Misafirlikte ikram edilenin sadece tadına bakmakla yetinmek gerekiyo böyle yapınca karşı taraf da mutlu oluyo biz de zarar görmemiş oluyoruzKızlar bugün biraz kaçırdım . elmalı kurabiye tatlı falan dedi saat 2 de uzun bir süre misafirliğe gitmeyi düşünmüyorum ya.
Aslında okuldan çıkınca gittim. Ve normalde yemek yerdim.3 4 kaşık Patates salatası ve 4 tane lahana sarması yedim. Sonra ki yediklerim ışte mahvetti.Misafirlikte ikram edilenin sadece tadına bakmakla yetinmek gerekiyo böyle yapınca karşı taraf da mutlu oluyo biz de zarar görmemiş oluyoruz
Ben de tam patatesle sarmadan bişe olmaz dicektim ki tatlı da yemişsinAslında okuldan çıkınca gittim. Ve normalde yemek yerdim.3 4 kaşık Patates salatası ve 4 tane lahana sarması yedim. Sonra ki yediklerim ışte mahvetti.
Bende yemek yemem abur çubur yerim ;( çok güzel veriyorsunpeki önceden abur cubur yiyor muydun? burda herkes abur cuburdan muzdarip de bi tek ben mi değilim diye merak ettim. 40 yıl yemesem aklıma gelmez. bu iki gün de mecburen yedim resmen o da az yani. kilo alma nedenim de porsiyonlarımın büyük olmasıydı yoksa hep ev yemeği yerim normalde
teşekkür ederim bize katılmak istersen bekleriz sana bir abur cubur kısıtlaması yaparızBende yemek yemem abur çubur yerim ;( çok güzel veriyorsun
ne kadar yedin canım azsa problem yoktüm gün güzel zel beslendim derken iki saat önce dayanamayıp tatlı yedim vicdan azabı mı desemmm tartıda gelecek kilo muu
üç tane günüm güzel geçmişti inşallah çok farketmez yarın sıkı sıkı sarılmayı düğünüyorum diyetimene kadar yedin canım azsa problem yok
aynen öyle bırakmak yok devam devam devammmmüç tane günüm güzel geçmişti inşallah çok farketmez yarın sıkı sıkı sarılmayı düğünüyorum diyetime
iyi gecelerrspor yapınca resmen iptal oldum zaten erken kalkmaktan çok halsizdimben uyuyayım da kendime geleyim bari hadi iyi geceler
Evdekilerle konuş düzgünce yapmasınlar canım. Gerçekten dayanamıyor insan. Ben abur cubura dayanamam diye eve aldırmiyorum. İlk başta sorun oldu ama benim ağladığımi görünce bıraktılar almayıüç tane günüm güzel geçmişti inşallah çok farketmez yarın sıkı sıkı sarılmayı düğünüyorum diyetime
bizim evde de aynı sorun var. eşim sürekli çerez,fındık,fıstık alıyor.(en büyük zaafım) alma diyorum sen yemiyorsun diye biz de mi yemeyelim diyor.Evdekilerle konuş düzgünce yapmasınlar canım. Gerçekten dayanamıyor insan. Ben abur cubura dayanamam diye eve aldırmiyorum. İlk başta sorun oldu ama benim ağladığımi görünce bıraktılar almayı
Öğlen çok fazla olmamış mı canımmerhaba hanımlar
kusura bakmayın bir kaç gündür yoktum. bundan sonra hergün yazıcam söz
bugün menüm
kahvaltı
4 y.k. yulaf ezmesi
1 su bar. süt
1 y.k. kuru üzüm
öğle(okulda arkadaşlar bir şeyler yapıp getirmişler onlardan yiyecem)
3 y.k. yoğurtlu makarna salatası
1 dilim börek
1 dilim kek
ara
200 ml. süt
akşam
1 avuç içi kadar haşlanmış tavuk eti
salata
4 y.k. yoğurt
2 yemek k. bulgur pilavı
40 dk. egzersiz
1 fincan yeşilçay
1 elma
farkındayım ama akşam dengelemeye çalışacamÖğlen çok fazla olmamış mı canım
Ben de tespit yapmışım yani Tebrikler banafarkındayım ama akşam dengelemeye çalışacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?