Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Teşekkür ederim canım 3 cm tüpte sıvı birikmesi var canım onun adı hidroselpenks o sıvı rahime akiyomus doktorum tüpü baglamadan transfer yapamam o sıvı embriyoyu zehirler tutmaz dedi
Hım anladım canım çok geçmiş olsun.en başta sonunu görüp müdahale etmesi iyi olmuş doktorun bence.insallah başka engel kalmaz önünde bebeğine en kısa sürede kavuşursun canım

Tatlım gerek yok ki artık zaten kanda gözüktü önemli olan artık değerin katlanması idar testimi göndereyim hiçbir şey gözükmüyor
Canim sanki var gibiii..cok belirsiz ama..bu idrar testini yapmanin belli bir saati varmi canim..

Sabah beşte yaptım
Oh mis miss....benim bugun 7. Gunumdu..yarin degilde ertesi gunu yani 9. Gun yaomayi planliyorum birdaha bakalimm..zaten 10. Gunu test gunum..masallah masallah..cok sevindim ben ya..sende lekelenme olmusmuydu canim..

Oh mis miss....benim bugun 7. Gunumdu..yarin degilde ertesi gunu yani 9. Gun yaomayi planliyorum birdaha bakalimm..zaten 10. Gunu test gunum..masallah masallah..cok sevindim ben ya..sende lekelenme olmusmuydu canim..
Yok canım olmadı

Hım anladım canım çok geçmiş olsun.en başta sonunu görüp müdahale etmesi iyi olmuş doktorun bence.insallah başka engel kalmaz önünde bebeğine en kısa sürede kavuşursun canım
Insalalh canım amin ama kist var ondan da korkuyorum kistden dolayı tutar mı

Kizlar bisey sorcam ..bu hcg hormonu ilk salgilanmaya basladiginda..mesela kac salgilaniyo..biliyomusunuz..ve hangi degerde idrarda cikiyo .acaba bole bisey varmi..

Insalalh canım amin ama kist var ondan da korkuyorum kistden dolayı tutar mı
Ben doktora kistim var o yüzden korkuyorum dediğim de olsun ne olacak dedi.onemli olan yeterli kalitede yumurta elde edebilmekte dedi.ben de çok korkuyordum düşün benimki 2 adet ikiside 6cm şuan pozitif çıktı testim Allah nasip ederse Çarşamba kan vericem. İnşallah kanda da yüksek çıkar .bol bol dua et.kabak çekirdeği ye tuzsuz taze.transferden sonra havuç suyu içmeye çalış hergun suyunu icemesende havuç ye. Bol bol su iç.Rabbim nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım sağ salim bebisini kucagina aldığın günleri göstersin rabbim tamam canım dediklerini yapicam amin canım

Kizlar bisey sorcam ..bu hcg hormonu ilk salgilanmaya basladiginda..mesela kac salgilaniyo..biliyomusunuz..ve hangi degerde idrarda cikiyo .acaba bole bisey varmi..
Benim anladığım kadarıyla herkeste farklı olabiliyor canım.sen eğer yapacaksan idrar testini 9. Gün yap olur mu

Benim anladığım kadarıyla herkeste farklı olabiliyor canım.sen eğer yapacaksan idrar testini 9. Gün yap olur mu
Aynen canimm.9. Gun dusunuyorum bende..bugun 7. Gundu..ama lutfen benim icinde dua edin olurmu...kuzum..duaya sanirim bu topikte en cok ihtiyaci olan benim..hem 1 embriyo hem 3. Gun..hemde 2. Kalite olmasi..doktorum yuzde 20 sans vermisti zaten..dualarinizdaa benim icinde ederseniz cok sevinirimm..guzel Allahim insalllah dualarimizi duyar..sanirim benim ve ailemin guzel bir bebek haberine cok ihtiyaci var..Allah insallah yuzumuze bakar..

Canım belirtilerin ne oldu tutunurken bide embriyo kalitesi neydi
Benim ilk 4 ilk hiçbir belirtim olmadı. Sonrasında jel geriye pembe gelmeye başladı bu belirti mı bilmiyorum canım.5. günden sonra şiddetli kasık ağrılarım başladı iki gün özellikle nefesimi kesiyordu resmen.bide midem aradan bulandı ama öyle çok değil

Embriyo kaliten neydi canım

Ederim tabii canım sen içini ferah tut Rabbim nasip eder inşallah.kafana takma desem de olmadığını kendimden çok iyi biliyorum ama dualarımız en büyük ilacimiz bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…