• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Merhaba hanımlar, Allah hepinize positifleri göstersin inşallah 🙏🙏🙏 bizde tüp bebeğe karar verdik benim 6 senedir olmuyor sebepsiz herşeyi araştırdık artık son çare tüp bebek randevu aldık yarınaydı ama iptal oldu haftaya 13 mayısa alındı hayırlısı bakalım regl dönemime denk gelcek acaba ilaçlara başlatır mı hemen ? Bir de dondurulmuş mu taze transfer mi sizce ? Fikirlerinizi alabilirmiyim ☺️

İnşallah canım benim yaaa 🙏 bebislerimiz bizimle olsun 🙏🙏 şimdilik birsey de hissetmiyorum ilk defa 😬

Merhaba hanımlar, Allah hepinize positifleri göstersin inşallah 🙏🙏🙏 bizde tüp bebeğe karar verdik benim 6 senedir olmuyor sebepsiz herşeyi araştırdık artık son çare tüp bebek randevu aldık yarınaydı ama iptal oldu haftaya 13 mayısa alındı hayırlısı bakalım regl dönemime denk gelcek acaba ilaçlara başlatır mı hemen ? Bir de dondurulmuş mu taze transfer mi sizce ? Fikirlerinizi alabilirmiyim ☺️
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda 😊 ilk görüşme olacaksa baslatmazlar bence öncesinde yapılması gereken kan testleri var. Belki birkac ay takviye kullandirirlar rahim filmi isteyebilirler . Benim hep donmuş oldu ama merkezlerin tercihiydi açıkçası .tutma ihtimalini tazeye göre daha çok görüyorlar

Bence başlatabilirler adetle başlıyor çünkü tabi başka sorun çıkmasa hayırlısı olsun

Adetin ikinci günü genelde yumurtalara bakıyorlar.adet falan düzenli iyi görürlerse başlayabilirler.bizim merkez dondurulmuş yapıyor genelde .çok hormon yükledikleri için bende beklemekten yanayım vücut dengesini buluyo gibi geliyo bana.şimdiden hayırlı olsun 🙏

Bende bu ay regl olduğum zaman transfer sürecim başlayacak büyük ihtimalle ayın sonunda yada 1 haziranda olur diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşaAllah hepimiz güzel pozitif hayırlı sonuçlar alırız

Ben 19 yıllık evliyim ve bu 9.transferim olacak uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemem inşaAllah benim kadar uzun yıllar beklemeniz gerekmeden tez vakitte alırsınız evlatlarınızı kucağınıza 🥰🥰
İnş bu sefer son olur bu süreç gerçekten zor insan yaşadıkça anlıyo.mesela ben çevremdeki insanlardan önce burda paylaşıyorum çünkü benzer şeyleri yaşadığımız için biribirimizi daha iyi anlarız diye hissediyorum 😊 isteyen herkesin kucağı dolsun inş 🙏🙏🙏

Hadi hayırlı olsun hep peş peşe beklicez 🤗🤗 antalyadayım ben o yüzden Antalya tüp bebek merkezinde oldum.ama olmazsa bi de istanbulda denemek istiyorum ama onu düşünmek istemiyorum 😊 siz hangi hastane
Ben Akdeniz Üniversitesinde 😍 hoca kim?Kemal Özgür??

Ben 19 yıllık evliyim ve bu 9.transferim olacak uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemem inşaAllah benim kadar uzun yıllar beklemeniz gerekmeden tez vakitte alırsınız evlatlarınızı kucağınıza 🥰🥰
Allah yardımcınız olsun bence bu 9. Değil 19.denemeniz çünkü 9. Deneme öyle 9 ayda bitmiyor tek bir deneme bile 1 yıl sürebiliyor bazen gerçekten biz tek denemede bile bu kadar yorulmusken sizi dusunebimiyorum bu son olur inşaallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲

Aa evet konuşmuştuk sizinle 😍 evet Kemal hoca ama transferde bayram tatilindeydi Hasan hoca yaptı.senin Şafak hoca mı ? Ay inş olur bu sefer ikimizinde ya 🙏🙏🙏
Yo ben doktor değiştirdim Mehmet Sakıncı artık. Ocakta da histeroskopi oldum polip bulmuşlar. Sonra martta gittim kist vardi 🤣🤣🤣ilk transferden tam 7 ay geçti sürekli birsey çıkıyor. Bu son embriyo tutmazsa mola verecem

Eşimin tayin çıkacak bu ay başka şehire gideceğiz ondan bu transfer etmek istedim bırakmak istemedim hastanede

Back
X