Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

7. Günümde erken gebelik testi yaptım çok çok silik hayalet çizgi çıktı ciddiye almayıp aynısından tekrarladım yine aynı çıktı hal böyle olunca ertesi gün merakla kan verdim demekki beta 5 te olsa testte silik çıkıyormuş

Herkese merhabalar, benimde 25 mayista 4. Transferim olacak insallah. İlk tüp bebegim tutmadı sonraki 2 transferim tuttu ama devam etmedi. Diğerlerinden farklı olarak bu transfer öncesinde prp yapılacak arti transfer günüde embriyo yapistirma işlemi uygulanacak. Şuan transfer hazırlığı için ilaç kullanıyorum 19 mayısta kontrolüm olacak 23 mayısta da prp yapılacak inşallah hersey yolunda giderse 25 mayısta transfer olacak. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin insallah🤲

Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsinnnn. Benimde 4ab ama beta 5 çıktı yarın yine baktırıcam bi ihtimal yükselme oldumu diye ilk denemem neden 5 te kaldı ki acaba tutunmaya mı çalışmış🥹
Tsk ederim benim❤eğer 5 çıktı en az emplantasyon var di benim ki ilk 0.20 hcg çıktı 🤷‍♀️

Eşim 6 aylık bir tedavi gördü morfoloji değişmedi spermleri çoğaldı ilaçlarla ama tüp bebek olduğu için zaten seçerek alıyorlar şekilleri iyi olanları yani o yüzden çok önemli değil. Morfolojinin değişmesi çok zor diyorlar.
14 yumurtadan 10 u olgun geldi 10 u da döllendi. Sonra 8 tanesi 3. Güne geldi daha sonra 5. Güne 2 tanesi ulaşabildi. Birini transfer oldum diğerini dondurduk. Bizimde oligospermi çok az sayıda spermi var eşimin
Bizimde oligospermi. Bugüne kadar toplam 6 embriyo transfer oldum olmadı. Yine sizin 5. Güne gitmiş benim 3. Gündü hepsi. Tesa dan sonra 12 de 12 5. Günü gördük. Evet seçiliyor ama en nihayetinde 0 yani hiç düzgün yok en iyilerini seçmeye çalışıyorlar. Morfoloji duzelmeyecegi ve denelerimden dolayı bizde operasyona karar verildi. Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏

Merhaba tese ile sperm bulundu mu ? Bizim de sıfır tüp bebek için işlem başlattık.. Böyle yorumlar görünce bir nebze umutsuzlugum diniyor..
Canim tesa oldu eşim iğneyle aldılar 😊 yürüyerek geldi yanıma bende çok korkuyordum 0 morfolojiyle çünkü bundan önceki transferim tuttuğu halde gelişmedi 8 haftalık kürtaj oldum 😔 ama şimdi pgt den sağlıklı gelen embriyolarim var biri de benimle🥰 tese ameliyatla oluyor sanırım azospermide. Bizim çıkış vardı ama özellikle baş anomalisi çoktu.

Kızlar transfer olanlara soruyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz? Benim doktorum vermedi arkadaşım duyunca çok şaşırdı nasıl vermez acaba tedavi şeklimi farklı doktorunun dedi. Sadece coraspin içiyorum
11 Mayıs'ta transfer oldum sonucu bekliyorum. 3. Tüp bebek denemem her 3 ünde de kullandım kan sulandırıcı

Transfer yapan arkadaşlar sizler de bağırsak sorunu oldu mu. Birde doktorunuz transfer sonrası hangi tavsiyeler De bulundu acaba paylaşabilir misiniz

Evet dün kan verdim beta 5 çıktı 8. Günüm olduğu için ciddiye almadım yarın yine vericem ya düşüp 1.20 olur yada birazda olsa yükselir diye umuyorum İnşallah benimde ilk denemem
İnşallah kuzucum. Ama yükselecek gibi. Benim olumsuz olduğunda beta 1 çıkmıştı. 5 güzel umut bence yükselir anlamı taşıyor hissettim 🥰🙏🙏 haberdar et bizi

