Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canım sağlık ocağında yaptırdım ondan heralde eve yakın diee gittim zaten cumartesi günüü doktor kendisii başka testlerle beraber yapıcakk bende merakımdan yaptırdım.benim durumm çok değişikk ben 1 yıllık evliyimm bekarken sorunumu biliyodumm nisanda tedaviye başladık yumurtalıklarımm küçükmüşş hayatımda hiç adet görmedimm sadece GİNERA doğum kontrolle olabilyodum neyse doğaL yolla denicez dedi doktorr merionall ovtrelle folbioll falann kullandım çatlatmadann sonra 23.günümm HAla adet olmadımm AMAA geçen haftaa cumartesii kan testi yaptırdım yani 18.ün NEGATİF ÇIKTII bekledim bekledimm halaa adet yokk ben bu işten bişey anlamadım bide sınuçç 0.34 kan testii kafyı yicem cunartesii dktra gidene kadar (((((((((

unutmadım canım unuturmuyum dua ettım inşallah kabul olur okadar çok dua ettım mkı gece ruyamda bebegımın olduğunu ve eşimle onu sevdiğimizi gördüm

bende sana ve tüm kızlara ettim canım.inşallah rüyan gerçek olur canım. ben hiç güzel bir rüya görmedim rüyamda aniden tuvaletde düşük yaptığımı gördüm. birşey çok canımı yakarak yere düştü. çok kötü bir rüyaydı ya

kızlar bende an itibariyle regl olmuş bulunmaktayım. hadi 3. ayımız hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bol doping alıp hazırlık yapmalıyız. yoğun geçecek bir ay bizi bekler

hayırlısı canım demekki daha zamanı değil kısmet rabbim sağlıklı versinde ne zaman veririse artık ben bu aydan ümitsizim cünkü eşim gelemiyor bi dahaki aya kaldım ben siz başı çekin merveyle ben geliyorum inşallah:):):9

ahh canımm Allah yardımcın olsun. İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAAH hamile çıkarsın da hiç bir teste hiç bir tedaviye gerek kalmaz

selam kızlar,

adetime daha 10 gün var ama 2 gündür midem herşeyden bulanıyor ve bugün sabah çıkardım aç karna. çok kötü oldum. vücudum ateş gibi yanıyor ve ateşim her gün yükseliyor 36.7 hamile olabilir miyim?

saol canım benim Allah razı olsun dularımz kabul olur inşallaaah Rüyan hayırlara vesile olsun canım çok etkileniyoruz oyüzden tuaf tuaf ruyalar görüyoruz. Ben adet olduğumu çok görüorum kafaya çok tatıgım için heralde. Senınde bu kötü rüya ondandır içini ferah tut

canım senin ümidini kırmak istemem ama 10 gün önceden belli olmaz bence üsütmüş olabilirsin ben 2 aydır ne belirtiler yasıyorum bilemessin ama olmuyor oluruna bırak takma kafana belirti diyede kendini dinleme allah nasip eder insallah

canımm daha 10 gun varmış belırtıler ıcın bırazcık erken ama sendekı belırtıler tıpkı gebelık belırtısı inşallah hamılesındır canımmmm. ama ateşin 36.7 ise normal

Aaaa iyiymiş ben de mi alsam acaba:44: peki yan etkisi falan var mı ya da çoğul gebelik gb.durumlara neden olur mu ki :44:

Aaaa iyiymiş ben de mi alsam acaba:44: peki yan etkisi falan var mı ya da çoğul gebelik gb.durumlara neden olur mu ki :44:

canım ben hiçbir yan etkisini görmedım tabı doktor kontrolunde almak gerekır doktoruna söle sanada versın. Çoğul gebelık rıskı var canımm çünkü birden fazla yumurta oluşuyor. MEsela benım 2 yumurtam çatlamıştı ıkısı döllenırse ıkız olabılır dedı doktorum. Zaten reçetesinde de çoğul gebelık rıskı vardır yazıyor. İnşalah benım ıkız olur ya çok istiyoruuum

canım senin için çok üzüldüm rabbim inşş hayırlısıyla bir evlat versin bende 4 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım yumurtalıklarda kist var kistlerde yumurtalıkları tembelleştirmiş bizde tüp bebek yaptırdık sonucu bekliyoruz pazartesi belli olacak yüce yaradanım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşşşşşş

gerçekten mi,ay bilemedim şimdi alsam mı diye aslında ikisi birden çıkmış olur bir daha hamilelik falan uğraşmam
Doktorum bana vermez gb.geliyor biraz bekle kendiliğinden olucak mı diye der sanırım

arkadaşlar benim teyzeminde 14 yıl çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı tüpleri kapalıymış asla çocuğun olmaz dediler 14 yıl sonra bi oğlu oldu rabbimin rahmetide merhametide büyük gelen ondan geliyo işte sizinle paylaşmak istedim sabredelim ve ona el açıp dua edelim rabbim duaları geri çevirmez inş bizim dualarımızıda en güzel şekilde kabul eder o isterse herşey olur

gerçekten mi,ay bilemedim şimdi alsam mı diye aslında ikisi birden çıkmış olur bir daha hamilelik falan uğraşmam
Doktorum bana vermez gb.geliyor biraz bekle kendiliğinden olucak mı diye der sanırım

canım bende doktoruma 3 ay korunmadık olmadı dedım oda olsun 1 yıla kadar yolu var dedı ama ben çok istiyorum felan dıyıp ısrar edınce bu ufak tedavıye başlayalım dedı. Ben doktorumla çok samımıyım arkadas gıbıyız bırbırımıze gıdıp gelıyoruz samımı oldugum ıcınde ısrar edebıldım benım en buyuk hayalım ıkız bebeklerımın olması bu ılacı ıcıp netten araştıırınca bırçok kişinin ikiz olduğunu okudum ve umutlarım yeşerdi Allah ikz yada tek, hangisi hayırlı ıse onu versin inşallah

Canım gönlüne göre verir inşallah Allah,ikiz bebek zor geliyor bana ama olursa da üzülmem tabi ki
Doktorlar 1 sene bekletiyorlar evet hemen başlamak istemiyorlar sanki çok gençmişiz gb. bakalım bu ay ne olacak,benim de sabah midem bulantım oldu yine psikolojik olabilir tabi bilmiyorum pek de ümitli değilim açıkçası bu aydan

evet cnm daha vakti gelmemiş demekki. hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. umarım en yakın zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. sende sıkma canını geç olsun güç olmasın

evt canım çok haklısın tek yapmamaız gerek dua etmek. Yasın suresının son ayetını cok sevıyorum KÜN FE YEKÜN manası OL DER HEMEN OLUVERIR. Rabbımız yeterkı ıstesın ol der hemen oluverır olmıycak hiç birşey yoktur. Dua etmek bızden gerısı Rabbımızden o en dogru zamanı bılır...

ümitli ol canım iyi düşünelım ıyı olsun olcak bu ay inşallaaaah buarada benımde belık ve kasıklarım ağrıyor son 4 gun. Şafak 4

yaseen cnm iyi haberlerini bekliyorum. hadi hayırlısı. :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…