Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Ederim tabii canım sen içini ferah tut Rabbim nasip eder inşallah.kafana takma desem de olmadığını kendimden çok iyi biliyorum ama dualarımız en büyük ilacimiz bizim
Cok tesekkur ederim..aynen..benim cok umudum yok ama..guzel guzell enerjilerde vermeye calisiyorum kendime..insallahh hepimiz bebislerimize kavusuruz...

Yok canim 2 gun surdu.adet sancisi gibi siddetliyfi...sonra hafif hafif bazen oluyor..cok nadir.seninki nasil devam ediyomu hala ayni siddette.
Benim de bugün biraz hafifledi canim.ama 2 gün sağlam oldu ağrım .bugün de ara ara batıyor ama çok şiddetli değil

İkinci test biraz silik çıktı ama ilk idrarla yapmadım ondan mı bilmiyorum.carsamba test günüm o zaman inşallah
Zamanda gecmiyo hic..ama az kaldi artik..cogu gitti..canim..mutlu olalim hepenerjimizi dusurmeyelimmhersey guzel olacakkkkAllah in izniyle..hepimiz icin..

Merhaba caninm..artik sona yaklasildi...bende belirti yok..sen nasilsinn..test yaptinmi..benim persembe test gunum..idrar yapmadim.yapmicam..bugunu saymazsak 1 gun kaldi zatrn test gunume..Guzel Allahim bizi hamile kilsin tabi..hep mutlu olalimmm..
Amin inşallah canım.ben de yarın vericem .belirti arama canım belirti olmuyormuş zaten.ben de ki ağrılarda gaz sancısı galiba.

Yok canım yarın vericem.inanilmaz ağrım var gaz sancısı galiba.mahvetti beni
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerle dönersin gelince hemen yaz sonucu bugün de idrar testi yaptın mi?ben de sabah 09:00 da gideceğim kan vermeye bakalım inşallah yükselmiştir değerim tabii sağlıklı bir hamilelik olacaksa benim bir kaybım olduğu için ondan da çok korkuyorum açıkçası kucağımıza alabileceğimiz bebekler nasip etsin hepimize amin

Merhaba caninm..artik sona yaklasildi...bende belirti yok..sen nasilsinn..test yaptinmi..benim persembe test gunum..idrar yapmadim.yapmicam..bugunu saymazsak 1 gun kaldi zatrn test gunume..Guzel Allahim bizi hamile kilsin tabi..hep mutlu olalimmm..
Yarın sabah idrar mi yapsan çok merak ediyorum seni

Amin inşallah canım.ben de yarın vericem .belirti arama canım belirti olmuyormuş zaten.ben de ki ağrılarda gaz sancısı galiba.
Yok aramiyorum tabi canim..iste butun o sormalarda umut olsun diye belki yoksa..belirti olanda olmayanda hamile kalmis hep..

Yarın sabah idrar mi yapsan çok merak ediyorum seni
Cok tatlisin canim ya sabah yapcaktim hatta esimide aradim test almasi icin..sonra dedim kendi kendime 1 gun moralimi bozucamm...gerwk yok dedim..merak ediyorum tabii..ama benim zaten az olan umidim..dahada gitti negatifi gorunce...nese persembeee bakalimm..1 gun kaldi bugunu saymazsak..bende seni merak ediyorumm..insallahh katlanmistirr..insallah

Aminnnnn canım inşallah.ben de erken vericem kan.yok bugün yapmadım artık çıkamadım dışarı test yoktu evde.insallah senin değerin de yükselir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…