Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Merhaba canim panik yokkk...2 gune bir test yap demedimi doktorun..senin 2. Testin sanirim..du bole olanlar oluyo..2 gun sonra tekrar yaptirirsin panik yok..kuzumm..katlanacak insallah....
Tahlile devam et demedi canım strese gerek yok dedi.bosuna strese sokmayalim kendimizi dedi.15 gün sonraya gün verdi

Tahlile devam et demedi canım strese gerek yok dedi.bosuna strese sokmayalim kendimizi dedi.15 gün sonraya gün verdi
Canim hersey guzel olcak..stress yapma evet..ben bu degerde olupta kimyasali gormedim.. masallah canim..no panik no stres olurmu..degerin kac cikti simdi peki

Canim hersey guzel olcak..stress yapma evet..ben bu degerde olupta kimyasali gormedim.. masallah canim..no panik no stres olurmu..degerin kac cikti simdi peki

Merhaba arkadaşlar bugün test yaptım tekrar çok şükür yükselmiş değerim 15. Gün de 490 olmuş.insallah düzenli şekilde ilerlemeye devam eder.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Masallahh kuzumm..iyiki yaptirmissin..bosu bosuna stres yapcaktin belkiiii...masallahh tekrar..icini hep rahatt tut olurmu..hersey guzel olacak..

Merhaba kızlar benim de değerim artmiyor maalesef galiba kimyasal oldu ama doktor 15 gün sonra gel dedi o zamana kadar ilaçlara devam et dedi .çok korkuyorum.
Ayyy hayır ya inşallah öyle değildir yazsana değerlerini tatlım lütfen seninki bari olsun

Merhaba arkadaşlar bugün test yaptım tekrar çok şükür yükselmiş değerim 15. Gün de 490 olmuş.insallah düzenli şekilde ilerlemeye devam eder.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Aman iyi sonradan gördüm değerlerini yazsana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Masallahh kuzumm..iyiki yaptirmissin..bosu bosuna stres yapcaktin belkiiii...masallahh tekrar..icini hep rahatt tut olurmu..hersey guzel olacak..
Aynen canım valla zaman geçmiyor du eşimden gizli gittim çok şükür değeri görünce rahatladım . inşallah bir aksilik çıkmaz düzenli artar bundan sonra

Aynen canım valla zaman geçmiyor du eşimden gizli gittim çok şükür değeri görünce rahatladım . inşallah bir aksilik çıkmaz düzenli artar bundan sonra
Cikmicak hep guzel dusun...artik..bundan sonra..hic bir negatiflige yer yok..etkilenmesin bebsiinnn...hep pozitiff ol tatlim benimm...hep guzel dusunkatlanaraktaaa artcak dahada insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…