- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.941
kızlarr adet tarihime 7 gun var ama ben bu sabah test yaptım sonuç koskoca bir negatifdaha erken dıceksınız ama bugun evlılık yıldönumumuz bı umut belkı olurda eşime dünyanın engüzel hediyesini veririm dedim ama olmadı yıne tek çizgiiii umarım erken yaptıgım için çıkmamıştır
canım gözün aydın inşallah bu defa kimyasal olmaz, bebişin tutunur sana bende kimyasal gebelik yaşadım az çok korkunu anlıya biliyorum. canım sen kimyasal gebelikten sonra bebek işine ara verdiniz mi?Arkadaslar herkese hayirli ve boll bebisli günler diliyorum öncelikle.adetime tam 4 gün var vehamile oldugumu ögrendim digital testle.ama 2 ay önce kimyasal gebelik oldugu icin cok sevinemiyorum benim icin dua edermisiniz`?insallah bebisim bana tutunsunsimdi gelelim belirtilereeee;hissetmeye basladigim günden beri not ettim burda paylasmak icin belirtilerimi:
BELIRTILER(REGL DEN7 GÜN ÖNCE)
*Agizda kuruluk:ne kadar su icsemde agzim kuruyordu
*Bas agrisi:ara sira durduk yere (genelde uykusuz ve ac olunca agriyan basim arasira agridi)
*Kasikta ara sira batmalar:Hafif di derecesi
*Akinti:1-2 gün yumurta aki gibi diger gunler süt beyazi gibi.ama simdi kuruluk va r
*üsüme : Ka kat giniyordum kalorifer acik oldugu halde sonra bi anda bunaliyordum
*Adete5 gün kala yere egildigimde karnima bisey batti bidaha denedim oldu ve bir zaman sonra gecti
*idrarda tortu:son 2 gündür idrarimda büyük tortular vardi(yavru bir solucan gibiydi afedersiniz)
*Gögüs uclarinda acima :Adete 7 gün kala basladi asiri derecede degil ama hassas
*Kasik ve bacak agrisi:Ve bugunnn sabahtan beri bacagimi kaldiramiyorum sanki sol kasigimla bacak arasinda agri tam tarif edemesemde
Evet canlar bende durum böyle bat cuma...insallah bi aksilik olmazda bebegim bana siki siki tutunur...simdilik allaha emanet olun...gelismeleri paylasicam burdan
gebelik testinin fotosu :
Eki Görüntüle 727306
kızlarr adet tarihime 7 gun var ama ben bu sabah test yaptım sonuç koskoca bir negatifdaha erken dıceksınız ama bugun evlılık yıldönumumuz bı umut belkı olurda eşime dünyanın engüzel hediyesini veririm dedim ama olmadı yıne tek çizgiiii umarım erken yaptıgım için çıkmamıştır
selam kızlar..dün hamile olduğumu öğrendim..çok mutluyum..Allahım her isteyene nasip etsin..
ama şimdi de bişey olacak die çok korkuyorum..:18::18:
Arkadaslar herkese hayirli ve boll bebisli günler diliyorum öncelikle.adetime tam 4 gün var vehamile oldugumu ögrendim digital testle.ama 2 ay önce kimyasal gebelik oldugu icin cok sevinemiyorum benim icin dua edermisiniz`?insallah bebisim bana tutunsunsimdi gelelim belirtilereeee;hissetmeye basladigim günden beri not ettim burda paylasmak icin belirtilerimi:
BELIRTILER(REGL DEN7 GÜN ÖNCE)
*Agizda kuruluk:ne kadar su icsemde agzim kuruyordu
*Bas agrisi:ara sira durduk yere (genelde uykusuz ve ac olunca agriyan basim arasira agridi)
*Kasikta ara sira batmalar:Hafif di derecesi
*Akinti:1-2 gün yumurta aki gibi diger gunler süt beyazi gibi.ama simdi kuruluk va r
*üsüme : Ka kat giniyordum kalorifer acik oldugu halde sonra bi anda bunaliyordum
*Adete5 gün kala yere egildigimde karnima bisey batti bidaha denedim oldu ve bir zaman sonra gecti
