ben de ilk sayfadaki tarihler ve kiloya baktım ama kilo vermede sıkıntısı olduğunu anlayamadım belki boşlamıştır geri almıştır diye düşündümmerhaba
günlüğüne baktım biraz. sanırım istikrarsız bir süreç yaşamışsın. hiç kan tahlili yaptırıp değerlerine baktırdın mı? çünkü değerlerinde anormallik varsa kilo vermede sorun yaşayabiliyorsun.
kiloya o kadar takmışım ki boy yerine kilo yazmışımhoşgeldinizzcuma gününü tartı günü kabul etmek istedim çünkü aynı zamanda 6. takımdayım :)
kilomuz da yakınmış oh ne güzel yarışırız o zaman :) bir de yaşın ve kilon kaç acaba :)
kiloya o kadar takmışım ki boy yerine kilo yazmışım
boyun ve kilon da bizimle hemen hemen aynı. birlikte başarırız inşallah bu seferaynen..
dedim ki herhalde boyumu soracak.. yaşlandığım için kısalıyorum
ama 1,62 - 1,63 gibiyim
akşam yemeği kesmek yerine daha hafif şeyler tercih edebilirsin menülerinde. çok zorlanmamış olursun böyleceSağolun arkadaşlar. Kadınlar klübünün bu samimi ve sıcak havası çok güzel. iki yıl önce değerlerim normal çıkmıştı.
şubat tatilinde yine baktıracağım
Yaşım 39 ve 73,3 kiloyum.
İş yerinde bir arkadaşım var, kaç yıldır o da kilolu özellikle son zamanlarda inceldi, az önce karşılaştık, akşam yemeyi kestim diyor. Öğlen burada ne yersem onunla duruyorum, bir de yoğurt sadece onu yiyorum dediiiiiiiiii...
Aslında biz kilo verme gayretinde olanlar için sıradan bir gerçek bu, değil mi?
bizim menülerimizin benzerini uygulayabilirsin çünkü gayet sağlıklı besleniyoruz ortada zor yapılamayacak diyetler yok. birlikte benzer şeyleri yaparsak daha çok motive oluruzZ zeynepefe1111 vedrparlak bence ben gayret edince yavaş yavaş eriyebiliyorum, ama tatlı hamur işi poğaça, veya ağzımın sardığı kumpir patates püresi vs.. işte bulursam fazla yiyebiliyorum.
ki ben gene de dikkat ediyorum.
yeşil çay, su, salata vs.. kontrolü elimden bırakmadan böyleyim.
Aksini düşünemiyorum bile..
katılıyorum çünkü akşam yemeğini kesmek metabolizmamızı yavaşlatır ve kortizol denilen stres hormonunun salınmasına neden olurakşam yemeği kesmek yerine daha hafif şeyler tercih edebilirsin menülerinde. çok zorlanmamış olursun böylece
yarın tartı günü. bakalım 1 haftamız nasıl geçmiş. gerçi diyetisyenim kışın metabolizma yavaşladığı için kilo verme de yavaşlıyor diyor. ama bahara kadar ertelersem bu işi kesin kilo alırım.boylar da kilolar da birbirine çok uzak değil zaten
Eveet çok heyecanlıyım ben deyarın tartı günü. bakalım 1 haftamız nasıl geçmiş. gerçi diyetisyenim kışın metabolizma yavaşladığı için kilo verme de yavaşlıyor diyor. ama bahara kadar ertelersem bu işi kesin kilo alırım.
böyle ne kadar güzel görünüyor, arada ben de mi çeksemMercimek çorba
Biraz çiğköfte ve yeşillik
Yoğurt
Akşam yemeğim....
Meraba, kalorilerini nasil hesapliyorsun? Hangi uygulamayi kullaniyorsun?Menüm de gelsin
Sabah 08.00
1 yumurtayla yağsız menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 10.30
Yarım paket sade crax 77 kalori
Öğlen 12.30
8 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt
Toplam 940 kalori aldım
1.5 litre su içtim 2ye tamamlarım
Leslie 3 mil yapıcam
Merhaba :) s health kullanıyorum hesaplamak için ama başka uygulamalar da var mesela diyetkolik sitesinde her yemeğin her ölçüde kalorisi mevcut ordan da bakıyorum :)Meraba, kalorilerini nasil hesapliyorsun? Hangi uygulamayi kullaniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?