Mayıs bizim ayımız olsun diyenler buyursun :)

ben de ilk sayfadaki tarihler ve kiloya baktım ama kilo vermede sıkıntısı olduğunu anlayamadım belki boşlamıştır geri almıştır diye düşündüm

Sağolun arkadaşlar. Kadınlar klübünün bu samimi ve sıcak havası çok güzel. iki yıl önce değerlerim normal çıkmıştı.
şubat tatilinde yine baktıracağım

Yaşım 39 ve 73,3 kiloyum.

İş yerinde bir arkadaşım var, kaç yıldır o da kilolu özellikle son zamanlarda inceldi, az önce karşılaştık, akşam yemeyi kestim diyor. Öğlen burada ne yersem onunla duruyorum, bir de yoğurt sadece onu yiyorum dediiiiiiiiii...
Aslında biz kilo verme gayretinde olanlar için sıradan bir gerçek bu, değil mi?

Z zeynepefe1111 ve drparlak bence ben gayret edince yavaş yavaş eriyebiliyorum, ama tatlı hamur işi poğaça, veya ağzımın sardığı kumpir patates püresi vs.. işte bulursam fazla yiyebiliyorum.
ki ben gene de dikkat ediyorum.
yeşil çay, su, salata vs.. kontrolü elimden bırakmadan böyleyim.
Aksini düşünemiyorum bile..

akşam yemeği kesmek yerine daha hafif şeyler tercih edebilirsin menülerinde. çok zorlanmamış olursun böylece

bizim menülerimizin benzerini uygulayabilirsin çünkü gayet sağlıklı besleniyoruz ortada zor yapılamayacak diyetler yok. birlikte benzer şeyleri yaparsak daha çok motive oluruz

Eveet çok heyecanlıyım ben de diyetisyeni boşver sen doktorunu dinle kışın metabolizma yavaş olsa da hava soğuk olduğu için vücudumuz ısınmak için daha çok enerji harcar o yüzden kışın diyet için gayet uygun

Menüm de gelsin
Sabah 08.00
1 yumurtayla yağsız menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 10.30
Yarım paket sade crax 77 kalori
Öğlen 12.30
8 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt

Toplam 940 kalori aldım
1.5 litre su içtim 2ye tamamlarım
Leslie 3 mil yapıcam

Mercimek çorba
Biraz çiğköfte ve yeşillik
Yoğurt

Akşam yemeğim....

Eklentiler

• 2016-12-22 19.00.09.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 33
Meraba, kalorilerini nasil hesapliyorsun? Hangi uygulamayi kullaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…