*idrarda tortu:son 2 gündür idrarimda büyük tortular vardi(yavru bir solucan gibiydi afedersiniz)
*Gögüs uclarinda acima :Adete 7 gün kala basladi asiri derecede degil ama hassas
*Kasik ve bacak agrisi:Ve bugunnn sabahtan beri bacagimi kaldiramiyorum sanki sol kasigimla bacak arasinda agri tam tarif edemesemde
Evet canlar bende durum böyle bat cuma...insallah bi aksilik olmazda bebegim bana siki siki tutunur...simdilik allaha emanet olun...gelismeleri paylasicam burdan
gebelik testinin fotosu :
Eki Görüntüle 727306
canım ikimizinde bat aynı haydi hayırlısı :)
canım ben bugün adet oldum maalesef yine olmadı.senden güzel haber bekliyorummm.inşallaaahhhhhhhhhhhhh
MERVE VE DUŞJELİ arkadaşlarım size bi kaç sorum olacak umarım cevaplarsınız benimde bat 6 haziran gözüküyor gecen ay 8 mayısta adet oldum 18,19 20 ilişki yaşadık yumurtlama günüm 21 mayıs gösteriyor bende cok belirti yok sadece 26 mayıstan beri göğüslerimde şişkinlik ve kasık batmalarım var bide netten hesaplamalarıma göre tam 29 mayıs rahime yerleşme gününde sağ kasığım sabaha kadar sızladı batımız aynı olduğuna göre benzer belirtiler yasayabiliriz siz neler yaşıyorsunuz sivilcelerimde cıktı 2.denemem bu sanırım tutmadı yine bide sabahları sersemlik uyku halim fazla ara arada baş ağrılarım ne zor işmiş bu hamile kalmak ya su tv dizilerinde tecavüze uğrayıpta hemen hamile kalanlara bravo valla::):):):)
MERVE VE DUŞJELİ arkadaşlarım size bi kaç sorum olacak umarım cevaplarsınız benimde bat 6 haziran gözüküyor gecen ay 8 mayısta adet oldum 18,19 20 ilişki yaşadık yumurtlama günüm 21 mayıs gösteriyor bende cok belirti yok sadece 26 mayıstan beri göğüslerimde şişkinlik ve kasık batmalarım var bide netten hesaplamalarıma göre tam 29 mayıs rahime yerleşme gününde sağ kasığım sabaha kadar sızladı batımız aynı olduğuna göre benzer belirtiler yasayabiliriz siz neler yaşıyorsunuz sivilcelerimde cıktı 2.denemem bu sanırım tutmadı yine bide sabahları sersemlik uyku halim fazla ara arada baş ağrılarım ne zor işmiş bu hamile kalmak ya su tv dizilerinde tecavüze uğrayıpta hemen hamile kalanlara bravo valla::):):):)
canım ikimizinde bat aynı haydi hayırlısı :)
Sabah sabah yine hüsrannnadet oldum maalesef bu ayda yok birşey.cimcimecim yeni bat 29 haziran
Arkadaslar merhaba
Bende 13 mayısta klomen ıcmeye basladım 20 mayıstada catlatma ıgnesı vuruldum. Catlatma ıgnesınden sonrakı 15.gunum tam.. Test yapmaya cesaretım yok ama meraktanda duramıyorum.. Karın ve kasık agrısı oluyor arada bı ve bol bol üşüyorum ve bazı gunler beyaz yapıskan bır akıntı gelıyor .. Acaba bunlar hamılelık belırtılerı mı yoksa psıkolojık mı ? Adetım gecen ayın 6sındaydı Acaba nezman test yapsam bı fıkrı olan varmı ??
herşeyin hayırlısı canım sanırım ikimiz aynı anda öğrenicez umarım güzel haberlerler alırız
canım sıkma canını daha 7 gün varmış hem belli olamıyabilir şimdikten, sabret üzme kendini inşallah varsa çkar :)
daha çok erken canım çıkmama olasılığı yüksek. o yüzden hiççççç canını sıkma. sabır içinde haber beklemeye devam et. ne güzel çok az kalmış. benim daha 15 günüm var yabu ay güzel haberi alıcaksın diye hala umut ediyorum tatlım
ahseeen..umarim erken yaptin testini yaaa(insallh hamile olabilirsin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?