Transfer yapan arkadaşlar sizler de bağırsak sorunu oldu mu. Birde doktorunuz transfer sonrası hangi tavsiyeler De bulundu acaba paylaşabilir misiniz
Evet bi gaz sancısı ve gaz genel bş sorun eğer progestan fitil kullanıyor sanız oda yapıyor gazı , eğilme kalkma uzanma ani hareket yapma çok uzun yürüyüşler yapma ama gündelik hayatına geri dön ufak mesafe yürüşleri yap dedi cinsel ilişki yasak paketli gıdalardan şekerden ekmekten uzak dur protein ağırlıklı beslen böyle şeyler dedi , bende sizden bi gün önce transfer olmuşum 10 Mayıs'ta 😊

Evet benim hemoroid var zor cikiyorum doktorum dubhalac şurup verdi dün transfer oldum akşamında afedersiniz rahatça tuvalete çıktım

Evet bi gaz sancısı ve gaz genel bş sorun eğer progestan fitil kullanıyor sanız oda yapıyor gazı , eğilme kalkma uzanma ani hareket yapma çok uzun yürüyüşler yapma ama gündelik hayatına geri dön ufak mesafe yürüşleri yap dedi cinsel ilişki yasak paketli gıdalardan şekerden ekmekten uzak dur protein ağırlıklı beslen böyle şeyler dedi , bende sizden bi gün önce transfer olmuşum 10 Mayıs'ta 😊
İnşallah hayırlı güzel haberler veririz burdan☺️ne zaman tahlil vermeye gideceksiniz peki

5. Ve 6. Gün emriyosu benim belki ondan 10. Gün istemiştir Aynen ilk deneme 🤭 cumartesi de olur 11. Gün sonuçta 😊
Hadi bakalım hayırlısı olsun benim 3. Denemem. Benim de 5. Gün embriyosu.Burdan okuyunca yada aynı şeyleri paylaşan insanlarla konuşunca çok iyi geliyor ☺️🙈çünkü düşünmekten başka bişey yapamıyorum artık.

Hadi bakalım hayırlısı olsun benim 3. Denemem. Benim de 5. Gün embriyosu.Burdan okuyunca yada aynı şeyleri paylaşan insanlarla konuşunca çok iyi geliyor ☺️🙈çünkü düşünmekten başka bişey yapamıyorum artık.
Zor bi süreç gerçekten benim ilk olmasına rağmen negatif olursa başıma gelecekleri bile bile 2. Yı nasıl cesaret ederim diye düşünüyorum bazen öyle anlar oluyor ki bazen canının yandığı ama mecbur katlanmak zorunda olduğun rabbim daha fazla yormadan yıpratma dan nasip etsin inşallahhhh 🤲🤲 benim sebepsiz infertilite diyorlardı 3 buçuk yıldır istiyoruz ama opudan sonraki rahim filmimde polip çıktı onları aldırdık sizin tüp bebeğe yönlenme sebebiniz neydi

Zor bi süreç gerçekten benim ilk olmasına rağmen negatif olursa başıma gelecekleri bile bile 2. Yı nasıl cesaret ederim diye düşünüyorum bazen öyle anlar oluyor ki bazen canının yandığı ama mecbur katlanmak zorunda olduğun rabbim daha fazla yormadan yıpratma dan nasip etsin inşallahhhh 🤲🤲 benim sebepsiz infertilite diyorlardı 3 buçuk yıldır istiyoruz ama opudan sonraki rahim filmimde polip çıktı onları aldırdık sizin tüp bebeğe yönlenme sebebiniz neydi
Amin amin inşallah Rabbim emeklerimizi karşılıksız brakmasn. Benim eş faktörlü varikasol den dolayı. Malesef öyle katlanıyoruz katlanmak zorunda kalıyoruz zahmet olmadan rahmet olmuyor inşallah Allah'ım kucağımızı doldursun ve tüm isteyenleri de🤲🤲

Back
X