- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.001
Kızlarr, MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...Bu mübarek gecede bebek sahibi olmak isteyenlere özel dua edelim inşallaah. Dualarınızda kardeşiniz ahseni unutmayın...
sağool canım yüce yaradan isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş
amin canımm inşallaaaahdurumlar nasıl canımm son 5 gunumuz kaldı ? benım belım çok ağrıyo canımm oturup kalkarken atakta dönerken kopuyo resmen, hatta heray okadar belırtı yaşıyodum kı dun eşime ben daha önceki aylar belim ağrıyo dıyomuydum dıye sordum oda hayır ilk defa bu ay dıyosun dedı inşallah bu bir işarettir sende ne var ne yok canım???
ayy hadi inş hamişsindir benimde göğüslerim çok ağrıyo bu gece doğru düzgün uyuyamadım önce uçları ağırırdı şimdi göğüslerim ağırıyo inş gebelik belirtisidir
amin canımm inşallaaaahdurumlar nasıl canımm son 5 gunumuz kaldı ? benım belım çok ağrıyo canımm oturup kalkarken atakta dönerken kopuyo resmen, hatta heray okadar belırtı yaşıyodum kı dun eşime ben daha önceki aylar belim ağrıyo dıyomuydum dıye sordum oda hayır ilk defa bu ay dıyosun dedı inşallah bu bir işarettir sende ne var ne yok canım???
canım peki kimyasaldan sonra adettinde gecikme oldumu ,yoksa günündemi oldun?
mrb arkadaslar topiğe bi göz attım ve bişeyler yazmak istedim.hepimizin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede rabbim bebiş isteyenlere bebiş nasip etsin inşallah :) benim dün adet olmam gerekiodu ama gelen giden yok 1.5 senedir negatifi görmekten bıktım usandım.inşallah bu defa bebiş vardır :)
canim adetine 5 gün kala clearblue test gösteriyo hamileligi ben o sekilde ögrendimHayirli kandiller
senınde kandılın mubarek olsun canım. Umarım bu sefer bebeişin seninledir :) herzaman gününde adet olurmusun? ilk defa mı gecikiyor ? eger ılk defa gecıkıyorsa test yap sonucu bızımlede paylaş
evet genelde günümde oluyorum ama cok nadir olarak 1 gün gecikebilir.hiç umudum yok amaeğer bebiş varsa sizinle paylaşırım :)
Kızlar şu kasığınıza giren ağrı,batma vb.şeyi açıklar mısınız?Bat'ıma 10 gün var ama bugün yoğun bir şekilde kasığımında değişik şeyler hissediyorum.
canım kişiden kişiye değişik hisler oluyor. Umarım bebeişle alakalıdır. Benımde 5 gunum var bata ama belım çok ağrıyor kopuyor resmen.
Biliyorum canım ki o kadar da takmıcam diyordum ama midem bulanınca ve hafif hafif ağrılarım olunca aklıma geliyor hemen acaba hamilemiyim diye :44:
aynen canım bende takmıycam dıyodum ama olmuyor sonucta agrı çekiyorum takmama elde değil. Umarım hamileyizdir yane kadar zamandır istiyosun canım bebeişi???
aaaaa biz seninle battaş değilmiydik cok sasırdım üzülme tatlım rabbim zamanı geldiğinde veriri sanırım daha gellmedi
evet kuzum.yine elimde olmadan yaşlar döküldü gözümden üzülmemek elde değil ki okadar uğraşıyorsun olmıuyor.ama hayırlısı böyleymiş rabbim böyle istemiş böyle oldu ne yapalım diyorum inşallah senden güzel haberler alırız canımm
İnşallah canımben şubat sonu kürtaj oldum canım mol gebelik çıktı patoloji sonucum aslında 1 sene bekleme sürem vardı ama başka doktora gittim o korunmayı bırakabileceğimi söyledi,geçen ay korunmadık ama yumurtlama zamanını geçmişti yani olmayacğından emindim ama bu ay hesaplayarak gittik yani 1.deneme de diyebiliriz aslında,peki senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?