Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

Merhabalarrr
Bugünkü menüm
Sabah 08.00
Tam buğday ekmeğiyle yağsız tost
Ara öğün 10.00
Yarım paket crax - 77 kalori
Öğlen 12.00
8 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
Akşam 18.00
8 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yoğurt

Toplam 1100 kalori aldım
2 lt su içtim
Spor olarak 3 mil leslie yapıcam

3 gündür çok güzel gidiyorum inşallah bozulmaz geçen cumadan bu cumaya 1 kilo eksilsin yeter daha fazlasında gözüm yok
umarım hedefine ukaşırsın benimde bugün 3.günüm iki akşamdır kaçamaklarım oldu bugün yapmadım ona rağmen yarım kilo gitmiş sudan bile olsa tartıda az çıkmak güzel bir his devam edelim azmeedelim

Aynen canım inşallah beraber ulaşırız hedefimize başta öyle kaçamaklar olur sakın bırakma buraya da yazmayı ihmal etme birbirimize destek olalım

Ben de tespit yapmışım yani Tebrikler bana ben diyette bu tarz şeyler yenmesine karşı değilim ölçülü bir şekilde yenmeli bence. Yemeyince insanın içinde kalıyo sonra birden saldırıyo
Iyi ki de yapmışsın tespitini. Akşam vicdan azabından öldüm rüyamda bile yediklerimi gördüm. Ama akşam sadece 1 kepçe mercimek çorbası ve 1 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk eti yedim. Yanında salatayla. Bide 30 dk. Zumba yaptım. Inşallah yediklerim kilo olarak dönmez.

Menun çok güzel yine. Bır şey merak ettim yediklerin kaç kalori olduğunu nasıl hesapliyorsun

Çok güzel dengelemişsin

Menun çok güzel yine. Bır şey merak ettim yediklerin kaç kalori olduğunu nasıl hesapliyorsun
Teşekkür ederim :) samsung benim telefonum S health uygulaması var ya ordan hesaplıyorum ama başka uygulamalar da var bakabilirsin :) bi de yemeklerimi tartmaya çalışıyorum gerçek sonuç için de yemeklerin suyundan almıyorum canım :)

teşekkürler. internetten bakmıştım ama böyle porsiyon olarak hesaplayanını görmemiştim. biraz daha araştırayım. malum bazen kaçamaklarımız oluyor en azından kalorisini öğrenmiş olurum.

benim bugün menüm
kahvaltı
4 y.k. yulaf ezmesi
1 su bar. süt
1 y.k. kuruüzüm biraz tarçın

öğle
2 kepçe mercimek çorbası
4 y.k. yoğurt
sebze söğüş

ara
yarım nar
1 fincan yeşilçay

200 ml. süt

akşam
4 adet ızgara köfte(yağsız tavada)
1 dilim çavdar ekmeği
4 y.k. yoğurt
salata

30 dk. egzersiz
1 fincan yeşilçay
1 elma

boyum 174 civarı çok zayıf istemiyorum ama hangi kilo yakışır onu da bilmiyorum çocukluğumdan beri şişmanım 75 hedefim öncelikli ama inşallah bakalım
boyun bayağı uzunmuş. benim 162. ben de kendimi bildim bileli kiloluyum. ama evlenip bir de iki çocuktan sonra 91' i bile gördüm. şükür bayağı kilo verdim. şu an 65 hedefliyorum.

Selam arkadaşlar.. bu benim 3. katılacağım grup olacak :)
Eğer beni kabul ederseniz

Bende gerileme çok oldu 5 kilo verdim, ama bu süreçte geri aldım. Tekrar başlamak istiyorum. Kendi günlüğüm de var.
Cuma tartı günü olması güzel..

teşekkürler. internetten bakmıştım ama böyle porsiyon olarak hesaplayanını görmemiştim. biraz daha araştırayım. malum bazen kaçamaklarımız oluyor en azından kalorisini öğrenmiş olurum.
rica ederim :)
menü yine yakıyo bayıldım :))
boyum 174 civarı çok zayıf istemiyorum ama hangi kilo yakışır onu da bilmiyorum çocukluğumdan beri şişmanım 75 hedefim öncelikli ama inşallah bakalım

boyun bayağı uzunmuş. benim 162. ben de kendimi bildim bileli kiloluyum. ama evlenip bir de iki çocuktan sonra 91' i bile gördüm. şükür bayağı kilo verdim. şu an 65 hedefliyorum.
benim de hedefim 60 ya da 65 ilk etapta sonrasına bakılır

Bu arada 68-69 kilodan 73 e çıktım.
Şu an 73.3 kiloyum (bu sabah)
Hedefim 60.
merhaba
günlüğüne baktım biraz. sanırım istikrarsız bir süreç yaşamışsın. hiç kan tahlili yaptırıp değerlerine baktırdın mı? çünkü değerlerinde anormallik varsa kilo vermede sorun yaşayabiliyorsun.

Bu arada 68-69 kilodan 73 e çıktım.
Şu an 73.3 kiloyum (bu sabah)
Hedefim 60.
hoşgeldinizz cuma gününü tartı günü kabul etmek istedim çünkü aynı zamanda 6. takımdayım :)
kilomuz da yakınmış oh ne güzel yarışırız o zaman :) bir de yaşın ve kilon kaç acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…