Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Sevindim senin adına. Ne ilaç yazdılar?
Canım valla birsürü. Progestan dex iğne, duphaston, corasprin,lutinus fitil,estrofem,prednol,azitro antibiyotik falan.. progesteron kafamı cok bulandırdı ya. Galiba taze transfer olmayacak. Gerçi yumurtalarım nasıl onuda bilmiyorum ki

Hayırlısı olsun inşallah. Progesteron baktılarmı sana. Progesteron seviyesine göre taze transfer yapılıormuş. Yüksek cıksrsa düşme ihtimali olduğu için yapmıyorlarmış donduruyorlarmış

Progestanı herkese veriyorlar tutunmayı arttırdığı için. Banada progestan fitil olarak kullanmamı söyledi. Duphaston var, azitro var. Diğerlerini vermediler bana. Ben yumurta kontrolüne gittiğimde ara kanama yaşamıştım baya regl gibi. Zaten kanamaya eğilim var diye mi vermediler bilmiyorum. Aman zaten bilmekte istemiyorum olan oldu artık :) teslim oldum ben allaha emanetim

Bende öyleyim ya.. rabbim en hayırlısını nasip etsin kuzum olsun. Ben tase transfere cok alıştırmıştım kendimi. Progesteron olayı cıktı biranda. Belki hayırlısı budur bilmiyorum ki. Yarın konuscam bakalım doktorumla. Zaten yumurtam cok yok zebil olsun istemiyorum allah korusun.

Dondurulmuş transferin tutma ihtimali daha yüksek bu kanıtlanmış bir şey doktorunuz en doğrusunu bilir bence ona güvenin:)

Kızlar merhaba ben kan vermiştim sonucum çıktı bugün 8. Günümün akşamı beta hcg 5 çıktı gerçekten çok üzücü gebelik yok. Artabilir ama çok düşük ihtimal pazar günü ve salı günü mecburen tekrarlıcam doktor istiyor ama muhtemelen yok siz benim gibi erkenden kan vermeyin hiç bir faydası yok gerçekten

Ne kadar çok ilaç vermişler şaşırdım. Kan pıhtılaşmaniz mi var ? Merak ettim sadece .

Ee ama bu sonuç artadabilir ,lütfen olumsuz dusunmeyin .

Ne kadar çok ilaç vermişler şaşırdım. Kan pıhtılaşmaniz mi var ? Merak ettim sadece .
Bildiğin kadarıyla yok. Hiç böyle bişeyde konusulmadı Bende şaşırdım. Bi Ara kan alınırken zorlandılar kan gelmedi cok denediler falan damarımda zor bulunuyordu zaten. Acaba dedim ondan mı verdiler

Bildiğin kadarıyla yok. Hiç böyle bişeyde konusulmadı Bende şaşırdım. Bi Ara kan alınırken zorlandılar kan gelmedi cok denediler falan damarımda zor bulunuyordu zaten. Acaba dedim ondan mı verdiler
Doktor gerekli görmüş de vermiş demek ki . Bir de biraz önce okudum değerlerinizle de ilgiliymis . Önlem almak istemişler . Benim doktor iki antibiyotik yazmıştı o kadar :) Ondan sordum . Tabiki tedavi hastaya özel sonuçta .

Biz sanırım aynı merkezdeyiz hatta sanırım aynı gün transfer olmuşuz,5 düşük evet ama inanın ben 1.transferimde(kimyasal gebelik ile sonuçlandı)sürekli forumlara bakıyordum bir anda değeri artan çok gördüm inşallah bir anda katlanarak artar isteyen herkese nasip olsun mutlu haberi almak

Progesteronum 4.3 cıkmıs belkide ondanmıdır bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…