Yapma lütfen inşallah bebeğin seninledir canım rahatla biraz sonuç neyse değiştiremeyeceksin zaten en azından öğrenip yol haritanı çizersin kuzum annem hep der ki bir istek oluyorsa bir hayır vardır olmuyorsa bin hayır her ikisine de kendini hazırla güzel haberler ver bizeGitmek istemiyorum kizlar kan vermeye..normal hayatta bile negatif kelimeler duymak zorken..duymak istemiyorum negatifi...
Canım sen tekrarlayacak mısın tahlili yarın falanGitmedin mi hala canım ? Git öğren yoksa diğer türlü insanın içi içini yiyor.
Canim bi yarim saate Allah izin verirse evden cikicam...gitmek istemiyorummm hic..Gitmedin mi hala canım ? Git öğren yoksa diğer türlü insanın içi içini yiyor.
Insallah canimm.Yapma lütfen inşallah bebeğin seninledir canım rahatla biraz sonuç neyse değiştiremeyeceksin zaten en azından öğrenip yol haritanı çizersin kuzum annem hep der ki bir istek oluyorsa bir hayır vardır olmuyorsa bin hayır her ikisine de kendini hazırla güzel haberler ver bize
Hayırlı olsun canım. Güzel heberleri i bekliyoruzInsallah canimm..cok guzel soylemis..anneciginn.ellerinden operim.. .hazirladim kuzum kendimi...birasdan evden cikicam..hormonlardan muhtemelen bukadar nazli degilim normaldee.. sonuc ne olursu olsun..onemli olan mutlu olmak.. hep mutlu olalim insallah canim⚘⚘
Aminn insallah canim..Hayırlı olsun canım. Güzel heberleri i bekliyoruz
Yok canım eşim istemiyor bekliyelim diyorCanım sen tekrarlayacak mısın tahlili yarın falan
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim aratmadan inşallah nasip eder.uzulme desem de biliyorumKizlar e develete dusmus sonuc malesef negatiff..
Amin insallah canimm..saglik olsun..Çok geçmiş olsun canım.Rabbim aratmadan inşallah nasip eder.uzulme desem de biliyorumRabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yaaaa tatlım kaç çıktı değerin üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama şimdi ne yapıyoruz önce her gün bir saat yürüyüş negatiflikleri kafamızdan atıyoruz kaliteyi arttırmak için takviye gıdalar var 40 yaş üstü topiğinde bolca bulabilirsin oku orayı lütfen bir ay kafa dinleyip tatil yapıp geziyoruz sonra Rabbim hem maddi hem manevi güç versin Ağustos reglisi işe yeni tedaviye başlayıp bu sefer daha sağlıklı embriyolar yoluna devam edip Mart Nisan gibi bebişin kucağında olacak inşallahKizlar e develete dusmus sonuc malesef negatiff..
Demek ki biraz daha zamanı var canım. dua et ve pes etme lütfen.Kizlar e develete dusmus sonuc malesef negatiff..
Canim benim cok tesekkur ediyoeum....benim yumurtalarim sorunlu..zar zor 1 tane oluyo..oda kalitesiz oluyo zaten..bi sure ben ara vericem artik bu durumlara..anneciginin de dedigi gibi belki bin hayir vardir..olmuyosada vardir ..bisey..sadece cok istemistim annem icin...babam torununu goremeden obur dunyaya gitti..annem kaldi bana bi tek..saglik olsun..hayat iste..elimden gelen inan herseyi yaptim bi sefer..midem bulandi kabak cekirdegi ananas yemekten hic sevmem bide..ama saglik olsun olmuyosa olmuyoo..vardir bir hayir..Yaaaa tatlım kaç çıktı değerin üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama şimdi ne yapıyoruz önce her gün bir saat yürüyüş negatiflikleri kafamızdan atıyoruz kaliteyi arttırmak için takviye gıdalar var 40 yaş üstü topiğinde bolca bulabilirsin oku orayı lütfen bir ay kafa dinleyip tatil yapıp geziyoruz sonra Rabbim hem maddi hem manevi güç versin Ağustos reglisi işe yeni tedaviye başlayıp bu sefer daha sağlıklı embriyolar yoluna devam edip Mart Nisan gibi bebişin kucağında olacak inşallah
Aynen canim..vardir elbet bundada bir hayir..Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...Demek ki biraz daha zamanı var canım. dua et ve pes etme lütfen.
Geçmiş olsun canım. Üzüldüm senin için. Umudunu kaybetme. Bitkisel ürünler gerçekten çok önemli. Moralini de bozma. Allah hepimiz için en iyisini biliyordur. SabredelimCanim benim cok tesekkur ediyoeum....benim yumurtalarim sorunlu..zar zor 1 tane oluyo..oda kalitesiz oluyo zaten..bi sure ben ara vericem artik bu durumlara..anneciginin de dedigi gibi belki bin hayir vardir..olmuyosada vardir ..bisey..sadece cok istemistim annem icin...babam torununu goremeden obur dunyaya gitti..annem kaldi bana bi tek..saglik olsun..hayat iste..elimden gelen inan herseyi yaptim bi sefer..midem bulandi kabak cekirdegi ananas yemekten hic sevmem bide..ama saglik olsun olmuyosa olmuyoo..vardir bir hayir..
Amin canimm.Geçmiş olsun canım. Üzüldüm senin için. Umudunu kaybetme. Bitkisel ürünler gerçekten çok önemli. Moralini de bozma. Allah hepimiz için en iyisini biliyordur. Sabredelim
Cok gecmis olsun tatlim benim..cok uzuldum..tabi her hayirda bir ser vardirr..her serde bi hayir..nasilsin peki iyimisin simdi..Kızlar üzülmeyin her ser de bir hayır var derler. Ben de bu regl ile transfere hazırlayacaktım. Kalca tutulması yaşadım. Yataktan kalkamadım. Ağrıdan ağlıyordum. 2 ayrı doktora gittim. Kalcam ayrılacak gibi ağrıyordu. Bir dünya ilaç verdiler. Düşündük de taze embriyi transferi olsaydım ilaç da alamazdım. Acıdan bayılırdım herhalde. O nedenle allah zamanında hayırlısını nasip etsin
Merhaba canim panik yokkk...2 gune bir test yap demedimi doktorun..senin 2. Testin sanirim..du bole olanlar oluyo..2 gun sonra tekrar yaptirirsin panik yok..kuzumm..katlanacak insallah....Merhaba kızlar benim de değerim artmiyor maalesef galiba kimyasal olduama doktor 15 gün sonra gel dedi o zamana kadar ilaçlara devam et dedi .çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?