Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum

ayyyy hadi hayırlısı canım evet bunlar gebelik belirtileri. inş hamişsindir. göğüs başlarının etrafının rengi açıldımı canım

amin canım inşallaah

arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum

yasennn daha önce bu belirtileri yaşamamışsan hamilesin yok eğer her ay adet belirtisi olarak bu belirtileri görüyorsan canım sonu hüsran ben artık bunu anladım hamileysen bi şekilde bedenin belli ediyor cünkü herzamankinden farklı bu sen bence hislerine güven ben eşimle beraber olduğum günden beri hamile olmadığımı düşünüyordum hep annenin içine doğarmıs inşallah hamilesindir rabbim her isteyenede nasip etsin bide cok üstüne düşmemek gerekiyor oluruna bırakmak lazım psikoloji cok önemli ben bundan sonra hiç aldırmayacağım sadece dua edeceğim uygun zamanda sağlıkla diye en önemlisi bu bence

canm senin için üzüldüm ama ben tüp bebek yaptırdm ve pazartesi sonucunu alıcaz şimdi de dediğim gibi bu şikayetlerim başladı kendimi fazla kaptrmk istmyrm ama gebelik belirtileride olablr

canım benim biraz sert konuştum lütfen kusura bakma ben seninde doğal yoldan beklediğini düşündüm lütfen bağışla inşallah hamilesindir canım benim duam seninle

merhaba kızlar.....ovulasyon testi kullananınız var mı? varsa nereden hangı markayı aldınız ve memnun musunuz?

benim canım eğer tam gününde gelirse tabi

İnşallah ikimizinki de gelmez o zaman hiç hissettiğin şeyler var mı?dün midem çok bulandı benim bugün de kasığım ağrıyor ama regl ağrısındaki gb.bi ağrı değil,çok tuvaletim gelmiş de uzun süre tutmuşum gb.sanki puufff kendimi dinlemeye başladım yine

adet olurken bu kadar ağrım olmuyordu bilmiyorum ya kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ah biz kadınlar sabır küpü gibiyiz her ayyy ümitle bekliyoruzz biraz günümüz geçtimi acaba hamilemiyiz diye düşünüyoruz adet olunca herşey yerle yeksan ama bu bekleyiş birgün biticek biliyorum allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ve bizleride unutmasın hepimizin kucağına bol bol bebişler versin

Kızlarr, MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...Bu mübarek gecede bebek sahibi olmak isteyenlere özel dua edelim inşallaah. Dualarınızda kardeşiniz ahseni unutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…