• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Allah yardımcınız olsun bence bu 9. Değil 19.denemeniz çünkü 9. Deneme öyle 9 ayda bitmiyor tek bir deneme bile 1 yıl sürebiliyor bazen gerçekten biz tek denemede bile bu kadar yorulmusken sizi dusunebimiyorum bu son olur inşaallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲
Amiiin canım çok teşekkür ederim Rabbim hepmizin kucağına evlatlarımızı hayırla kolaylıkla almayı nasip etsin bu süreçte olan herkes için hep dua ediyorum benim olsun yada olmasın hepte dua etmeye devam edeceğim inşaAllah 🥰

Merhaba ben transferimi dün oldumm. 2. Transferim gerçekleşti … 1 . Transferim de pozitifdi fakat cinsiyetini öğrenmeme 1 hafta kalmıstı bebişimizin kalbi durmustu . İlk transferimde 4. Gun kanda pozitif görmustum 🥹

Merhaba ben transferimi dün oldumm. 2. Transferim gerçekleşti … 1 . Transferim de pozitifdi fakat cinsiyetini öğrenmeme 1 hafta kalmıstı bebişimizin kalbi durmustu . İlk transferimde 4. Gun kanda pozitif görmustum 🥹
İnşallah bu sefer yine görürsünüz ve kucağınıza almadınız da kısmet olur sağlıkla 🥰 güzel düşünelim güzel olsunn 🙏🏻

selam kızlar benim transferim bugün oldu .en zor kısımlarından beklemek var şimdi .ne kadar hareket etmeliyim ne yemeliyim falan onları düşünüyorum şimdi.dua edin kızlar olumlu düşünmekte zorlanıyorum 😊
Hayırlı haberler almak nasip olsun 🥰 klasiktir ama avokado kabak çekirdeği bol su bunları öneriyorlar genelde ☺️ Ben ilk denememde normal hayatıma devam ettim. Bu sefer yataktan çıkmayı pek düşünmüyorum bi de böylesini deniym 😂

Bende bugün transfer oldum inşallah güzel sonuç alırız 😍 genel olarak dinlenerek geçirmeye çalışıyorum bu günü. uzanıyorum su içiyorum çay kahve tüketmeyecegim birkaç gün. Zaten 48 saat içinde tutunma oluyormuş sonrası normal hayata devam 😊 tabi ağır kaldırmadan uzanmadan işlenmiş paketli gıdalar yemeden test gününü bekleyeceğim 🙃
Sizinde burdan güzel haberlerinizi alırız inşallah 🥰

Hayırlı haberler almak nasip olsun 🥰 klasiktir ama avokado kabak çekirdeği bol su bunları öneriyorlar genelde ☺️ Ben ilk denememde normal hayatıma devam ettim. Bu sefer yataktan çıkmayı pek düşünmüyorum bi de böylesini deniym 😂
Amin 🙏 bende bu sefer çok yatıyorum ama doktor çok yatma rahim için iyi değil dedi ya.kabak çekirdeğini bolca yiyorum işe yarar inş 😊 siz başladınız mı tedaviye

Evde bi iki tur atarız artık bizde 😂 Evet dün başldım gonal-f kullanmaya. Cetrotide bulmaya çalışıyorum tedavi başladı ama ilaçlarım eksik şimdilik. Bulurum inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inş pozitifli olsun 🍀🍀 eczane tedarik eder demi ama
Bulmaya çalışıyo ama maalesef yok diyo. Eşimin arkadaşı bide eczacı yani onun çevresi olmasına rağmen bulamıyo.Çarşambaya kadar bulamazsa bittim demektir arkadaşlar beni bırakın siz yola devam edin 😂

Bulmaya çalışıyo ama maalesef yok diyo. Eşimin arkadaşı bide eczacı yani onun çevresi olmasına rağmen bulamıyo.Çarşambaya kadar bulamazsa bittim demektir arkadaşlar beni bırakın siz yola devam edin 😂
Sen yine başka eczaneye falan da bak o zaman riske atma ya birlikte çıktık yola bırakmak olmaz 😉😉

selamlar, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, evlat yolunda tüm dualarımız kabul olsun inşallah 🤲 ben de 4 mayıs ta transfer oldum 5.günüm geçmiyor zaman.. transfer olan arkadaşlar belirti yaşıyor musunuz nasil geçiyor süreçleriniz? ay Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke şuan her şeyi anlıyor biliyor olsak içimizdeki 🤭

İnşallah hepimiz çok çok güzel haberler verelim 🥰 yarıladım sayılır test gününü ama vakit geçmiyor 🙈🙈
Tedavi bu ay başlıycak mı, ilaç bulabilecek miyim, kaç yumurta toplanacak, içi dolu olacak mı, döllenme devam edecek mi, transfer gerçekleşecek mi, tuttu mu tutmadı mı. Siz son evreye kadar gelmişsiniz azıcık daha sabır 😃

selamlar, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, evlat yolunda tüm dualarımız kabul olsun inşallah 🤲 ben de 4 mayıs ta transfer oldum 5.günüm geçmiyor zaman.. transfer olan arkadaşlar belirti yaşıyor musunuz nasil geçiyor süreçleriniz? ay Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke şuan her şeyi anlıyor biliyor olsak içimizdeki 🤭
Benim de aynı canim 😍 zaman geçmiyor bugüne kadar iyiydim sakindim ama yaklaştıkça heyecan yapıyorum sanırım 😬 kasık ağrım var sürekli bir de su gibi akıntı inşallah tutmuştur da ondan oluyordur 🙏 sende var mi belirti???

Tedavi bu ay başlıycak mı, ilaç bulabilecek miyim, kaç yumurta toplanacak, içi dolu olacak mı, döllenme devam edecek mi, transfer gerçekleşecek mi, tuttu mu tutmadı mı. Siz son evreye kadar gelmişsiniz azıcık daha sabır 😃
Birini halletsek diğeri geliyor 😁 aynı gün içinde 5 ayri hastaneye gittiğimi biliyorum 😂 bu evreye gelebilmek için neredeyse 1 senem gitti opu oldum tam bitti dedim adetim gelmedi 😂😂😂 31 Aralık ta opu Mayıs transfer . inşallah sonu çok güzel olsun hepimizin ❤ siz neden ilaç bulamadınız tedavi gördüğünüz yere yakın eczanelerde temin ediyorlar genelde

Back
X