Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

üzülmek yok cnm devam ediyoruz. Beraberce hamile kalana kadar buradayız :)

kızlar benimde 2.denem hüsranla bitti dün adet oldum sanırım yine yumurtlamayı tutturamadık zaten eşim yanımda yok olduğuındada tutmuyor ya of artık bu netteki ovulasyon tarihlemelerinede inanmıyorum bedenimin sinyallerini dinleyeceğim artık neyse hayırlısı rabbim uygun zamanda nasip eder insallah dusjeli umarım sen hamişsindir bizde merveyle peşinden geliyoruz:):):))

slm kızlar size çok kötü bir haberim var benim kesem kayboldu ve artık hamile değilim malesef allah size böyle birşey yaşatmasın

slm kızlar size çok kötü bir haberim var benim kesem kayboldu ve artık hamile değilim malesef allah size böyle birşey yaşatmasın

Benimde 2. Denemem ama çok umutlu değilim sanırım benimde olmadı bu ay. 2 gün kaldı bata ama test alsam mi yoksa beklesemmi bilemiyorum. çok kararsızım. Bide dediğin gibi ovulasyonu falan bizde tutturamadık bu ay sanırım :))

Merhaba Arkadasım

dUN BUNları yazarken megerse adet olmusum bıle haberım yok nasıl yıkıldım malum anlatmama gerek yok.. Bıkac gun ıcınde sanırım tekrar dr gıdıcem yenıden klomen verır dıe tahmın edıyrum.. Okdr moralım bozukkı 1 senedır ugrasıyorum

arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum

arkasaşlar benim kasıklarımda ağrılarım oluyo göğüslerimin uçları hassaslaştı bide akşam oldumu erkenden uykum geliyo acaba bunlar gebelik belirtilerimi bilmiyorum

yasenn canım bu belirtiler insandan insana değişiyor ben iki hamilelik yaşadım tabi sonu kötü biten ikiside birbirinden çok farklı belirtilerdi sakın umutlanma takma kafana gerçekten ben bir buçuk yıl pskolojimin kurbanı oldum adetim bitiyordu yıkandığım akşam hemen hamilelik belirtilerim başlıyordu hiç takmadığımda ben hamile kalabiliyorum onun için inşallah hamilesindir ama bekle umutlanma

canm senin için üzüldüm ama ben tüp bebek yaptırdm ve pazartesi sonucunu alıcaz şimdi de dediğim gibi bu şikayetlerim başladı kendimi fazla kaptrmk istmyrm ama gebelik belirtileride olablr

canım ya seni çok iyi anlıyorum insan resmen hüsrana uğruyor. Bende klomen kullandım umutluydum ama senı okuyunca olmayada bilirmiş dedim ben doktoruma sormuştum olmazsa tekrar içicem mı klomen dıye? oda genelde tekrar edılıyor ama ben hastalarıma tekrar önermiyorum zaten ilacın etkısı devam edıyor oyuzden eger adet olursan içmezsın hatta 2. ay gebelık şansı çok daha yuksek demişti...

canım benımde belım çok ağrıyor ya kopuyor resmen oturup kalkınca yatakta dönemiyorum resmen. İnşallah inşallaah inşallah ikimizinki de hamılelık belırtısıdır.

Evet randevumu aldım bende. Bakalm neler dıyecek ne yapacak..Yıne umut dolu bekleyıslı bır ay olacak benım ıcın. Yarın dr geldıkten sonra GELISMElerı anlatırım

Evet randevumu aldım bende. Bakalm neler dıyecek ne yapacak..Yıne umut dolu bekleyıslı bır ay olacak benım ıcın. Yarın dr geldıkten sonra GELISMElerı anlatırım

anlat canım bakalım neler dicek doktor ben klomenı kullanınca daha çok umutlandım. ama kısmet işte olmayınca olmuyor senın yumurtlama problemın mı vardı? Benım hıc bı sıkıntı yoktu sadece madem çok istiyosun hızlandıralım diye verdi

Bende adet duzenszlıgı var bırazcık hangı gunlerım yumurtlama hıc bılemıyorum..Baskada bı sorun varsada ınan bılmıyorum. Sanırım Tup fılmı cektırmemı ısteyecek ve hormon tahlıllerı.. Yumurtlama oluyor catlamada oluyor fakat tutunamıyor dıye dusunmekteyım kendı kendıme..Bununda tek sebebı tuplerden kaynaklı olabılır..Nedıyım Tez zamanda dıledıklerımız olsun. Amın.....

Canm cok cok gecmis olsun gercekten cok üzüldüm ama herseyin hayırlısını dileyelim Allah'tan sende kendini cok üzme bak hamile kalabiliyorsun oda cok guzel birşey inşallah sağlikla bebislerimize kavuşuruz canım tüm isteyenlerin Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…