Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Amin amin inşallah Rabbim emeklerimizi karşılıksız brakmasn. Benim eş faktörlü varikasol den dolayı. Malesef öyle katlanıyoruz katlanmak zorunda kalıyoruz zahmet olmadan rahmet olmuyor inşallah Allah'ım kucağımızı doldursun ve tüm isteyenleri de🤲🤲
Bi şekilde hepimizin yolları tüp bebeğe düşebiliyor rabbim maddi manevi dayanma gücü versin ve bunca emeğe mükâfatınıda nasip etsin inşallah 😊♥️

Benim de ilk denemem 12 mayista 2 tane 3. Gün transferi yapıldı sürekli yatıyorum zaten sancim var idrar yolları enfeksiyonu oldum sanırım 😪yarın biraz daha iyi olursam yürümeye caliscam havuç kivi kayısı badem falan atistiriyorum iyi geliyor diye okudum🤗ins tutunurlar hayirlisiyla

Kızlar merhaba öncelikle hepinize bol şanslar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz🤲🏻 Ben şuan yumurta büyütme aşamasındayım her gün iki iğne vuruluyotum bugun 5. Günüm baya sancım var yumurtalar büyümüş müdür sizce? 🥰

Kızlar merhaba öncelikle hepinize bol şanslar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz🤲🏻 Ben şuan yumurta büyütme aşamasındayım her gün iki iğne vuruluyotum bugun 5. Günüm baya sancım var yumurtalar büyümüş müdür sizce? 🥰
Sancın varsa kesin büyümüştür. Yumurta sayısı fazla olunca ağrı oluyor. Bende pko var. 14 yumurtam toplandı. Opu olana kadar karnınız şişicek ağrı olucak çok normal sakın stres yapmayın. Benim opuya kadar çok sancım oldu ağlayarak opuya girdim yumurtalarımı alında kurtarın beni diye. Opu sonrası 3-4 gün şiddetli sancı ağrı oldu yatıp dinlenince geçti ilaçlarla. Hangi merkezde yaptırıyorsunuz☺️

Kızlar moralinizi bozmak istemem ama benim sonucum negatif. 5 ten 1.35 e düşmüş daha da çıkmaz sanırım. 10. Günüm bugün. Siz son güne kadar test yapmayın benim gibi. Sizin sonuçlarınızı da merak ediyorum İnşallah hayırla sonuçlansın hepsi😍 hiç üzülmedim ilk denememiz. Eşim oligospermi bende pko embriyolarımızı genetiğe göndermediler ilk deneme olduğu için, hiç içime sinmemişti. Şimdi kışa kadar dinlenme zamanı hayat devam ediyor negatif olursa sizde üzülmeyin kaderimizden kaçamayız hayat devam ediyo💗

Kızlar moralinizi bozmak istemem ama benim sonucum negatif. 5 ten 1.35 e düşmüş daha da çıkmaz sanırım. 10. Günüm bugün. Siz son güne kadar test yapmayın benim gibi. Sizin sonuçlarınızı da merak ediyorum İnşallah hayırla sonuçlansın hepsi😍 hiç üzülmedim ilk denememiz. Eşim oligospermi bende pko embriyolarımızı genetiğe göndermediler ilk deneme olduğu için, hiç içime sinmemişti. Şimdi kışa kadar dinlenme zamanı hayat devam ediyor negatif olursa sizde üzülmeyin kaderimizden kaçamayız hayat devam ediyo💗
Kesinlikle hayat devam ediyor gönül ister ki yapan ve isteyen herkese nasip olsun ama vermiyosa da Rabbim daha güzelini verecegindir

7. Günümde erken gebelik testi yaptım çok çok silik hayalet çizgi çıktı ciddiye almayıp aynısından tekrarladım yine aynı çıktı hal böyle olunca ertesi gün merakla kan verdim demekki beta 5 te olsa testte silik çıkıyormuş
Canım cok sevindiiiim 🥰 yani dur bekle 12.güne kadar koyulaşacaktır inşallah 🥰🥰

İnşallah çok ağladım üzüldüm hala üzülüyorum inşallah artar hakkımda hayırlısı neyse öyle olsun Allah kimseye aratmasın çok teşekkür ederim böyle yazmanız bile beni mutlu etti❣️ Bahçeci umut tüp bebek benim. Ama şöyle bir sorun var ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım doktorum vermedi siz kullandınız mı
Merhabalar tekrardan,benimde bahçeci umut.Kan sulandırıcıyı iğne değilde direk asprin hap olarak verdiler:)🥰

