Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım ikisi de tutunurİnşallah bu sefer herşey güzel gitsin transfer de güzel geçsinçift emriyo konuldu
Aslında benimde aklımda çift yoktu ama yumurtalarımda 2 emriyo oluştu sadece biri 5. Gün diğeri 6. Gün biri birinden kaliteli o yüzden dondurnak yerine doktorumuz 2 sinide transfer edip başarı şansımızı artıralım dedi diğeri tutmasa bile öbürünün hcg salgılayıp tutunmasını yardımcı olur dedi bende mantıklı buldum kabul ettim öyleumarım ikisi de tutunurbende hep tek çocuk istemişimdir ama şansım artsın diye çift transfer olcam ikiz olursa da Allah'tan :)
umarım güzel haberini alırız. test günün ne zamanAslında benimde aklımda çift yoktu ama yumurtalarımda 2 emriyo oluştu sadece biri 5. Gün diğeri 6. Gün biri birinden kaliteli o yüzden dondurnak yerine doktorumuz 2 sinide transfer edip başarı şansımızı artıralım dedi diğeri tutmasa bile öbürünün hcg salgılayıp tutunmasını yardımcı olur dedi bende mantıklı buldum kabul ettim öyleyoksa tedaviye başlarken bende hep tek diye düşünüyor dum
![]()
Cuma günüumarım güzel haberini alırız. test günün ne zaman
hayırlı haberler inşallah :)Cuma günü![]()
Bende ön görüşme için onu seçtim ama iptal oldu corona olunca şimdi Cem beyi düşünüyorum ama bilemedim memnumusun peki ?Dr. Ebru öztürk doktorum inşallah değerim artar bekliyorum ümit ederek doktorum erken vermeyin demişti sabır edemedim
Benim bugün 5. Günüm dün sinyalleri vermişti bugun daha belliBugün benim transfer sonrası 5.günüm aynı günlerde olup bel ağrısı kasık ağrısı yaşan var mı
İnşallah güzel sonuçların sinyalleridir.ne zaman tahlil vereceksinizBenim bugün 5. Günüm dün sinyalleri vermişti bugun daha belli
İnşallah güzel sonuçların sinyalleridir.ne zaman tahlil vereceksiniz
Sizinde Şişli Memorial değil mi ordan hatırlıyorumBenim bugün 5. Günüm dün sinyalleri vermişti bugun daha belli
Sizinde Şişli Memorial değil mi ordan hatırlıyorum![]()
EveeetEvet şişli memorialsizde mi?
EveeetYücel Hoca nın hastasıyım dün son kan testimi verdim şükür güzel katlamış
Cuma günü de normal kadın doğuma randevum var
sizin de az kalmış teste
![]()
Ebru hanımda Cem bey de çok iyi doktorlar bence. Ben memnunum. Özellikle asistanlar çok ilgili whatsaptan her türlü soru sorabiliyorsunuz. Sadece çok yoğun sürekli bekliyorsunuz vaktinde gelseniz bile bu sinir bozucuBende ön görüşme için onu seçtim ama iptal oldu corona olunca şimdi Cem beyi düşünüyorum ama bilemedim memnumusun peki ?
Tarçın maydanoz bitki çayı gibi şeyler düşüğe sebep oluyormuş ama tabiki bunları yiyince bebek düşmüyor. Ne olur ne olmaz diye yani. Ben transferden sonra dikkat ettim yumurta toplama öncesindeyseniz yemeniz sorun değil bence ama çok az yiyin. Transferden sonra zaten ne yapmanız ne yemeniz gerektiğini söylüyorlarbende tüp bebek iğnelerinde 4 günümdeyim. maydonoz muhabbetinize denk geldim. şu aşamada yememizin bir sakıncası var mı?
İnşallah bebişiniz sağlıkla tutunur öncelikleBende 3.transferimi persembe gunu oldum. Benim 2si olumsuz olnca doktor bu defa kan pıhtılaşmam olmadigi halde oksapar yazdi ve onu kullanıyorum. Bu sekilde olup gebe kalanlar var mı acaba? Kafam çok akrişto...
Merhaba hayırlısı olsun :) ilk denemeniz miherkese merhaba benimde perşembe günü transferim olacak biraz heyecanlıyım sizlerle konuşmak iyi gelecek diye düşünüyorum :)
merhaba çok teşekkür ederim evet ilk denemem olacak inşallah ilk ve son olur :)Merhaba hayırlısı olsun :) ilk denemeniz mi