Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Hadi bakalım inşallahhhh lütfen olumsuz olma bebişin etkilenmesin

Hadi bakalım inşallahhhh lütfen olumsuz olma bebişin etkilenmesin ❤
insallahh canimmmm...hicbirimiz olmayalim hep guzel dusunelimmm..tontis tontiis buyumuslerdir insallah..icimizde..benim bir tane kedi oglum var tam bir tosuncuk buaradaa..surekli onu minciriyorum evdee..benim aslan oglum bana enerji veriyo teyzesi hep....

Merhaba kizlarr....gununuz aydin olsun insallahh..Aldiginiz sonuclar..guzel olsun...test yaptiricaklarr en fistikgibisinden sans diliyorumm sizlereeeAllah dualarimizi kabul etsin..⚘⚘hersey guzel olcakkkkmutlu olalimmm hepppp

Canım maalesef olmadı değerim düşmüş ilaçları bıraktık kısmet
Cok uzgunum canimm..cok emekler acilar streslerden geciyoruzz..saglik olsunnnnn...yilmak yokk. Cok sukur dondurulmusun vardi bildigim kadariyla. Benim oda yok sil bastan olcak hersey..doktorla gorusme yaptinmi peki canim..diger tedavi icin bisey soledimi sana..

Ya biliyodummmmmtebrik ederim canimm seni..darisi basimiza insalahh..cok sevindim..katlanarak artar insallahhersey guzel olacak tatlimm
Canım yarın test günün ve İnan senin kadar heyecanlıyım güzel haberlerle dönmeni umut ediyorum Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah tüm dualarım seninle

Canım yarın test günün ve İnan senin kadar heyecanlıyım güzel haberlerle dönmeni umut ediyorum Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah tüm dualarım seninle
Amin insallah..canim..bugun neden bilmiyorum..ara ara gozyaslarima hakim olamadim..yarin sansim cok dusuk biliyosun..insallah bir mucize olur...Allahtan umit kesilmiyor..sen bir cumle kurmustun is olacagina variyor diye..eger hayirliysa zaten guzel Alahim beni hamile kilcaktirhayirlidir insallahda pozitif sonucu alirim..Allah razi olsun senden kuzum..insallah benimde senin gibi bir prensesim olur..cok isterimmcok dua ettim..dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Aynen kalbimden öyle geçti şükür benim bir evladım var Rabbim önce senin gibi hiç olmayanlara versin sonra benim kızım gibi abla olmak isteyen prenseslere kardeş nasip etsin evet bu dönemde ben de çok gözyaşı döktüm hormonlardan sanırım Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin yazmayı unutma lütfen ve umutsuz olma Rabbim çok büyük onun hikmetinden sual olunmaz ona teslim ol ve içini ferah tut

ALLAH izin verirse yarin haber veririm kuzum..insallah dualarimizi kabul eder guzel Allahim..cok tesekkur ederim..canimm..bugece uzun olcak benim icin..

Gitmek istemiyorum kizlar kan vermeye..normal hayatta bile negatif kelimeler duymak zorken..duymak istemiyorum negatifi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…