Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Arkadaslar herkese hayirli ve boll bebisli günler diliyorum öncelikle.adetime tam 4 gün var vehamile oldugumu ögrendim digital testle.ama 2 ay önce kimyasal gebelik oldugu icin cok sevinemiyorum benim icin dua edermisiniz`?insallah bebisim bana tutunsunsimdi gelelim belirtilereeee;hissetmeye basladigim günden beri not ettim burda paylasmak icin belirtilerimi:

BELIRTILER(REGL DEN7 GÜN ÖNCE)

*Agizda kuruluk:ne kadar su icsemde agzim kuruyordu
*Bas agrisi:ara sira durduk yere (genelde uykusuz ve ac olunca agriyan basim arasira agridi)
*Kasikta ara sira batmalar:Hafif di derecesi
*Akinti:1-2 gün yumurta aki gibi diger gunler süt beyazi gibi.ama simdi kuruluk va r
*üsüme : Ka kat giniyordum kalorifer acik oldugu halde sonra bi anda bunaliyordum
*Adete5 gün kala yere egildigimde karnima bisey batti bidaha denedim oldu ve bir zaman sonra gecti
*idrarda tortu:son 2 gündür idrarimda büyük tortular vardi(yavru bir solucan gibiydi afedersiniz)
*Gögüs uclarinda acima :Adete 7 gün kala basladi asiri derecede degil ama hassas
*Kasik ve bacak agrisi:Ve bugunnn sabahtan beri bacagimi kaldiramiyorum sanki sol kasigimla bacak arasinda agri tam tarif edemesemde

Evet canlar bende durum böyle bat cuma...insallah bi aksilik olmazda bebegim bana siki siki tutunur...simdilik allaha emanet olun...gelismeleri paylasicam burdan
gebelik testinin fotosu :

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba

Bende 13 mayısta klomen ıcmeye basladım 20 mayıstada catlatma ıgnesı vuruldum. Catlatma ıgnesınden sonrakı 15.gunum tam.. Test yapmaya cesaretım yok ama meraktanda duramıyorum.. Karın ve kasık agrısı oluyor arada bı ve bol bol üşüyorum ve bazı gunler beyaz yapıskan bır akıntı gelıyor .. Acaba bunlar hamılelık belırtılerı mı yoksa psıkolojık mı ? Adetım gecen ayın 6sındaydı Acaba nezman test yapsam bı fıkrı olan varmı ??

herşeyin hayırlısı canım sanırım ikimiz aynı anda öğrenicez umarım güzel haberlerler alırız

canım gözün aydın inşallah bu defa kimyasal olmaz, bebişin tutunur sana bende kimyasal gebelik yaşadım az çok korkunu anlıya biliyorum. canım sen kimyasal gebelikten sonra bebek işine ara verdiniz mi?

canım sıkma canını daha 7 gün varmış hem belli olamıyabilir şimdikten, sabret üzme kendini inşallah varsa çkar :)

daha çok erken canım çıkmama olasılığı yüksek. o yüzden hiççççç canını sıkma. sabır içinde haber beklemeye devam et. ne güzel çok az kalmış. benim daha 15 günüm var ya bu ay güzel haberi alıcaksın diye hala umut ediyorum tatlım

saol allah razi olsun canim.yok ben ara vermedim hic sonra bi kere daha adet oldum ondan sonraki ay hamile oldum allahtan bisey cikmazsa sormak iatedigin bise varsq cevaplayabilirim

tebrikler cainim:)ne iyi haber verdin allah kucagina almayi nasip etsin yavrunu...bende yaklasik 1 hafta oldu hamile oldugumu ogreneli bende evdetest yaparak ogrendim:)simdi bkliyorum bebek 7 haftalik olsun hastaneye gitmek icin:)))senin belirtiler bndede cogu var yorgunluk cok fazla,susuzluk hissi ve bas agrisi sua bile bas agrim var(bir an souk bir an sicak oluyorum ama en sikayetci oldugum sey yorgunluk ve bas agrisi offff off

tesekkur ederim.canim rabbim.bj mubarek aylarda bebislerimizi hayirlisiylakucagimiza almayi nasip etsin insallah.eve bendede basla kasikla bacak arasi fena agriyo bugun baktim uyuyakalmisim

canım ikimizinde bat aynı haydi hayırlısı :)

canım ben bugün adet oldum maalesef yine olmadı.senden güzel haber bekliyorummm.inşallaaahhhhhhhhhhhhh

Canım üzme kendini, moralini bozma. Daha genciz önümüzde uzun bir zaman var. Ben beklemedeyim hala tatlım son 2 gün. Regl olmazsam 2 gün sonra test yapıcam. Hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin bebişler.

O kadar ince hesap yapmadım cnm inan bu ay sadece 5 kere birlikte olabildik, şehir dışındaydım. Yumurtlama günüme denk geldiğınden emin değilim yani olursa sürpriz olacak. Geçen ay full çalıştık olmadı, belki şimdi olur :)) belirti olarak adet belirtilerim var, göğüslerim ağrıyo ve sivilcem çıktı. Uykuya doyamıyorum bide ama havalardan da olabilir bilemiyorum. Hayırlısı artık :)

canım ikimizinde bat aynı haydi hayırlısı :)

Sabah sabah yine hüsrannn adet oldum maalesef bu ayda yok birşey.cimcimecim yeni bat 29 haziran

üzülmek yok cnm devam ediyoruz. Beraberce hamile kalana kadar buradayız :)

merhaba canım bence adet gününü bekle eğer ogün adet olmazsan test yaptır. Eğer dayanamıyosan adetden 1 gün öncede yapabılırsın. Bende bu ay klomen içtim ama iğne olmadım yumurtalarım kendiliğinden çatladı umarım klomen ikimiz içinde işe yarar.

evt canım ya çok erkendi umarım erken olduğu için çıkmamıştır. Senın de 15 gün varsa hala çalışma günlerin iyi değerlendir inşallah ikimizde güzel haberleri alırız canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…