Mayıs ayında transfer olucak yok mu ? 🌸

Kızlar transfer olanlara soruyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz? Benim doktorum vermedi arkadaşım duyunca çok şaşırdı nasıl vermez acaba tedavi şeklimi farklı doktorunun dedi. Sadece coraspin içiyorum
Ben hem cospirin hem oksapar kullanıyorum doktorum verdi ve her zaman veriyorlar sizin doktor kim acaba hangi merkez

Kızlar transfer olanlara soruyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz? Benim doktorum vermedi arkadaşım duyunca çok şaşırdı nasıl vermez acaba tedavi şeklimi farklı doktorunun dedi. Sadece coraspin içiyorum
Evet transferden hemen sonra kan sulandırıcı iğne kullanılıyor. Bana bugün transfer yapıldı ve iğnelere başladım

Ben 5 mayısta transfer oldum ve 3 gün sonra öğrendim 🤣5ci günde predictor test aldım hemen çıktı ikinci çizgi. 6 ci günde kan verdim 31 ,7ci günde 43.be bugün 9cu gün 95 çıktı. Bir kaç gün sonra tekrar baktircam❤herkese bol şans asla pes etmeyin. Bu embriyo tam 1 yıl beklemiş ve 3bb. İlk transfer ve 4ab tutmadı eylülde 2021🤪herseye nasip

Üst HCG alt ovulasyon
20220513_130505.webp

Ben 5 mayısta transfer oldum ve 3 gün sonra öğrendim 🤣5ci günde predictor test aldım hemen çıktı ikinci çizgi. 6 ci günde kan verdim 31 ,7ci günde 43.be bugün 9cu gün 95 çıktı. Bir kaç gün sonra tekrar baktircam❤herkese bol şans asla pes etmeyin. Bu embriyo tam 1 yıl beklemiş ve 3bb. İlk transfer ve 4ab tutmadı eylülde 2021🤪herseye nasip
merhaba ilk transferden sonra yapılan bakılan bir şeyler oldu mu? benim de ilki tutmadı kimyasal oldu şimdi 2. için hazrlanıyorum da :)

merhaba ilk transferden sonra yapılan bakılan bir şeyler oldu mu? benim de ilki tutmadı kimyasal oldu şimdi 2. için hazrlanıyorum da :)
Hayir sonra 2 ay bekledim 31 Aralık transfer günü verdiler ama iptal oldu. Doktor ikinci ultrasonda polip gibi birsey gördü. Bu arada aynı klinikte ben doktor değiştirdim. Ona gittim dedim siz Bi bakar mısınız?gerçekten var mı polip?evet direkt dedi hem 1.5sm baya büyük. 28 ocak bana bu yeni doktor histeroskopi yaptı. Martta geldim kist vardi 🤣🤣zar zor dedim yeter artık hep iptal oluyor 🤣🤣iyi tamam dediler 5 mayısta işte oldum transfer çok şükür. Şimdi eylulde o ilk tutsaydı haziranda doğum yapacaktım ama nasip 🤷‍♀️hem bu ilk embriyo çok iyidi 4ab .bence o zamanda polip vardı ve küçüktü ve doktor onu görmemiş ondan tutmadı bilemem. Zaten 2 tane embriyom vardı

Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsinnnn. Benimde 4ab ama beta 5 çıktı yarın yine baktırıcam bi ihtimal yükselme oldumu diye ilk denemem neden 5 te kaldı ki acaba tutunmaya mı çalışmış🥹

Aradılar mi bugün 😍
Canım aradılar🥰🥰🥰 2 tanesi döllenmiş çok şükür. Opu dan sonra progesteron baktığıniçin zaten yüksek olması gerekiyormuş progesteronumun. Şimdi ben fitil progestan duphaston estrofem vs kullanmaya devam edecekmişim. Belki pazartesi belkide çarşamba transferim olabilirmiş. Ya 3.gün yada 5.gün yani. Ama amh ım düşük olduğı için az yumurta cıktı ve sadece 2 tanesi döllendiği için 5.güne beklemekte korkuyor doktorum kalitesi düşer vs diye. Belki 3.günde yaparım dedi. Ama gelişimlerni izleyip karar vericez dedi 🥰🥰🥰

Canım aradılar🥰🥰🥰 2 tanesi döllenmiş çok şükür. Opu dan sonra progesteron baktığıniçin zaten yüksek olması gerekiyormuş progesteronumun. Şimdi ben fitil progestan duphaston estrofem vs kullanmaya devam edecekmişim. Belki pazartesi belkide çarşamba transferim olabilirmiş. Ya 3.gün yada 5.gün yani. Ama amh ım düşük olduğı için az yumurta cıktı ve sadece 2 tanesi döllendiği için 5.güne beklemekte korkuyor doktorum kalitesi düşer vs diye. Belki 3.günde yaparım dedi. Ama gelişimlerni izleyip karar vericez dedi 🥰🥰🥰
Ayy hadi bakalım transfer çok yakın o zaman . Çok sevindim sizin adınıza . Gelişmelere göre karar verirler zamanına zaten 😍

Ayy hadi bakalım transfer çok yakın o zaman . Çok sevindim sizin adınıza . Gelişmelere göre karar verirler zamanına zaten 😍
Ay evet cok yakın. Sonu güzel olsun ya 🥹 ya pazartesi yada çarşamba yani resmen 2 3 gün var. Düşündükçe cok heyecanlanıyorum

Ay lütfen çok stres yapmayın . Düşünmeyin gerekirse :)) ilk denemeniz mi sizinde
Evet evet ilk denememiz. Öncesinde ne aşılama ne tüp bebek hiç bişey yapmadık. Mart ayında karar verdik nisanda tahliller hsg vs cekildi nasipse bu ayda transferimiz olcak. Sizindemi ilk denemeniz

Evet evet ilk denememiz. Öncesinde ne aşılama ne tüp bebek hiç bişey yapmadık. Mart ayında karar verdik nisanda tahliller hsg vs cekildi nasipse bu ayda transferimiz olcak. Sizindemi ilk denemeniz
Evet benim de ilk denemem . İki buçuk yıllık evliyiz . Bir kez düşük bir kez de dış gebelik yaşadım . Dış gebelik sonucu tüpün biri çok zarar görmüş . (Sonrasında anlaşıldı) .Operasyonla alındı diğerinde de sıvı geçirgenliği azmis . Tüp bebek önerildi bizde baslayiverdik sizin gbi :)) Hayırlı olsun size de tekrar . Bu süreçte stres yapmamaya çalışın bana söylenen tek şey bu çünkü.

Kesinlikle böyle düşünmeyin ben bahçeci umut tüp bebek en iyi merkezlerden biri orada yaptırıyorum. Hergün aramıyorlar zaten embriyoyu rahatsız etmemek için 2 günde bir bazen 1 kez arıyorlar. Kalitesi hakkında hiçbirşey söyleyemezler çünkü 5. Gün kalitesi belli oluyor bizde öğrenemedik yani sadece kaç tane kaldığını söylüyorlar bir tane bile olsa yeter benim yaşım 25 buna rağmen 2 tane kaldı.10 yumurtam döllendi hepsi güzel ilerledi 5. Güne sadece iki tanesi kaldı buna da şükür diğer donduruldu birisi transfer oldum
Test yaptınız mı sonuç güzeldir inşşallah 🙏

Back
X