- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Canım valla birsürü. Progestan dex iğne, duphaston, corasprin,lutinus fitil,estrofem,prednol,azitro antibiyotik falan..Sevindim senin adına. Ne ilaç yazdılar?
Hayırlısı olsun inşallah. Progesteron baktılarmı sana. Progesteron seviyesine göre taze transfer yapılıormuş. Yüksek cıksrsa düşme ihtimali olduğu için yapmıyorlarmış donduruyorlarmışAntalyadayım. Eğer bu tedavimden sonuç alamazsam aynı yerde devam etmem zaten kesinlikle değiştiririm. Bugün tüp bebek merkezine yine gittim ve embriyolog ile yüzyüze görüştüm. Karanlık bir ortamda saklandığını sürekli kontrol etmediklerini çünkü kontrol esnasında embriyoların strese maruz bırakıldığını söyledi. Pazar günü kontrol edeceğiz dedi. Eğer bir sorun olmaz ise pazartesi transfer yapılma olasılığından bahsettiler. Anne bedenine ne kadar erken verirsek o kadar iyi dedi. Ama kişilere göre tedavi değişir dedi. Ben dondurma neden yapmıyoruz dedim oda eksi bilmem kaç derecede yine embriyolar strese maruz kalıyor ne gerek var dedi. Rahim uygunsa dondurma düşünülmez dedi risk dedi. Kıssadan hisse allah büyük hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Progestanı herkese veriyorlar tutunmayı arttırdığı için. Banada progestan fitil olarak kullanmamı söyledi. Duphaston var, azitro var. Diğerlerini vermediler bana. Ben yumurta kontrolüne gittiğimde ara kanama yaşamıştım baya regl gibi. Zaten kanamaya eğilim var diye mi vermediler bilmiyorum. Aman zaten bilmekte istemiyorum olan oldu artık :) teslim oldum ben allaha emanetimCanım valla birsürü. Progestan dex iğne, duphaston, corasprin,lutinus fitil,estrofem,prednol,azitro antibiyotik falan..progesteron kafamı cok bulandırdı ya. Galiba taze transfer olmayacak. Gerçi yumurtalarım nasıl onuda bilmiyorum ki
Bende öyleyim ya.. rabbim en hayırlısını nasip etsin kuzum olsun. Ben tase transfere cok alıştırmıştım kendimi. Progesteron olayı cıktı biranda. Belki hayırlısı budur bilmiyorum ki. Yarın konuscam bakalım doktorumla. Zaten yumurtam cok yok zebil olsun istemiyorum allah korusun.Progestanı herkese veriyorlar tutunmayı arttırdığı için. Banada progestan fitil olarak kullanmamı söyledi. Duphaston var, azitro var. Diğerlerini vermediler bana. Ben yumurta kontrolüne gittiğimde ara kanama yaşamıştım baya regl gibi. Zaten kanamaya eğilim var diye mi vermediler bilmiyorum. Aman zaten bilmekte istemiyorum olan oldu artık :) teslim oldum ben allaha emanetim
0,18 di transferden önce benim ama bildiğim kadarıyla 1,5 a kadar taze transfer oluyor üzeri değer çıkarsa donduyorlar değer düşünce transferTransfer olduğunuzda progesteron değeriniz kaçtı acaba
Dondurulmuş transferin tutma ihtimali daha yüksek bu kanıtlanmış bir şey doktorunuz en doğrusunu bilir bence ona güvenin:)Bende öyleyim ya.. rabbim en hayırlısını nasip etsin kuzum olsun. Ben tase transfere cok alıştırmıştım kendimi. Progesteron olayı cıktı biranda. Belki hayırlısı budur bilmiyorum ki. Yarın konuscam bakalım doktorumla. Zaten yumurtam cok yok zebil olsun istemiyorum allah korusun.
