Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım tek embriyo mu ilk gün dinlen biraz 2 gün sıcak suyla duş alma normal hayata devamselam kızlar benim transferim bugün oldu .en zor kısımlarından beklemek var şimdi .ne kadar hareket etmeliyim ne yemeliyim falan onları düşünüyorum şimdi.dua edin kızlar olumlu düşünmekte zorlanıyorum![]()
İnş tutarselam kızlar benim transferim bugün oldu .en zor kısımlarından beklemek var şimdi .ne kadar hareket etmeliyim ne yemeliyim falan onları düşünüyorum şimdi.dua edin kızlar olumlu düşünmekte zorlanıyorum![]()
Bende bugün transfer oldum inşallah güzel sonuç alırızselam kızlar benim transferim bugün oldu .en zor kısımlarından beklemek var şimdi .ne kadar hareket etmeliyim ne yemeliyim falan onları düşünüyorum şimdi.dua edin kızlar olumlu düşünmekte zorlanıyorum![]()
Çok teşekkürlerİnş tutarKendini dinleme olumlu düşün ve ağır iş yapma sakın. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ay hadi inş yaBende bugün transfer oldum inşallah güzel sonuç alırızgenel olarak dinlenerek geçirmeye çalışıyorum bu günü. uzanıyorum su içiyorum çay kahve tüketmeyecegim birkaç gün. Zaten 48 saat içinde tutunma oluyormuş sonrası normal hayata devam
tabi ağır kaldırmadan uzanmadan işlenmiş paketli gıdalar yemeden test gününü bekleyeceğim
![]()
Bende bugün transferden sonra 15 dk kadar otele yürüdüm yavaş yavaş. Cuma günü benimde yolculukAy hadi inş yabende bugün dinlendim ama yarın iki saat falan yolum var.bende ağır iş yapmam zaten ama hafta sonu hafif yürüyüşlere başlarım heralde.bi de kabak çekirdeği avokado ikisinide alıcam .çok heyecanlı ya beklemek
inş aynı anda alırız pozitifleri
![]()
Aynı günBende bugün transferden sonra 15 dk kadar otele yürüdüm yavaş yavaş. Cuma günü benimde yolculukama yarın için normal hayatına dönebilirsin dediler
inşallah canım yaa ne zaman test günün peki benim 13 mayıs
![]()
Ayyy gerçekten miAynı günbenim doktora kalsa hiç dinlen bile demiyo deniz havuz herşey serbest ama insan korkuyo
![]()
Benim de 4.Ayyy gerçekten miben dayanamam kesin 6. Gün kaset test yapmaya başlarım
benim bu 4. Transfer ama yürüdüm diye strese girdim
odaya gelince de hapşir öksür dedim ne oluyor
şu iki günü sağ salim atlatsam rahatlicam baya
![]()
Bende sendenim aralıktan beri tedavi oluyorumİnşallahBen ocak ayından beri bekliyorum halimi düşünün
![]()
Ay inşallahh bu ay bizim ay ımız olsunBende sendenim aralıktan beri tedavi oluyorumbu ay transfer olacak inşaallah
İnşaallah canım pozitifleri göstersin rabbimAy inşallahh bu ay bizim ay ımız olsun![]()
Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüzkızlaaar benim de transfer tarihim belli oldu 10 mayıs salı :)
Heyecanlı bi beş günHayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz![]()
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsinHeyecanlı bi beş güninş bu bahar bizim baharımız olur
![]()
Bende bugün oldumselam kızlar benim transferim bugün oldu .en zor kısımlarından beklemek var şimdi .ne kadar hareket etmeliyim ne yemeliyim falan onları düşünüyorum şimdi.dua edin kızlar olumlu düşünmekte zorlanıyorum![]()
Benim de 4.tesadüfe bak.insan hemen acaba bişey oldu mu diyo ama inşallah sağlıcakla tutunsunlar ya
![]()