Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

amin canım inşallaah

Ben geldımmm. :)

Serophone ısımlı haptan verdı doktorum ve buna ılaveten hormon tahlıllerımı yaptrdım bugun.Ve esımdende sperm sayım testı ıstıyor..Bu yada bu sekılde gebelık elde etmeye calısıcaz ınsallah olmassa rahım tup fılmıne bakılcak.Umarım tup fılmıne gerek kalmazzz ve bu ay olur bu iş :)

Klomen nedir canım bilmiyorum ben onu? inşallah iyi haberler veririz birbirimize canım herşeyin hayırlısı tabi öncelikle

amin canım hissettiğim şeyler var ama bunları her ay yaşıyorum o yüzden güvenim kalmadı. dünden beri ara ara kasıklarım batıyor ve idrarımın rengi koyulaşıyor sanki, göğüslerim sızlıyor ara ara ama yumurtlamadanda olabilir. ben artık belirtilere güvenmiyorum valla canım o yüzden kendimi dinlesemde boşa

Kızlarr, MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...Bu mübarek gecede bebek sahibi olmak isteyenlere özel dua edelim inşallaah. Dualarınızda kardeşiniz ahseni unutmayın...

seninde kandilin mübarek olsun canım. evet dua edelim hep beraber ben seni unutmıcam canım sende beni unutma:)

kızlar bir kaç birşey duydum sizlede paylaşmak istedim:

çocuğu olmasını isteyenler :

100 KERE ALLAHÜMME YA EVVELÜ
60 KERE ALLAHÜMME YA MÜCİB
100 KERE ALLAHÜMME YA SEMİU ÇEKMELİYMİŞ.

VE İLİŞKİDEN ÖNCE 289 KERE FALLAHU HÜVEL VELİYYÜ VE HÜVE YUHYİ ÇEKİLMELİYMİŞ.

BENCE BU GECE EN GÜZEL GECE BUNLARI ÇEKMEK İÇİN:)

Anladım canım ben de yapmamaya çalışıyorum ama işte bişey oldu mu hemen acaba diyorum bakalım haftaya belli olacak artık

Anladım canım ben de yapmamaya çalışıyorum ama işte bişey oldu mu hemen acaba diyorum bakalım haftaya belli olacak artık

Öyle canım benimde öyle dediğime bakma elimde olmadan kaptırıyorum bende ama kendimi kandırmaya çalışıyorum. hayırlısı olsun ne desek boş canım inş bebişlerimiz bizi çok bekletmez

hoşgeldın canım :)
umarım tahlıl sonuçlarınız ıyı cıkarda flıme gerek kalmaz. İnşallah inşallah bu ay olcak canımmm

Klomen nedir canım bilmiyorum ben onu? inşallah iyi haberler veririz birbirimize canım herşeyin hayırlısı tabi öncelikle

klomen yumurtlama ılacı canım hamıle kalmaya yardımcı oluyor normalde 1 yumurta olurken bu hapla benım bu ay 3 yumurtam oluştu mesela. Adetın 5. gunu başlıyosun 5 gun devam edıyor ılac bıtınce kontrole gıdıyosun doktor yumurtlama takıbı yapıyor.

unutmadım canım unuturmuyum dua ettım inşallah kabul olur okadar çok dua ettım mkı gece ruyamda bebegımın olduğunu ve eşimle onu sevdiğimizi gördüm

arkadaşlar biliyorsunuz belki tüp bebek yaptım ben ilk başta çok emindim kesin tutmuştur diye kasıklarımda göğüslerimde ağrılar oluştu ama şu an nedense hiç ümitli değilim kasıklarımdaki ağrılarda yok acaba tutmadımı çok üzgünüm şu an

canım hiç üzülme morelını yuksek tut. Bk ben ılk gebelığımı çok ıyı hatırlıyorum her ay belırtı yaşardım olmazdı o ay hiç bir belırtı yaşamamıştım ve o ay hamıle kalmıştım. Sıkma canını o belırtıler zaten pskolojık belkıde sen bunu yendın

bilmiyorum canım belkide dediğin gibidir ama bi gerginim bu aralar stresten olabilir neyse herşeyin hayırlısı

bilmiyorum canım belkide dediğin gibidir ama bi gerginim bu aralar stresten olabilir neyse herşeyin hayırlısı

evt canım anlıyorum beklemek kötü neyse son 4 gunumuz kaldı. Benımde belım çok ağrıyor arasıra kasıklarımda ağrıyor her wc ye gıttıgımde korkuyla gıdıyorum kesın geldı kırmızılar dıyorum. Hakkımızda hayırlıssı. ben bugun beta testı yaptırcaktım olsa kesın çıkar dedim nasıl olsa 4 gun kaldı ama sonra vazgeçtim

aynen az kaldı sende acele etme boşver bende dün gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm daha sonra erken yaptım diye tesellli ettim kndimi bakalım pazartesi büyük gün umarım emeklerimize değer yaradan bizim yüzümüzüde güldürür

amin canımmm inşallaaaaaah yüzümüzü güldürür biz dua ettık gerisi Rabbimize kalmış...

amin canımmm inşallaaaaaah yüzümüzü güldürür biz dua ettık gerisi Rabbimize kalmış...

meraba arkadaşlar sürekli yorumlarınızı okuyorum bende bugün kan testi yaptırdım sınucu yarın alıcamm innşşşş artıkkk allahım yüzmüzü güldürsünnn çok zorrr burda okuyarakk destekk buluyorummm bendee her dakka aklımdaa daha benim ilk denemem

merhaba canımm öncelıkle inşallaah güzel haberler alırsın test 2 saatde çıkıyor senı neden okadar bekletıyolar kı? Bu arada adet tarıhın geçtimi? nekadar zamandır istiyosun bebiş????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…