Mayis ayinda tup bebek tedavisine baslayanlar paylasim grubudur

Kızlar bir şey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transfer ücreti hakkında bilginiz var mı?
Benim hastanemde tup basina dondurma islemi icin 500 lira istiyolar..transfer ucreti de 2000 lira yumurta toplamada 4000 ama bu raporlu fiyatii..dondurma tup parasi olan 500 lira raporsuz fiyati

Benim hastanemde tup basina dondurma islemi icin 500 lira istiyolar..transfer ucreti de 2000 lira yumurta toplamada 4000 ama bu raporlu fiyatii..dondurma tup parasi olan 500 lira raporsuz fiyati
Anladım canım teşekkür ediyorum cevabın için

Tedavi 7500 tuttu gürgana sadece opu ve transfer için gittim hep güleryüzlülerdi oranın kendi hastasıyla olan ilişkisini bilemediğim için dezavantajı da var mı bilmiyorum ama genel anlmada memnunum

pinkbuyu merhaba canim sen bugun mu gidiyodun hastaneye..
Canım gittim doktora. Testlerime baktı. Progesteron yüksek çıktığı için bu ay transfer olmayacakmış. Moralim çok bozuldu. Şimdi bu progesteronun yüksek çıkması ne demek? Bir sorun mu var bende acaba anlamadım.
14 yumurta var dedi ama hepsi olgun değil dedi. Olgun olanlar kullanılacak Dedi.
Cuma günü opu işlemi yapılacak. Sanırım yumurta kalitem çok kötü. Bu hormonlar onu gösteriyor galiba.

Beni de bugün aradılar 15 yumurtadan 12 si sağlıklı çıkmış. 9u döllenmiş şuan için hepsi iyiymiş c.tesi saat 10 da transfer var. Allah'ım çok şükür umarım tutar

Yok tatlim ya uzulmee..o 14 yumurtanin en kotu yarisi olgun olsa..yani 7 ninde 3 u dollense bile..sansin cok..benim 4 gorunuyodu sadece 1 tanesi yeterli olgublukta..1 tane daha olsaydi keske..2 tane koyacaklardi..hayirli ugurlu olsunnn..benimde cuma yapilacak..eve geldim 1 gibi 4 tane igne yaptimm..aksmaada 3 tane igne var 11 gibi..yarin icin hicbirsey vermediler..ole hayirli ugurlu olsun tatlim..

Aynı ben bir iğne yaptım. Gece 11 de de 3 iğne var. Yarına iğne yok. Cuma da yumurta toplama olacak. Ya sonuç inşallah hepimiz için iyi olur. 1 ay daha bekleyeceğiz bakalım.

Canım senin toplama ne zaman olacak? Sen nerede tedavi görüyordun?
Benimde cuma canimmm...toplama ..1 tane var zaten.kerata boş cikmaz insallahbos cikarsada doldurmaya calismaya ne yuregim nede fizigim elvermiyo..cunki asiri asiri kilo aldimm..hamile gibi gobegim oldu bide..doktorunuza siz igneleri sormusmuydunuz..disarda kaldi felan diye..bi yorum yaptimi size

Eczacıya sorduk önemli değil dedi. Hemşire de aynı şeyi söyledi. Bir tanesi önemliymiş. Merional önemli değilmiş.
Bence boş çıkmaz canım sen de düşünme böyle olumsuz şeyleri çağırma. Olmazsa tekrar tekrar deneriz şansımızı napalim. Öyle acılar veren öldürüp bitiren işlemler değil çok şükür ki. Bir de benim sanki bu ilki deneme olacak da 2. De tutacak gibi hissediyorum.

Selam kızlar yarın sabah sekizde buçukta transferim var dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.bir de bir şey soracağım benim ilk olduğu için çok fazla Bilgin yok herhangi bir hazırlık yapmalı mıyım? sabah giderken neye dikkat etmeliyim? Hemşire hiçbir şey söylemedi sadece 08:30 da burda olun dedi

Transferden önce su içmen gerekiyor 15 dk içinde bitiyor zaten allah yar ve yardımcın olsun çıkınca güzelce dinlen öyle eve gidip dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…