Canımm gerçekten hayırlısı,şu dünyada en çok biz tüp bebek tedavisinde olanlar birbirimizi anlarız benimde 1.transfer kimyasalla sonuçlanmıştı,ben inanıyorum hepimizin bebişlerimize kavuşacağız,şimdi dinlen sevdiğin şeyleri yap keyfine bak inşallah ikincide kuzun seninle olacak🥰

bende tüp bebek iğnelerinde 4 günümdeyim. maydonoz muhabbetinize denk geldim. şu aşamada yememizin bir sakıncası var mı?
Az miktarda yemenin bi sakıncası olacağını düşünmüyorum ya ben transfer den sonra yememen gereken bişey var mı dediğim de maydanoz hakkında uyarmamıştı hemşirem aşırı kaçmayacak derecede bş sıkıntı olmaz 🥰

herkese merhaba benimde perşembe günü transferim olacak biraz heyecanlıyım sizlerle konuşmak iyi gelecek diye düşünüyorum :)
Transfer en heyecanlısı gerçekten 🥰 kaçıncı gün kaç âdet transfer olacaksınız hayırlı olsun şimdiden inşallah 😊

Transfer en heyecanlısı gerçekten 🥰 kaçıncı gün kaç âdet transfer olacaksınız hayırlı olsun şimdiden inşallah 😊
5. gün dondurulmuş transfer olacak opudan sonra 3 ay geçti normalde 2. adette yapacaktık ama bazı aksaklıklar çıktı kısmet bugüneymiş sakin kalcam diye kendimi şartlıyorum ama bi yandan da içimde bişeler uçuşuyor :)

5. gün dondurulmuş transfer olacak opudan sonra 3 ay geçti normalde 2. adette yapacaktık ama bazı aksaklıklar çıktı kısmet bugüneymiş sakin kalcam diye kendimi şartlıyorum ama bi yandan da içimde bişeler uçuşuyor :)
Bende Nisan'da transfer olacaktım histeroskopi olmak zorunda kalınca 10 Mayıs'ta transfer oldum geç olsun güç olmasın yeterki tutsun hem rahmin de güzelce dinlenmiştir Rahmin dinlenmesi başarı şansını artıyor Zaten 😊 kendini şartlandırma hiç gerek Yok inan benim o gün heyecandan bütün kaslarım tutuldu transfer den sonra eve gelince sırtım köprücük kemiğim in altı sankii soğuk almış gibi ağırmıştı heyecandan bile olsa gerginlikten ama bu engelenebilecek bişey değil sonuçta 😊🥰

Bende Nisan'da transfer olacaktım histeroskopi olmak zorunda kalınca 10 Mayıs'ta transfer oldum geç olsun güç olmasın yeterki tutsun hem rahmin de güzelce dinlenmiştir Rahmin dinlenmesi başarı şansını artıyor Zaten 😊 kendini şartlandırma hiç gerek Yok inan benim o gün heyecandan bütün kaslarım tutuldu transfer den sonra eve gelince sırtım köprücük kemiğim in altı sankii soğuk almış gibi ağırmıştı heyecandan bile olsa gerginlikten ama bu engelenebilecek bişey değil sonuçta 😊🥰
umarım bebeğin sağlıkla sana tutunur. benimde opu sonrası aniden histeroskopi olmam gerekti bir ay öyle öteledik sonra ilaçlara başladık ani kanamam oldu yarıda kaldı bu ay herşey şimdilik yolunda gitti şükür perşembe transfer olacak bakalım. tek mi transfer oldun çift mi ?

umarım bebeğin sağlıkla sana tutunur. benimde opu sonrası aniden histeroskopi olmam gerekti bir ay öyle öteledik sonra ilaçlara başladık ani kanamam oldu yarıda kaldı bu ay herşey şimdilik yolunda gitti şükür perşembe transfer olacak bakalım. tek mi transfer oldun çift mi ?
İnşallah bu sefer herşey güzel gitsin transfer de güzel geçsin ♥️♥️ çift emriyo konuldu

Back
X