Tahlile devam et demedi canım strese gerek yok dedi.bosuna strese sokmayalim kendimizi dedi.15 gün sonraya gün verdiMerhaba canim panik yokkk...2 gune bir test yap demedimi doktorun..senin 2. Testin sanirim..du bole olanlar oluyo..2 gun sonra tekrar yaptirirsin panik yok..kuzumm..katlanacak insallah....
Canim hersey guzel olcak..stress yapma evet..ben bu degerde olupta kimyasali gormedim..Tahlile devam et demedi canım strese gerek yok dedi.bosuna strese sokmayalim kendimizi dedi.15 gün sonraya gün verdi
Canim hersey guzel olcak..stress yapma evet..ben bu degerde olupta kimyasali gormedim..Tahlile devam et demedi canım strese gerek yok dedi.bosuna strese sokmayalim kendimizi dedi.15 gün sonraya gün verdi
İlk başta 124 iki gün sonra 138 çıktıCanim hersey guzel olcak..stress yapma evet..ben bu degerde olupta kimyasali gormedim..masallah canim..no panik no stres olurmu..degerin kac cikti simdi peki
Stres yapma olurmuuu...katlanarak articak Allahin izniylee..bole olabiliyooo..ben denk geldim burdaki topiklerde...enerjini dusurme ..İlk başta 124 iki gün sonra 138 çıktı
Amin inşallah canım çok dua edin olur mu ?Stres yapma olurmuuu...katlanarak articak Allahin izniylee..bole olabiliyooo..ben denk geldim burdaki topiklerde...enerjini dusurme ..hersey guzel olucak..
Dualarim seninle canimmm....Amin inşallah canım çok dua edin olur mu ?
Etmem tabii canım .dualarimdasiniz sürekli Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahDualarim seninle canimmm....bende doktorumu degistirdimm..buarda..pazartesi gorusmem var..hersey guzel olsun bu sefer insallah..sende dualarini eksik etme olurmu canim..
Amin canimm...Etmem tabii canım .dualarimdasiniz sürekli Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Stres yapma, inşallah herşey çok güzel olacakİlk başta 124 iki gün sonra 138 çıktı
İnşallah canım.Rabbim hepimize nasip etsin.15 gün bize de fazla geldi ama eşim yapmayalım diyor.Stres yapma, inşallah herşey çok güzel olacakSen bize umut oldun 15 gün fazla değil mi? İki günde bir testlere devam mı etsen acaba?
Masallahh kuzumm..iyiki yaptirmissin..bosu bosuna stres yapcaktin belkiiii...masallahh tekrar..icini hep rahatt tut olurmu..Merhaba arkadaşlar bugün test yaptım tekrar çok şükür yükselmiş değerim 15. Gün de 490 olmuş.insallah düzenli şekilde ilerlemeye devam eder.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Ayyy hayır ya inşallah öyle değildir yazsana değerlerini tatlım lütfen seninki bari olsunMerhaba kızlar benim de değerim artmiyor maalesef galiba kimyasal olduama doktor 15 gün sonra gel dedi o zamana kadar ilaçlara devam et dedi .çok korkuyorum.
Aman iyi sonradan gördüm değerlerini yazsana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bugün test yaptım tekrar çok şükür yükselmiş değerim 15. Gün de 490 olmuş.insallah düzenli şekilde ilerlemeye devam eder.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Önce 124 iki gün sonra 138 sonra 490 çıktı canımAman iyi sonradan gördüm değerlerini yazsana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım valla zaman geçmiyor du eşimden gizli gittim çok şükür değeri görünce rahatladım . inşallah bir aksilik çıkmaz düzenli artar bundan sonraMasallahh kuzumm..iyiki yaptirmissin..bosu bosuna stres yapcaktin belkiiii...masallahh tekrar..icini hep rahatt tut olurmu..hersey guzel olacak..
Çok sevindim canım.Aynen canım valla zaman geçmiyor du eşimden gizli gittim çok şükür değeri görünce rahatladım . inşallah bir aksilik çıkmaz düzenli artar bundan sonra
Cikmicak hep guzel dusun...artik..bundan sonra..hic bir negatiflige yer yok..etkilenmesin bebsiinnn...hep pozitiff ol tatlim benimm...hep guzel dusunAynen canım valla zaman geçmiyor du eşimden gizli gittim çok şükür değeri görünce rahatladım . inşallah bir aksilik çıkmaz düzenli artar bundan sonra
Ay canımsın ya valla Rabb'im hepimize nasip etsin inşallah. Hep dua edicem.Cikmicak hep guzel dusun...artik..bundan sonra..hic bir negatiflige yer yok..etkilenmesin bebsiinnn...hep pozitiff ol tatlim benimm...hep guzel dusunkatlanaraktaaa artcak dahada insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?