTransferi bile beklerken sabırsızlanıyoruz. transferden sonra sonuç için nasıl sabredeceğiz bilmiyorumm![]()
Bana da ya ctesi ya ptesi dedi :)Merhabalar bende Allahın izniyle cumartesi transfer olacağım![]()
Doğal transfer olunca gününü çok değiştirmediler .nöbetçi doktora kaldım ama. İnş bahar şans getirir hepimizeAma tatil olmasına rağmen transferin planlanmış değil mi![]()
İnş inşHadi inş pozitifleri de görelim![]()
Ben inanıyorum mayıs şans getirecekDoğal transfer olunca gününü çok değiştirmediler .nöbetçi doktora kaldım ama. İnş bahar şans getirir hepimizebirebirimize dua edelim bol bol
Neyseki yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik ama sonlara yaklaştıkça daha stresli oluyor zaman daha yavaş ilerliyorİnşallahBen ocak ayından beri bekliyorum halimi düşünün
![]()
İlk deneme mi sizinki ? Benim donmuş embriyo ilk deneme olacakEvet inşallah sonuç olumlu olsunda bu imtihandan razıyız Allahın izniyle![]()
Ay hadi inş hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlaaar. Bende bu ay tedaviye başlamayı ümit ediyorum bi aksilik çıkmazsaPozitifleri alırız hepimiz inşallah