Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Bende 3.transferimi persembe gunu oldum. Benim 2si olumsuz olnca doktor bu defa kan pıhtılaşmam olmadigi halde oksapar yazdi ve onu kullanıyorum. Bu sekilde olup gebe kalanlar var mı acaba? Kafam çok akrişto...

umarım ikisi de tutunur :KK200: bende hep tek çocuk istemişimdir ama şansım artsın diye çift transfer olcam ikiz olursa da Allah'tan :)
Aslında benimde aklımda çift yoktu ama yumurtalarımda 2 emriyo oluştu sadece biri 5. Gün diğeri 6. Gün biri birinden kaliteli o yüzden dondurnak yerine doktorumuz 2 sinide transfer edip başarı şansımızı artıralım dedi diğeri tutmasa bile öbürünün hcg salgılayıp tutunmasını yardımcı olur dedi bende mantıklı buldum kabul ettim öyle 🤭 yoksa tedaviye başlarken bende hep tek diye düşünüyor dum 🤭

Selam arkadaşlar konuşmaları okudukça heyecanlandım benim transferimin dördüncü günü ayın 12 sinde transfer oldum bu ikinci denemem ilkinde 5. Gün iki embriyo transferi oldu biri tuttu fakat 8 yada 9 haftalıkken kalbi durmuş ben 12. Haftamda öğrendim benim için büyük yıkımdı. Sonrasında bir ay kistin oluştu diğer ayda histeroskopi oldum çizik atıldı ve iki embriyomu genetiğe gönderdim biri sağlam geldi tek 5bb transfer edildi. Oksapar sabah akşam vuruluyorum ve katil hücre testim 26 çıktığı için sabah akşam prograf kullanıyorum. Transferin ilk günü ve dün gebelik serumu aldım birde Çarşamba günü alacağım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲

Aslında benimde aklımda çift yoktu ama yumurtalarımda 2 emriyo oluştu sadece biri 5. Gün diğeri 6. Gün biri birinden kaliteli o yüzden dondurnak yerine doktorumuz 2 sinide transfer edip başarı şansımızı artıralım dedi diğeri tutmasa bile öbürünün hcg salgılayıp tutunmasını yardımcı olur dedi bende mantıklı buldum kabul ettim öyle 🤭 yoksa tedaviye başlarken bende hep tek diye düşünüyor dum 🤭
umarım güzel haberini alırız. test günün ne zaman

Bende ön görüşme için onu seçtim ama iptal oldu corona olunca şimdi Cem beyi düşünüyorum ama bilemedim memnumusun peki ?
Ebru hanımda Cem bey de çok iyi doktorlar bence. Ben memnunum. Özellikle asistanlar çok ilgili whatsaptan her türlü soru sorabiliyorsunuz. Sadece çok yoğun sürekli bekliyorsunuz vaktinde gelseniz bile bu sinir bozucu

bende tüp bebek iğnelerinde 4 günümdeyim. maydonoz muhabbetinize denk geldim. şu aşamada yememizin bir sakıncası var mı?
Tarçın maydanoz bitki çayı gibi şeyler düşüğe sebep oluyormuş ama tabiki bunları yiyince bebek düşmüyor. Ne olur ne olmaz diye yani. Ben transferden sonra dikkat ettim yumurta toplama öncesindeyseniz yemeniz sorun değil bence ama çok az yiyin. Transferden sonra zaten ne yapmanız ne yemeniz gerektiğini söylüyorlar

Bende 3.transferimi persembe gunu oldum. Benim 2si olumsuz olnca doktor bu defa kan pıhtılaşmam olmadigi halde oksapar yazdi ve onu kullanıyorum. Bu sekilde olup gebe kalanlar var mı acaba? Kafam çok akrişto...
İnşallah bebişiniz sağlıkla tutunur öncelikle💓 pıhtılaşma olmasa bile veriyorlar iğneyi çünkü tutunmaya yardımcı kanı sulandırdığı için bence iğne olumlu etkiler. Neden olumsuz oldu sizin 2 deneme ve embriyolarınızı genetiğe gönderdiniz mi. Benim ilk denemem olumsuz oldu daha yeni. embriyolarımı genetiğe göndermedik ilk deneme olduğu için ama benim çok içimde kaldı siz ne yaptınız acaba

Back
X