Ne kadar çok ilaç vermişler şaşırdım. Kan pıhtılaşmaniz mi var ? Merak ettim sadece .Canım valla birsürü. Progestan dex iğne, duphaston, corasprin,lutinus fitil,estrofem,prednol,azitro antibiyotik falan..progesteron kafamı cok bulandırdı ya. Galiba taze transfer olmayacak. Gerçi yumurtalarım nasıl onuda bilmiyorum ki
Ee ama bu sonuç artadabilir ,lütfen olumsuz dusunmeyin .Kızlar merhaba ben kan vermiştim sonucum çıktı bugün 8. Günümün akşamı beta hcg 5 çıktı gerçekten çok üzücü gebelik yok. Artabilir ama çok düşük ihtimal pazar günü ve salı günü mecburen tekrarlıcam doktor istiyor ama muhtemelen yok siz benim gibi erkenden kan vermeyin hiç bir faydası yok gerçekten
Bildiğin kadarıyla yok. Hiç böyle bişeyde konusulmadıNe kadar çok ilaç vermişler şaşırdım. Kan pıhtılaşmaniz mi var ? Merak ettim sadece .
Ayyy inşallah. Peki diğer ay adetim bittikten sonra hemen transfer yaparlarmı acaba sonucum uygun cıkarsaDondurulmuş transferin tutma ihtimali daha yüksek bu kanıtlanmış bir şey doktorunuz en doğrusunu bilir bence ona güvenin:)
Doktor gerekli görmüş de vermiş demek ki . Bir de biraz önce okudum değerlerinizle de ilgiliymis . Önlem almak istemişler . Benim doktor iki antibiyotik yazmıştı o kadar :) Ondan sordum . Tabiki tedavi hastaya özel sonuçta .Bildiğin kadarıyla yok. Hiç böyle bişeyde konusulmadıBende şaşırdım. Bi Ara kan alınırken zorlandılar kan gelmedi cok denediler falan damarımda zor bulunuyordu zaten. Acaba dedim ondan mı verdiler
Biz sanırım aynı merkezdeyiz hatta sanırım aynı gün transfer olmuşuz,5 düşük evet ama inanın ben 1.transferimde(kimyasal gebelik ile sonuçlandı)sürekli forumlara bakıyordum bir anda değeri artan çok gördüm inşallah bir anda katlanarak artar isteyen herkese nasip olsun mutlu haberi almakKızlar merhaba ben kan vermiştim sonucum çıktı bugün 8. Günümün akşamı beta hcg 5 çıktı gerçekten çok üzücü gebelik yok. Artabilir ama çok düşük ihtimal pazar günü ve salı günü mecburen tekrarlıcam doktor istiyor ama muhtemelen yok siz benim gibi erkenden kan vermeyin hiç bir faydası yok gerçekten
Progesteronum 4.3 cıkmıs belkide ondanmıdır bilmiyorum kiDoktor gerekli görmüş de vermiş demek ki . Bir de biraz önce okudum değerlerinizle de ilgiliymis . Önlem almak istemişler . Benim doktor iki antibiyotik yazmıştı o kadar :) Ondan sordum . Tabiki tedavi hastaya özel sonuçta .
Onunla ilgilidir muhtemelen . Stres yapmamaya çalışın . Bende rahim dinlendirme dönemindeyim. Regl olmayı bekliyorumProgesteronum 4.3 cıkmıs belkide ondanmıdır bilmiyorum ki
Regl bittkten kaç gün sonra transfer oluyor pekiOnunla ilgilidir muhtemelen . Stres yapmamaya çalışın . Bende rahim dinlendirme dönemindeyim. Regl olmayı bekliyorum
Hiçbir fikrim yok sormadım :) bazı ilaclar vereceğiz rahminizi hazırlayacağız dedi doktor .Regl olunca arayacağım aşama aşama gidiyoruz .Regl bittkten kaç gün sonra transfer oluyor peki
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Kaç dondurulmuş embriyonuz varHiçbir fikrim yok sormadım :) bazı ilaclar vereceğiz rahminizi hazırlayacağız dedi doktor .Regl olunca arayacağım aşama aşama gidiyoruz .
Çok tşk ederim . 7 adet 5.gun embriyosu donduruldu.Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Kaç dondurulmuş embriyonuz var
Oh maşallah cok sevindim. Benimkiler yarın belli olur bugun opu oldu yarın ararlarÇok tşk ederim . 7 adet 5.gun embriyosu donduruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?