- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.981
canım benımde belım çok ağrıyor ya kopuyor resmen oturup kalkınca yatakta dönemiyorum resmen. İnşallah inşallaah inşallah ikimizinki de hamılelık belırtısıdır.[/QUOTE
amin canım artık özlemimizi değilde bebişlerimizi büyütürüz
slm kızlar size çok kötü bir haberim var benim kesem kayboldu ve artık hamile değilim malesef allah size böyle birşey yaşatmasın
Kızlar selam,bat ı 14-15 Haziran olan var mı :122::122:
arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum
ayyyy hadi hayırlısı canım evet bunlar gebelik belirtileri. inş hamişsindir.göğüs başlarının etrafının rengi açıldımı canım
Bende adet duzenszlıgı var bırazcık hangı gunlerım yumurtlama hıc bılemıyorum..Baskada bı sorun varsada ınan bılmıyorum. Sanırım Tup fılmı cektırmemı ısteyecek ve hormon tahlıllerı.. Yumurtlama oluyor catlamada oluyor fakat tutunamıyor dıye dusunmekteyım kendı kendıme..Bununda tek sebebı tuplerden kaynaklı olabılır..Nedıyım Tez zamanda dıledıklerımız olsun. Amın.....
merhaba arkadaşlar benimde bat 11 haziran bakalım ne olcakkk:)
canım benımde belım çok ağrıyor ya kopuyor resmen oturup kalkınca yatakta dönemiyorum resmen. İnşallah inşallaah inşallah ikimizinki de hamılelık belırtısıdır.[/QUOTE
amin canım artık özlemimizi değilde bebişlerimizi büyütürüz
inşallaaaah canımmmmm
dün canım yandı baktım sanki uçları hafif çatlamış gibi bilmiyorum ki acaba hamilemiyim
olabilir canım bunlar hamilelik belirtisi. ne zaman belli olacak
pazartesi kan testi yapıcam canım çok heyecanlıyım
az kalmış ne güzel canım hayırlısı olur inş. güzel haberi alırsın :)
merhaba, benımde 10 haziran hadi bakalım peşpeşe gelsinler inşallaaah
arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum
canm senin için üzüldüm ama ben tüp bebek yaptırdm ve pazartesi sonucunu alıcaz şimdi de dediğim gibi bu şikayetlerim başladı kendimi fazla kaptrmk istmyrm ama gebelik belirtileride olablr
canım benim biraz sert konuştum lütfen kusura bakma ben seninde doğal yoldan beklediğini düşündüm lütfen bağışla inşallah hamilesindir canım benim duam seninle
benim canım eğer tam gününde gelirse tabi
yasennn daha önce bu belirtileri yaşamamışsan hamilesin yok eğer her ay adet belirtisi olarak bu belirtileri görüyorsan canım sonu hüsran ben artık bunu anladım hamileysen bi şekilde bedenin belli ediyor cünkü herzamankinden farklı bu sen bence hislerine güven ben eşimle beraber olduğum günden beri hamile olmadığımı düşünüyordum hep annenin içine doğarmıs inşallah hamilesindir rabbim her isteyenede nasip etsin bide cok üstüne düşmemek gerekiyor oluruna bırakmak lazım psikoloji cok önemli ben bundan sonra hiç aldırmayacağım sadece dua edeceğim uygun zamanda sağlıkla diye en önemlisi bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?