Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Bende 5 mayıs günü transfer oldum. Transferden sonraki 5. Günden itibaren çok fazla adet sancım oldu korkuyorum normal şartlarda adetime 2-3 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı kan vermeyi düşünüyorum

Benim yumurtaları dün topladılar. Baştan bir takip yapmadıkları için. Son dakika golü yedim resmen. Bir sonraki tüp bebek denememi asla aynı merkezde yapmayacağım. Ben kendi
Kadın doğum doktorumda yumurtaları büyüttürdüm ve onun anlaşmalı olduğu yere yumurta toplattırmaya gittim. Benim takibimi düzgün yapmayan kendi doktorum. Acaba bir bildiği varda ondan mı böyle oldu diyorum ama resmen baştan savma iş yaptığını görüyorum. Yani mal gibi kaldım ortada son dakika. Hatta operasyona alınmadan eşimle konuşurken ben vazgeçmeyi düşünüyorum madem bu yumurtalardan bir şey olmuyor dedim o esnada hemşire geldi yanımızı apar topar gittim. Bak yemin ediyorum 5 dk geç gelseydi o tüp bebek merkezinden ayrılmıştım çoktan. Neyse olan oldu inşallah bir mucize olur.

Bende 5 msyis taze transver oldum nasilsin hangi ilaclari kullaniyorsun belirti vaemi sendede
Günde 3 kere estrofem günde 3 kere lutinus fitil gece yatmadan coraspin ve günde bir kez folik asit içiyorum gün aşırıda progestan kalçadan iğnem var. Her sabah adet sancısıyla uyanıyorum karnım gaz dolu sürekli

Evet malesef tüp bebek merkezi, doktor, laboratuvar, embriyologlar şansımızı çok etkiliyor. Bazen elimizden bişey gelmiyor benimde kan değerlerimi istediler hepsini verdim dosya halinde bikaç değerime bakmadan bana yanlış ilaç kullandırttılar bu yüzden yumurtalarım büyümedi büzüşüp kaldılar çok üzüldüm opu iptal oldu ocak ayında. Şubatta tekrar sil baştan iğnelerimi oldum umarım bu sefer doğru iğnedir diyerek. Deneme tahtası gibiyiz bizler

Ben bantini kullaniyorum lutinus gunde 2 coraspirin oksapar gunde bir tane prednol progestanida kalcadan degilde karindan yapiyorum ben gaz sancisu bitti kabizli var biraz sma oyke karin agrisi hic yok

Cnm geçmiş olsun sen kac yasindasin ilk denemenmi benimki sebebsiz infertilite diye geciyor belkide bilinmediği icin en zoru brn de senin gibi testi bekliyotum inşallah guzel sonuclanir

Bugün beni embriyolog aradı 5 yumurtadan 2 yumurta kalmış daha ilk gün. Her gün bilgilendirme yapacak mısınız dedim hayır dedi. Yarın açıp bakmayacağız sorun olmasın diye dedi ama hiç ikna olmadım şahsen. Bakan nasıl bakıyor. Neyse pazartesi hemşireler arayacak sizi bilgilendirecek dedi. Yumurtaların kalitesi hakkında yorum yapabiliyor musunuz dedim hayır dedi. Öyle mal gibi bir iletişim kurduk ve kapattık telefonu. Her şey nasip kısmet rabbim büyük hayırlısı ile inşallah gönlümüzden geçeni hakkımıza hayır eyler.

Nasıl geçti opu? İyi misin? Hiç bir şey yazmamışsın bugün. Bir ses ver

Nasıl geçti opu? İyi misin? Hiç bir şey yazmamışsın bugün. Bir ses ver
İyiyim canım yazacaktım sonra ilaçlarımı arama derdine düştüm unuttum her şeyi. Opu cok iyi geçti cok rahattı hiç ağrım olmadı. 4 yumurta toplamışlar. Amh ım cok düşük olduğu için sevindirici bir haber bu bizim için çok şükür. Opu dan sonra kan almıslar progesteronuma bakmak için 4.3 cıkmıs doktorum ara değer demiş. Bu şekilde ne yapılacak bilmiyorum yarın doktorumla konusacağız. Bu değer pazartesiye kadar düşer mi acaba şuanda 7 8 tane ilaç verdi onları kullanıyorum

Cnm geçmiş olsun sen kac yasindasin ilk denemenmi benimki sebebsiz infertilite diye geciyor belkide bilinmediği icin en zoru brn de senin gibi testi bekliyotum inşallah guzel sonuclanir
Evet ilk denemem 3 yıllık evliyiz 25 yaşındayım bende pko var eşimde morfoloji 0 ve sperm sayısı az erken öğrendik 1 yıldır eşim tedavi görüyordu bana sıra yeni geldi kan verdim henüz sonucu çıkmadı ya hastanede aksilik olmuş şaka gibi

Kesinlikle böyle düşünmeyin ben bahçeci umut tüp bebek en iyi merkezlerden biri orada yaptırıyorum. Hergün aramıyorlar zaten embriyoyu rahatsız etmemek için 2 günde bir bazen 1 kez arıyorlar. Kalitesi hakkında hiçbirşey söyleyemezler çünkü 5. Gün kalitesi belli oluyor bizde öğrenemedik yani sadece kaç tane kaldığını söylüyorlar bir tane bile olsa yeter benim yaşım 25 buna rağmen 2 tane kaldı.10 yumurtam döllendi hepsi güzel ilerledi 5. Güne sadece iki tanesi kaldı buna da şükür diğer donduruldu birisi transfer oldum

Hangi şehirde ve hangi tüp bebek merkezindesiniz değiştirmenizi öneririm

Transfer olduğunuzda progesteron değeriniz kaçtı acaba

Hangi şehirde ve hangi tüp bebek merkezindesiniz değiştirmenizi öneririm
Antalyadayım. Eğer bu tedavimden sonuç alamazsam aynı yerde devam etmem zaten kesinlikle değiştiririm. Bugün tüp bebek merkezine yine gittim ve embriyolog ile yüzyüze görüştüm. Karanlık bir ortamda saklandığını sürekli kontrol etmediklerini çünkü kontrol esnasında embriyoların strese maruz bırakıldığını söyledi. Pazar günü kontrol edeceğiz dedi. Eğer bir sorun olmaz ise pazartesi transfer yapılma olasılığından bahsettiler. Anne bedenine ne kadar erken verirsek o kadar iyi dedi. Ama kişilere göre tedavi değişir dedi. Ben dondurma neden yapmıyoruz dedim oda eksi bilmem kaç derecede yine embriyolar strese maruz kalıyor ne gerek var dedi. Rahim uygunsa dondurma düşünülmez dedi risk dedi. Kıssadan hisse allah büyük hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Sevindim senin adına. Ne ilaç yazdılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…