umarım hedefine ukaşırsın benimde bugün 3.günüm iki akşamdır kaçamaklarım oldu bugün yapmadım ona rağmen yarım kilo gitmiş sudan bile olsa tartıda az çıkmak güzel bir his devam edelim azmeedelim3 gündür çok güzel gidiyorum inşallah bozulmaz geçen cumadan bu cumaya 1 kilo eksilsin yeter daha fazlasında gözüm yok
Aynen canım inşallah beraber ulaşırız hedefimize başta öyle kaçamaklar olur sakın bırakma buraya da yazmayı ihmal etme birbirimize destek olalımumarım hedefine ukaşırsın benimde bugün 3.günüm iki akşamdır kaçamaklarım oldu bugün yapmadım ona rağmen yarım kilo gitmiş sudan bile olsa tartıda az çıkmak güzel bir his devam edelim azmeedelim
Iyi ki de yapmışsın tespitini. Akşam vicdan azabından öldüm rüyamda bile yediklerimi gördüm. Ama akşam sadece 1 kepçe mercimek çorbası ve 1 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk eti yedim. Yanında salatayla. Bide 30 dk. Zumba yaptım. Inşallah yediklerim kilo olarak dönmez.Ben de tespit yapmışım yani Tebrikler banaben diyette bu tarz şeyler yenmesine karşı değilim ölçülü bir şekilde yenmeli bence. Yemeyince insanın içinde kalıyo sonra birden saldırıyo
Menun çok güzel yine. Bır şey merak ettim yediklerin kaç kalori olduğunu nasıl hesapliyorsunMerhabalarrr
Bugünkü menüm
Sabah 08.00
Tam buğday ekmeğiyle yağsız tost
Ara öğün 10.00
Yarım paket crax - 77 kalori
Öğlen 12.00
8 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
Akşam 18.00
8 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yoğurt
Toplam 1100 kalori aldım
2 lt su içtim
Spor olarak 3 mil leslie yapıcam
Çok güzel dengelemişsinIyi ki de yapmışsın tespitini. Akşam vicdan azabından öldüm rüyamda bile yediklerimi gördüm. Ama akşam sadece 1 kepçe mercimek çorbası ve 1 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk eti yedim. Yanında salatayla. Bide 30 dk. Zumba yaptım. Inşallah yediklerim kilo olarak dönmez.
Teşekkür ederim :) samsung benim telefonum S health uygulaması var ya ordan hesaplıyorum ama başka uygulamalar da var bakabilirsin :) bi de yemeklerimi tartmaya çalışıyorum gerçek sonuç için de yemeklerin suyundan almıyorum canım :)Menun çok güzel yine. Bır şey merak ettim yediklerin kaç kalori olduğunu nasıl hesapliyorsun
teşekkürler. internetten bakmıştım ama böyle porsiyon olarak hesaplayanını görmemiştim. biraz daha araştırayım. malum bazen kaçamaklarımız oluyor en azından kalorisini öğrenmiş olurum.Çok güzel dengelemişsin
Teşekkür ederim :) samsung benim telefonum S health uygulaması var ya ordan hesaplıyorum ama başka uygulamalar da var bakabilirsin :) bi de yemeklerimi tartmaya çalışıyorum gerçek sonuç için de yemeklerin suyundan almıyorum canım :)
canım şuan kaç kilosun?umarım hedefine ukaşırsın benimde bugün 3.günüm iki akşamdır kaçamaklarım oldu bugün yapmadım ona rağmen yarım kilo gitmiş sudan bile olsa tartıda az çıkmak güzel bir his devam edelim azmeedelim
pzt başladım 89.8 di şuan 88.6:))canım şuan kaç kilosun?
çok güzel senin.adına sevindim. peki kaça düşmeyi hedefliyorsun?pzt başladım 89.8 di şuan 88.6:))
boyum 174 civarı çok zayıf istemiyorum ama hangi kilo yakışır onu da bilmiyorum çocukluğumdan beri şişmanım 75 hedefim öncelikli ama inşallah bakalımçok güzel senin.adına sevindim. peki kaça düşmeyi hedefliyorsun?
boyun bayağı uzunmuş. benim 162. ben de kendimi bildim bileli kiloluyum. ama evlenip bir de iki çocuktan sonra 91' i bile gördüm. şükür bayağı kilo verdim. şu an 65 hedefliyorum.boyum 174 civarı çok zayıf istemiyorum ama hangi kilo yakışır onu da bilmiyorum çocukluğumdan beri şişmanım 75 hedefim öncelikli ama inşallah bakalım
rica ederim :)teşekkürler. internetten bakmıştım ama böyle porsiyon olarak hesaplayanını görmemiştim. biraz daha araştırayım. malum bazen kaçamaklarımız oluyor en azından kalorisini öğrenmiş olurum.
menü yine yakıyo bayıldım :))benim bugün menüm
kahvaltı
4 y.k. yulaf ezmesi
1 su bar. süt
1 y.k. kuruüzüm biraz tarçın
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
4 y.k. yoğurt
sebze söğüş
ara
yarım nar
1 fincan yeşilçay
200 ml. süt
akşam
4 adet ızgara köfte(yağsız tavada)
1 dilim çavdar ekmeği
4 y.k. yoğurt
salata
30 dk. egzersiz
1 fincan yeşilçay
1 elma
boyum 174 civarı çok zayıf istemiyorum ama hangi kilo yakışır onu da bilmiyorum çocukluğumdan beri şişmanım 75 hedefim öncelikli ama inşallah bakalım
benim de hedefim 60 ya da 65 ilk etapta sonrasına bakılırboyun bayağı uzunmuş. benim 162. ben de kendimi bildim bileli kiloluyum. ama evlenip bir de iki çocuktan sonra 91' i bile gördüm. şükür bayağı kilo verdim. şu an 65 hedefliyorum.
merhabaBu arada 68-69 kilodan 73 e çıktım.
Şu an 73.3 kiloyum (bu sabah)
Hedefim 60.
Selam arkadaşlar.. bu benim 3. katılacağım grup olacak :)
Eğer beni kabul ederseniz
Bende gerileme çok oldu 5 kilo verdim, ama bu süreçte geri aldım. Tekrar başlamak istiyorum. Kendi günlüğüm de var.
Cuma tartı günü olması güzel..
hoşgeldinizzBu arada 68-69 kilodan 73 e çıktım.
Şu an 73.3 kiloyum (bu sabah)
Hedefim 60.
ne güzel. hem kilolarımız yakın hem hedeflerimiz. inşallah hayırlısıyla hedefimize ulaşırız.rica ederim :)
menü yine yakıyo bayıldım :))
benim de hedefim 60 ya da 65 ilk etapta sonrasına bakılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?