Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

sağool canım yüce yaradan isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş

amin canımm inşallaaaah durumlar nasıl canımm son 5 gunumuz kaldı ? benım belım çok ağrıyo canımm oturup kalkarken atakta dönerken kopuyo resmen, hatta heray okadar belırtı yaşıyodum kı dun eşime ben daha önceki aylar belim ağrıyo dıyomuydum dıye sordum oda hayır ilk defa bu ay dıyosun dedı inşallah bu bir işarettir sende ne var ne yok canım???

ayy hadi inş hamişsindir benimde göğüslerim çok ağrıyo bu gece doğru düzgün uyuyamadım önce uçları ağırırdı şimdi göğüslerim ağırıyo inş gebelik belirtisidir

ayy hadi inş hamişsindir benimde göğüslerim çok ağrıyo bu gece doğru düzgün uyuyamadım önce uçları ağırırdı şimdi göğüslerim ağırıyo inş gebelik belirtisidir

inşallah gebelık belırtısıdır canımm ya. Ben dün gece ruyamda adet olduğumu gördüm çok ama çok üzülüyodum uyandım oh be ruyamış dedim. Rüyalarıma girdi yaa

mrb arkadaslar topiğe bi göz attım ve bişeyler yazmak istedim.hepimizin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede rabbim bebiş isteyenlere bebiş nasip etsin inşallah :) benim dün adet olmam gerekiodu ama gelen giden yok 1.5 senedir negatifi görmekten bıktım usandım.inşallah bu defa bebiş vardır :)

canim adetine 5 gün kala clearblue test gösteriyo hamileligi ben o sekilde ögrendimHayirli kandiller

senınde kandılın mubarek olsun canım. Umarım bu sefer bebeişin seninledir :) herzaman gününde adet olurmusun? ilk defa mı gecikiyor ? eger ılk defa gecıkıyorsa test yap sonucu bızımlede paylaş

canim adetine 5 gün kala clearblue test gösteriyo hamileligi ben o sekilde ögrendimHayirli kandiller

canım ben eczanelerde aradım ama erken gebelık testı bulmmadım. Biz eşimin görevi nedeni ile şehir dışında yaşıyoruz burdada pek ımkan yok malesef. Elımde ACON adında gebelık testı var 2 gun önce yaptım negatıf cıktı şimdi bitane daha var onuda dayanabılırsem ayın 10 da yaptırcam ınsallah. Benım belım cok agrıyo canım sende böyle bışey varmıydı???

İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz. (Milton Greenblatt)

senınde kandılın mubarek olsun canım. Umarım bu sefer bebeişin seninledir :) herzaman gününde adet olurmusun? ilk defa mı gecikiyor ? eger ılk defa gecıkıyorsa test yap sonucu bızımlede paylaş

evet genelde günümde oluyorum ama cok nadir olarak 1 gün gecikebilir.hiç umudum yok ama eğer bebiş varsa sizinle paylaşırım :)

Kızlar şu kasığınıza giren ağrı,batma vb.şeyi açıklar mısınız?Bat'ıma 10 gün var ama bugün yoğun bir şekilde kasığımında değişik şeyler hissediyorum.

Kızlar şu kasığınıza giren ağrı,batma vb.şeyi açıklar mısınız?Bat'ıma 10 gün var ama bugün yoğun bir şekilde kasığımında değişik şeyler hissediyorum.

canım kişiden kişiye değişik hisler oluyor. Umarım bebeişle alakalıdır. Benımde 5 gunum var bata ama belım çok ağrıyor kopuyor resmen.

canım kişiden kişiye değişik hisler oluyor. Umarım bebeişle alakalıdır. Benımde 5 gunum var bata ama belım çok ağrıyor kopuyor resmen.

Biliyorum canım ki o kadar da takmıcam diyordum ama midem bulanınca ve hafif hafif ağrılarım olunca aklıma geliyor hemen acaba hamilemiyim diye :44:

Biliyorum canım ki o kadar da takmıcam diyordum ama midem bulanınca ve hafif hafif ağrılarım olunca aklıma geliyor hemen acaba hamilemiyim diye :44:

aynen canım bende takmıycam dıyodum ama olmuyor sonucta agrı çekiyorum takmama elde değil. Umarım hamileyizdir ya ne kadar zamandır istiyosun canım bebeişi???

aynen canım bende takmıycam dıyodum ama olmuyor sonucta agrı çekiyorum takmama elde değil. Umarım hamileyizdir ya ne kadar zamandır istiyosun canım bebeişi???

İnşallah canım ben şubat sonu kürtaj oldum canım mol gebelik çıktı patoloji sonucum aslında 1 sene bekleme sürem vardı ama başka doktora gittim o korunmayı bırakabileceğimi söyledi,geçen ay korunmadık ama yumurtlama zamanını geçmişti yani olmayacğından emindim ama bu ay hesaplayarak gittik yani 1.deneme de diyebiliriz aslında,peki senin?

aaaaa biz seninle battaş değilmiydik cok sasırdım üzülme tatlım rabbim zamanı geldiğinde veriri sanırım daha gellmedi

kızlar bende an itibariyle regl olmuş bulunmaktayım. hadi 3. ayımız hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bol doping alıp hazırlık yapmalıyız. yoğun geçecek bir ay bizi bekler

anladım canım. Benimde ilk gebelığım düşük ile sonuçlandı. Sonra 3 ay korunduk. Sonra korunmayı bırakalı 3 ay oldu ama hamıle kalmadım adetlerım duzenlı hıcbır problemım yok.Buay Doktora gıttım klomen verdı. 3 yumurtam oluştu 2 si çatladı o günlerde de ilişki oldu inşallah bu ay tutmuştur canım klomen sebebı ıle bırazcık daha umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…