Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Oh maşallah cok sevindim. Benimkiler yarın belli olur bugun opu oldu yarın ararlar
Tşk ederim :) Evet yarın ararlar sizi . Akışına bırakın zaten sayısı önemli değil demişti bana doktorum sonuçta bir ya da iki tane olması bile yeterli . Bugunlerinizi güzel geçirin sevdiğiniz aktivitileri yapın :) ben öle yapıyorum şahsen

Doğru diyorsunuz. Sağlıklı embriyolarmız olsunda inşallah allahın izniyle

İnşallah çok ağladım üzüldüm hala üzülüyorum inşallah artar hakkımda hayırlısı neyse öyle olsun Allah kimseye aratmasın çok teşekkür ederim böyle yazmanız bile beni mutlu etti Bahçeci umut tüp bebek benim. Ama şöyle bir sorun var ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım doktorum vermedi siz kullandınız mı

Regl bittkten kaç gün sonra transfer oluyor peki
Reglin 3. Günü ilaçlara başlanıyor reglin 12. Günü muayeneye kontrole çağırıyor doktor o sırada karar veriyor.
yani adetinizden en az 12 gün en fazla 17 gün sonra transfer oluyor rahim kalınlığınız istenilen mm e gelirse yani 7-12 mm arası olmalı.

Merhaba, bahçeci de hangi doktora gidiyosunuz acaba ? Umudunuzu hiç bir zaman kesmeyin Allah büyük herşeyin hayırlısını verir

Hanımlar size bir şey danışmak istiyorum eşinize hiç sperm dna hasar testi yapıldı mı ? Sperm merkezinde ki çalışan adam bize bundan bahsetti ve dedi ki tüp bebekten önce mutlaka bu testi yaptırın doktorlar tüp bebek sonuçsuz çıkarsa anca istiyebiliyolar bu testi dedi, bu test de spermlerin dna sına bakılıyor ve sonuç %15 üstü çıkarsa tüp bebek yapılsada tutmuyormuş spermiyogram yetmiyormuş. Bana mantıklı geldi biraz araştırdım ama yinede kafam karıştı çünkü tüp bebek de spermleri ayıklıyolar ama en iyi olanları seçiyolar ama dna sına bakmıyolar mı o zmn ama yinede yaptırmakta fayda var tüp bebeğe girmeden, siz hiç böyle bir test yaptırdınız mı ?

Sanki hiç vermemiş gibi stresten arındır kendini sakin kal. Her şeyin hayırlısı hepimiz için. Normalde şakır şakır geçen zaman resmen durdu bizim için ama yapacak bir şey yok stresinde bir faydası yok.

Oh maşallah cok sevindim. Benimkiler yarın belli olur bugun opu oldu yarın ararlar
Hadii bakalım güzel haberler al inşallah bizede yaz enerjimiz yükselsin. Evrensel bir enerji var evrene yaydığımız enerji bize geri döner gelir bir şekilde o yüzden hep pozitifte kalalım. Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek ben inanıyorum.

Valla benim e2 takibim bile yapılmadı nerde bulacaz sperm hasarını felan.

Merhaba hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 0 morfoloji için birsey yapmadı mı merkez ? Yumurta sayınız da iyiymiş kac tanesi döllenmisti ? Benim esiminde 0 ve tesa ile sperm aldılar .

Biz yaptırmadık çünkü bizim karar verme asamamiz hızlı oldu . Fakat testi ve gerekliliğini biliyorum . Ben kendim araştırıp, öğrenmiştim . Tüp bebek tedavisinin yanında ücreti uygun kalıyor testin yaptırırsanız içiniz rahat eder ,neden olmasın .

Evet enerjiye çok inanıyorum haber vericemmmm

Merhaba hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 0 morfoloji için birsey yapmadı mı merkez ? Yumurta sayınız da iyiymiş kac tanesi döllenmisti ? Benim esiminde 0 ve tesa ile sperm aldılar .
Merhaba tese ile sperm bulundu mu ? Bizim de sıfır tüp bebek için işlem başlattık.. Böyle yorumlar görünce bir nebze umutsuzlugum diniyor..

Anlayanınız varsa yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20220514_192314.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220514_192256.webp
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220514_192234.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 48
Eşim 6 aylık bir tedavi gördü morfoloji değişmedi spermleri çoğaldı ilaçlarla ama tüp bebek olduğu için zaten seçerek alıyorlar şekilleri iyi olanları yani o yüzden çok önemli değil. Morfolojinin değişmesi çok zor diyorlar.
14 yumurtadan 10 u olgun geldi 10 u da döllendi. Sonra 8 tanesi 3. Güne geldi daha sonra 5. Güne 2 tanesi ulaşabildi. Birini transfer oldum diğerini dondurduk. Bizimde oligospermi çok az sayıda spermi var eşimin

Kızlar transfer olanlara soruyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz? Benim doktorum vermedi arkadaşım duyunca çok şaşırdı nasıl vermez acaba tedavi şeklimi farklı doktorunun dedi. Sadece coraspin içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…