- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.961
üzülmek yok cnm devam ediyoruz. Beraberce hamile kalana kadar buradayız :)
slm kızlar size çok kötü bir haberim var benim kesem kayboldu ve artık hamile değilim malesef allah size böyle birşey yaşatmasın
slm kızlar size çok kötü bir haberim var benim kesem kayboldu ve artık hamile değilim malesef allah size böyle birşey yaşatmasın
kızlar benimde 2.denem hüsranla bitti dün adet oldum sanırım yine yumurtlamayı tutturamadık zaten eşim yanımda yok olduğuındada tutmuyor ya of artık bu netteki ovulasyon tarihlemelerinede inanmıyorum bedenimin sinyallerini dinleyeceğim artık neyse hayırlısı rabbim uygun zamanda nasip eder insallah dusjeli umarım sen hamişsindir bizde merveyle peşinden geliyoruz:):):))
saol allah razi olsun canim.yok ben ara vermedim hic sonra bi kere daha adet oldum ondan sonraki ay hamile oldum allahtan bisey cikmazsa sormak iatedigin bise varsq cevaplayabilirim
merhaba canım bence adet gününü bekle eğer ogün adet olmazsan test yaptır. Eğer dayanamıyosan adetden 1 gün öncede yapabılırsın. Bende bu ay klomen içtim ama iğne olmadım yumurtalarım kendiliğinden çatladı umarım klomen ikimiz içinde işe yarar.
arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum
yasenn canım bu belirtiler insandan insana değişiyor ben iki hamilelik yaşadım tabi sonu kötü biten ikiside birbirinden çok farklı belirtilerdi sakın umutlanma takma kafana gerçekten ben bir buçuk yıl pskolojimin kurbanı oldum adetim bitiyordu yıkandığım akşam hemen hamilelik belirtilerim başlıyordu hiç takmadığımda ben hamile kalabiliyorum onun için inşallah hamilesindir ama bekle umutlanma
Merhaba Arkadasım
dUN BUNları yazarken megerse adet olmusum bıle haberım yok nasıl yıkıldım malum anlatmama gerek yok.. Bıkac gun ıcınde sanırım tekrar dr gıdıcem yenıden klomen verır dıe tahmın edıyrum.. Okdr moralım bozukkı 1 senedır ugrasıyorum
arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum
canım ya seni çok iyi anlıyorum insan resmen hüsrana uğruyor. Bende klomen kullandım umutluydum ama senı okuyunca olmayada bilirmiş dedimben doktoruma sormuştum olmazsa tekrar içicem mı klomen dıye? oda genelde tekrar edılıyor ama ben hastalarıma tekrar önermiyorum zaten ilacın etkısı devam edıyor oyuzden eger adet olursan içmezsın hatta 2. ay gebelık şansı çok daha yuksek demişti...
Evet randevumu aldım bende. Bakalm neler dıyecek ne yapacak..Yıne umut dolu bekleyıslı bır ay olacak benım ıcın. Yarın dr geldıkten sonra GELISMElerı anlatırım
anlat canım bakalım neler dicek doktorben klomenı kullanınca daha çok umutlandım. ama kısmet işte olmayınca olmuyor senın yumurtlama problemın mı vardı? Benım hıc bı sıkıntı yoktu sadece madem çok istiyosun hızlandıralım diye verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?